Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
20.9 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 20 Μαρτίου;

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Δευτέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ, θα νιώσεις εσωστρεφής και η επιθυμία σου είναι να μείνεις για λίγο μόνος. Έχεις κρυμμένα παράπονα τα οποία σε βαραίνουν για παρελθοντικές υποθέσεις. Αυτό είναι εντελώς προσωρινό αφού η Άνοιξη είναι προ των πυλών και δεν θα αργήσεις να πάρεις και πάλι τα πάνω σου. Σύντομα αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες κάτι για το οποίο είσαι γεννημένος και γνωρίζεις πολύ καλά.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Δευτέρα με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ιχθύ, θα νιώσεις την επιθυμία να συναντήσεις φίλους και να μοιραστείς μαζί τους τις ανησυχίες που έχεις για το μέλλον. Παρόλο που η ψυχολογική σου διάθεση είναι λίγο πεσμένη οι συναντήσεις μαζί τους θα αποτελέσουν το φάρμακο για να ανέβεις. Θα κλείσεις παλιές υποθέσεις του παρελθόντος που μέχρι πρότινος σε βασάνιζαν.

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Δευτέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ, θα σε απασχολήσει η καριέρα και η κοινωνική σου καταξίωση. Οι ανώτεροι σου νοιάζονται για εσένα απλά στο δείχνουν με λάθος τρόπο. Με την ευφυΐα που διαθέτεις προσπάθησε να αποκωδικοποιήσεις τα μηνύματα που εκπέμπουν. Την σημερινή μέρα θα είσαι κοινωνικός και επικοινωνιακός με συναντήσεις που θα είναι ευχάριστες.

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, την σημερινή μέρα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και σε ωθεί σε νέες περιπέτειες. Θα σε απασχολήσουν τα θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές, ταξίδια και επαφές με άτομα που βρίσκονται μακριά. Θα συναντήσεις συγγενικά πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και θα χαρείς ιδιαίτερα γι’ αυτό. Είναι μία ευχάριστη μέρα για σένα που θα την απολαύσεις στο έπακρο.

ζώδια Δευτέρα 20 Μαρτίου

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, την σημερινή μέρα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και σε φέρνει αντιμέτωπο με τις ανασφάλειες και τις φοβίες που έχουν φωλιάσει στην ψυχή σου. Μην τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά και μην αναλώνεσαι σε πολύ βαθιές σκέψεις. Η ψυχολογική αναστάτωση δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα οπότε δες το χαλαρά αφού ούτως ή άλλως είναι παροδικό. Οι εκκρεμότητες σου θα τακτοποιηθούν όταν θα σου φύγει το άγχος.

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, η Σελήνη κινείται σήμερα στο ζώδιο του Ιχθύ και η κύρια προτεραιότητα σου είναι οι άνθρωποι που είναι πολύ σημαντικοί για σένα. Ένας από αυτούς είναι ο σύντροφος, ή κάποιοι συνεργάτες. Εάν έχεις εκνευριστεί για εκκρεμότητες που δεν είναι στο χέρι σου να διευθετηθούν, πάρε το χρόνο σου και μην αγχώνεσαι. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους και θα πάρεις βοήθειες από ένα άτομο που είναι υποστηρικτικό προς εσένα.

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, την σημερινή μέρα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και σε αποδυναμώνει ενεργειακά. Θα έχεις μία εκνευριστική μέρα με πολλές υποχρεώσεις που θα μεταβάλλονται από την μια στιγμή στην άλλη. Το πιεσμένο πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πολλές αγγαρείες κι αυτό θα είναι υπεύθυνο για την κούραση που νιώθεις. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι και να ακολουθείς ένα πρόγραμμα που δεν θα παρεκκλίνεις από αυτό όσο κι αν σε πιέζουν. Σε συμβουλεύω να ακολουθήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, την σημερινή μέρα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ κι εσύ θα ασχοληθείς κυρίως με τον σύντροφό σου. Νοιάζεσαι για την πορεία της σχέσης σου και προσπαθείς να ισορροπήσεις μεταξύ ερωτικών και επαγγελματικών. Είναι μία δύσκολη μέρα με αρκετή πίεση, καθώς από την μια ο σύντροφος και από την άλλη η δουλειά, διεκδικούν ίσο μερίδιο από σένα. Βάλε προτεραιότητες και θέσε όρια.

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, την σημερινή μέρα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στην οικογένεια και το σπίτι. Είναι μια μέρα που θα θέλεις να μείνεις μέσα και να προσφέρεις αγάπη στους οικείους σου. Η διάθεσή σου θα είναι ευμετάβλητη κι έτσι μαζί με την αγκαλιά θα βγάλεις και μερικά παραπονάκια. Αν ενοχληθούν τα κοντινά σου πρόσωπα είναι γιατί δεν έχουν δει την τρυφερή πλευρά σου, οπότε μη τους παρεξηγείς.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, την σημερινή μέρα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και οι επικοινωνία σου είναι στα καλύτερα της. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα και πολλά ραντεβού θα γεμίσουν την μέρα σου. Θα πέσουν στο τραπέζι συμφωνίες! Η μέρα σου κυλάει ευχάριστα και εξελίσσονται ομαλά οι υποθέσεις σου. Οι πολλές μικρές διαδρομές δεν θα λείψουν σήμερα, αλλά εσύ θα ταλαντεύεσαι μεταξύ εξωτερικών εργασιών και σπιτιού.

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, την σημερινή μέρα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και το βλέμμα σου είναι στραμμένο στις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Θέλεις να εξασφαλίσεις την συναισθηματική σου ασφάλεια. Για την επάρκεια των αγαθών σου θα προσπαθήσεις να κλείσεις συμφωνίες που θα σε εξασφαλίσουν. Οι επαφές που θα κάνεις σήμερα θα σε βοηθήσουν για να πετύχεις.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και είσαι ο πρωταγωνιστής της μέρας. Πάνω από όλα νοιάζεσαι για τις προσωπικές σου επιθυμίες και θέλεις να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Οι ανάγκες σου καλύπτονται με το παραπάνω αφού εσύ φροντίζεις γι’ αυτό. Παράλληλα θα έχεις συναντήσεις που θα σου φθάνουν χρήσιμες στην πορεία. Εισαι ευχάριστος και με πολύ καλή διάθεση κι αυτό δεν περνάει απαρατήρητο.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπημένε Κριέ, το Σάββατο αναμένεται να είναι μια μέρα με δυο διαφορετικά σενάρια. Το πρωί με τη Σελήνη στους Διδύμους να σχηματίζει...

«Χαμογελά» η τύχη σε οικονομικά και ερωτικά για 6 ζώδια

Eνθαρρυντικά νέα για το δεύτερο μισό του Απριλίου, αφού από την Κυριακή 21/4 η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 11 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Σήμερα, η Πέμπτη, Κριέ, προοιωνίζει μια ημέρα γεμάτη ευκαιρίες για αυτογνωσία. Η Σελήνη στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα το πρωί...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπημένε Κριέ, το Σάββατο αναμένεται να είναι μια μέρα με δυο διαφορετικά...