Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 1η Οκτωβρίου;

Διάβασε τις προβλέψεις του ζωδίου σου για την Εβδομάδα …

ΚΡΙΟΣ: Θα περιοριστούν σημαντικά οι δυνάμεις σας και η σωματική κούραση θα σας βγαίνει πιο γρήγορα. Θα είναι πολύ εύκολο να αγχωθείτε για όσα σας συμβαίνουν και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί σε μικροτραυματισμούς. Τα εμπόδια, οι δυσκολίες και οι καθυστερήσεις που θα συναντήσετε, θα πρέπει να σας θυμίζουν να διαφυλάξετε την υγεία σας και να προσφέρετε στον οργανισμό σας ξεκούραση και αρκετή χαλάρωση. Δεν μπορούν να είναι άνετα τα οικονομικά σας, αλλά δε θα σας λείψει η τύχη, αντίθετα θα έχετε την αρωγή και τη βοήθεια που χρειάζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Η συναισθηματική σας ζωή έχει βελτιωθεί σημαντικά και επαγγελματικά είχατε τις ευκαιρίες που χρειάζονταν για να μπορέσετε να ξεδιπλώσετε όλα τα ταλέντα σας, ακόμα και να στο δρόμο σας υπήρξαν καθυστερήσεις και εμπόδια. Όσο λιγότερα λάθη κάνετε, τόσο περισσότερο θα είστε συνεπείς με τους άλλους. Θα παίξει σημαντικό ρόλο να είστε πιο πρακτικοί και λιγότερο συναισθηματικοί, γιατί με το να παίρνετε τα πάντα της μετρητοίς, θα είστε αρκετά νευρικοί χωρίς λόγο και με αυτή τη στάση θα χάσετε κομμάτια της ζωής σας που δεν πρέπει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρόλο που πάντα καταφέρνετε να ταλαιπωρείτε τον οργανισμό σας ποικιλοτρόπως, ανακτάτε γρήγορα το μέτρο στο σημείο που πρέπει ώστε να μην έχετε προβλήματα με την υγεία σας. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, καταπολεμήστε κακές συνήθειες που σας επιβαρύνουν και κάντε μια προσπάθεια να αποβάλετε το άγχος και τη βιασύνη που σας κάνουν απρόσεκτους. Κάντε τώρα μια καλή αρχή και θα δείτε πως στο μέλλον δε θα μπορεί τίποτα να σας αιφνιδιάσει. Ανανεώστε το εργασιακό σας περιβάλλον με όποιο τρόπο μπορείτε και θα δείτε πως οι αποδόσεις σας συνεχώς θα ανεβαίνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σας αρέσει να είστε οι πρωταγωνιστές στις σχέσεις σας, αλλά αυτό μόνο δε σας φτάνει, θέλετε και το δείχνετε. Καλό είναι να κρατάτε κάποιες αποστάσεις από τους άλλους, αλλά θα πρέπει να είστε και διαθέσιμοι να ακούσετε τα προβλήματα των άλλων, όπως σας ακούνε και αυτοί όταν το έχετε ανάγκη σε εσάς. Αποβάλετε τη νοοτροπία που έχετε και διατηρείτε χρόνια τώρα πως πρέπει να δίνετε στους άλλους ή τα πάντα από τον εαυτό σας ή τίποτα. Υπάρχει και η μέση οδός, που δίνετε σε λογικά όρια και δε χάνετε καθόλου σε θαυμασμό και εκτίμηση.

ΛΕΩΝ: Επωφεληθείτε από επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις, που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας. Η αναστάτωση και ο εκνευρισμός θα είναι σε πρώτο πλάνο και αυτό θα επηρεάζει την ψυχολογία σας αρκετά, γι’ αυτό δώστε βαρύτητα στις φιλικές και προσωπικές σας σχέσεις. Μην σκαλίζετε προσωπικές ιστορίες που θέλετε να ξεχάσετε, γιατί έτσι θα ανοίξετε μέτωπα στις σχέσεις σας με τους άλλους. Αποφύγετε ρήξεις και αναμετρήσεις, για να μην υπάρξουν εντάσεις και προστριβές. Μη χαλάσετε το όμορφο κλίμα που υπάρχει για κάτι παροδικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πραγματοποιήστε τις απαραίτητες αλλαγές, βάλτε σε εφαρμογή νέα σχέδια και στόχους και εργαστείτε με συνέπεια. Πολλά από τα προβλήματά σας θα βρουν λύση, αρκεί να το επιδιώξετε. Κρύβετε έντονο παρασκήνιο και δεν πρέπει να μπλεχτείτε σε συζητήσεις, ειδικά εκείνες που δε θα σας αφορούν, γιατί όχι μόνο θα σας κρίνουν, αλλά θα κινδυνέψουν και τα μυστικά σας. Φροντίστε να αναπτύξετε τη δημιουργική σας διάθεση, για να είστε έτοιμοι να λάβετε τα μηνύματα που θα σημαδέψουν την εξέλιξη της συναισθηματικής σας ζωής.

ΖΥΓΟΣ: Η τύχη γενικά θα είναι με το μέρος σας, αλλά την ευκαιρία για την επικοινωνία και τα αισθηματικά σας, πρέπει να τη δώσετε εσείς στον εαυτό σας ή να προκαλέσετε τις προϋποθέσεις για να έρθει. Μέσα από τα δρώμενα της προσωπικής σας ζωής, κάτι θα μεσολαβήσει που θα σας δώσει μια ευκαιρία για αυτό που θέλετε να κάνετε. Η ψυχραιμία που θα δείξετε σε απρόβλεπτες καταστάσεις, θα αντλείται από την ψυχική δύναμη και το κουράγιο που έχετε κρυμμένα για τις δύσκολες ώρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στις 5 με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, οι καθυστερήσεις και οι αναθεωρήσεις που θα προκληθούν στα σχέδιά σας, θα περιορίσουν το δυναμισμό σας. Φαίνεται πως θα πρέπει να παλέψετε με μερικές αντιξοότητες, αλλά μην ανησυχείτε γιατί στο τέλος θα τα καταφέρετε. Η καλή διάθεση που πρέπει να κρατήσετε σε συνδυασμό με την πείρα σας, μπορούν να παίξουν άμεσο ρόλο σε κάποιες επιτυχίες στον εργασιακό σας τομέα. Ο οικονομικός σας τομέας μπορεί να μη σας καλύψει εντελώς, αλλά θα σας βοηθήσει αισθητά να σηκώσετε το βάρος των τρεχουσών οικονομικών σας υποχρεώσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια σημαντική διαχωριστική γραμμή μεταξύ παρελθόντος και μέλλοντος θα είναι καθοριστική από την πλευρά σας, για να μπορέσετε να αποφύγετε συνειδητά τις συγκρούσεις αυτό το μήνα με το σύντροφό σας. Γνωρίζετε πολύ καλά πως διαθέτετε μεγάλη ικανότητα στο να κυριαρχείτε στους άλλους και παρασύρεστε εύκολα από παιχνίδια δύναμης και ανταγωνισμού. Ίσως να είναι πιο εύκολο να αντιμετωπίσετε αυτό τον επικείμενο κίνδυνο αυτή την εποχή, αφού οι ίδιες οι εμπειρίες της ζωής θα σας βοηθούν να αμφιταλαντεύεστε λιγότερο ανάμεσα στο συναίσθημα και τη λογική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η συναισθηματική σας αποκατάσταση ίσως τώρα παίξει το μεγαλύτερο ρόλο, μια που θα εισπράττετε ότι όλα είναι πιο κοντά στην εκπλήρωσή τους. Αναμφίβολα οι ίδιες καταστάσεις θα σας κάνουν να νιώθετε αρκετά πιο ανεβασμένοι ψυχολογικά. Στις 30 με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, περιοριστείτε μόνο στα απαραίτητα λόγια, ώστε να γίνουν κατανοητές οι θέσεις σας και ξεκινήστε μια σειρά από διπλωματικές επαφές για να αναλάβετε σοβαρές πρωτοβουλίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για το συναισθηματικό σας τομέα, αφού θα είναι άμεσα συνδεδεμένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κρατήστε τις ισορροπίες και μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να χάσει τον έλεγχό του, όταν θα βρεθείτε σε δύσκολα κανάλια επικοινωνίας. Υπάρχει πάντως το ενδεχόμενο αυτή τη φορά να μην είστε τόσο ευάλωτοι, αφού θα αρχίσετε να παραδέχεστε πως τα παθήματα δε σας γίνονται με τίποτα μαθήματα και όσα λάθη και αν κάνετε δεν πτοείστε στο να τα ξανακάνετε. Θα πλησιάσετε πολύ κοντά στο να βρείτε κάποιο καινούριο πρόσωπο, ιδιαίτερα ενδιαφέρον σαν προσωπικότητα, που θα εκπληρώσει αρκετές από τις προσδοκίες σας, τόσο από θέμα χαρακτήρα, όσο και από θέμα εμφάνισης.

ΙΧΘΥΣ: Οι προσπάθειες που θα κάνετε για να ανανεώσετε τη σχέση σας θα είναι εντυπωσιακές και ευτυχείς συμπτώσεις παράλληλα με τη δική σας καλή διάθεση, θα σας οδηγήσουν σε ένα εντελώς διαφορετικό συναισθηματικό πεδίο δονήσεων μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι θα νιώσετε πως έχετε και πάλι τη διάθεση για ασυνήθιστες εμπειρίες και με όποιο τίμημα, γιατί μάλλον θέλετε να το ρισκάρετε ξανά, ακόμα και αν ξέρετε καλύτερα από τον καθένα το πόσο μπορεί να πονέσετε. Το κακό με εσάς είναι πως τα δύσκολα σας αρέσουν ακόμα περισσότερο.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 12 Νοεμβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Τώρα είναι η στιγμή για να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 30 Οκτωβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Η ενδοσκόπηση θα σας κάνει να αντιληφθείτε που έχετε κάνει...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 2 Αυγούστου

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; ΚΡΙΟΣ: Η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 22 Μαΐου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Η ανάγκη σας για σταθερότητα αυξάνεται και υπάρχει κίνδυνος να...