Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
13 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 1η Νοεμβρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός

Καλό μήνα! Αγαπητέ Κριέ, το Τρίγωνο Ερμή-Δία, σήμερα σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες συνομιλίες και αποφάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές σου, που θα βελτιωθούν στο έπακρο! Επιπλέον, αν πρόσφατα είχες μία παρεξήγηση με κάποιον, την σημερινή θα έχεις την ευκαιρία να λυθεί, αρκεί να δράσεις!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, το Τρίγωνο Ερμή-Δία, θα βελτιώσει με ποικίλους τρόπους την καθημερινότητα σου! Θα καταφέρεις να κάνεις κάποιες θετικές κινήσεις σήμερα και όλες οι υποχρεώσεις και εκκρεμότητες σου θα διεκπεραιωθούν με επιτυχία! Επιπλέον, φροντίζεις τον εαυτό σου, την εμφάνιση σου, ανανεώνεσαι και ενδυναμώνεσαι ψυχολογικά!

Δίδυμος

Σήμερα φίλε Δίδυμε, το Τρίγωνο Ερμή-Δία, θα σου φέρει σίγουρα διασκέδαση, δημιουργικότητα, χαρές και ακαταμάχητη λάμψη! Έχεις τώρα την δυνατότητα, να κατακτήσεις κάθε σου υψηλό στόχο και όνειρο, αφού η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου! Εύνοια θα έχεις σε θέματα κοινωνικά, φήμης, αλλά και σε δραστηριότητες ή υποθέσεις με παιδιά!

Καρκίνος

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, με το Τρίγωνο Ερμή-Δία, πραγματοποιείς και εκπληρώνεις με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες, στόχους και σκοπούς, που έχουν να κάνουν με το σπίτι, με ακίνητα και την οικογένεια! Επιτέλους, κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και επιθυμείς! Προσπάθησε την σημερινή ημέρα που έχεις εύνοια, να εξομαλύνεις συγγενικές και οικογενειακές σχέσεις!

Λέων

Σήμερα φίλε Λέοντα, με το Τρίγωνο Ερμή-Δία, ευνοούνται απόλυτα νέα ξεκινήματα, συναντήσεις, σχέσεις με αδέλφια, γείτονες και συγγενείς, κοινωνικές επαφές και επικοινωνίες κάθε είδους! Θα έχεις ποικίλες ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές γνωριμίες! Μία ευχάριστη είδηση θα έρθει κατά την διάρκεια της ημέρας και θα βελτιώσει τα πάντα, χαρίζοντας σου χαμόγελα!

Παρθένος

Σήμερα φίλε Παρθένε, με το Τρίγωνο Ερμή-Δία, θα εντυπωσιάσεις για την αυτοπεποίθηση σου και την γοητευτική σου ωριμότητα! Σπουδαία για εσένα θέματα και διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου, σταθεροποιούνται, ακριβώς όπως εσύ στόχευες μέχρι τώρα και είχες ανάγκη!

Ζυγός

Σήμερα φίλε Ζυγέ, με το Τρίγωνο Ερμή-Δία, σου χαρίζει τύχη σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες σου τις συναναστροφές! Πρέπει να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα έρθει στον δρόμο σου και έτσι, θα πραγματοποιήσεις επιθυμίες, στόχους και όνειρα! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές διορθώνονται, βελτιώνονται και λύσεις έρχονται από το πουθενά!

Σκορπιός

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, με το Τρίγωνο Ερμή-Δία, οφείλεις να κάνεις μια εποικοδομητική ενδοσκόπηση! Αναλογίσου τι πραγματικά επιθυμείς για να είσαι ευτυχισμένος και ικανοποιημένος! Επιτέλους, θα νιώσεις δυνατός, ψυχολογικά ανανεωμένος και ικανός να πετύχεις ανεκπλήρωτους στόχους, κάθε είδους! Μην παραλείψεις, να ακούς τη διαίσθηση σου!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, έρχονται σίγουρα σήμερα θετικά γεγονότα, χαρούμενες εξελίξεις, εκπλήξεις, αλλαγές και ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον! Πολλές θα είναι και οι δυνατότητα και οι ευκαιρίες, να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους και σκοπούς. Με το Τρίγωνο Ερμή-Δία, θα έχεις πολλά σημαντικά οφέλη!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, εποικοδομητικές, ωφέλιμες και ουσιαστικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, με το Τρίγωνο Ερμή-Δία! Η κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, βελτιώνεται στο έπακρο, αφού την σημερινή ημέρα, θα αισθανθείς με ποικίλους τρόπους, πως ο περίγυρος σου, πραγματικά σε σέβεται και σε θαυμάζει, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες και τους αγώνες σου!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, το Τρίγωνο Ερμή-Δία, σου προσφέρει τύχη, σε ό,τι κι αν θες να κάνεις την σημερινή ημέρα! Οι συγκυρίες και οι εξελίξεις, μέσα από επαφές, συνομιλίες και επικοινωνίες, θα σου δώσουν ευκαιρίες και δυνατότητες, να πετύχεις στόχους, να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου και να περάσεις υπέροχα! Η καλύτερη ημέρα, για εξόδους ψυχαγωγίας ή μία εκδρομή!

Ιχθύς

Η τύχη είναι στο πλάι σου φίλε Ιχθύ, κυρίως όσον αφορά βαθιές επιθυμίες και σχέδια που έχεις σαν σκοπό να υλοποιήσεις εδώ και πολύ καιρό! Το Τρίγωνο Ερμή-Δία, θα σου δώσουν εσωτερική δύναμη, πειθώ, σοφία και διορατικότητα, σε κάθε δράση σου! Μία αποκάλυψη, θα σου δώσει τεράστια χαρά! Ετοιμάσου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με ενέργεια! Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο γεννά μία περίοδο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...