Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
20.9 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 22 Μαΐου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Φίλε μου Κριέ, σήμερα είναι η πρώτη εργάσιμη μέρα της εβδομάδος και το εξάγωνο του Ήλιου-Άρη σε εξυπηρετεί ώστε να προωθήσεις τις ιδέες σου και να τις υλοποιήσεις. Οι μελλοντικοί στόχοι στέφονται με επιτυχία, τόσο με την βοήθεια του σύμπαντος, όσο και των δικών σου προσπαθειών. Ανανεώνεσαι και νιώθεις να ανεβαίνουν οι μετοχές της γοητείας σου. Ευχάριστες μετακινήσεις!

Ταύρος

Σε σένα φίλε μου Ταύρε, η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας, σου φέρνει σημαντικές βοήθειες, σε ότι αφορά την οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια. Με το εξάγωνο Ηλίου-Άρη, προωθείς τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Δεν αποκλείεται να ωφεληθείς από την αγοραπωλησία της πατρικής περιουσίας. Βελτιώνεις την σχέση με τους οικείους.

Δίδυμος

Σήμερα Δευτέρα, και εσύ φίλε μου Δίδυμε, την πρώτη μέρα της εβδομάδας, την έχεις με το μέρος σου. Το εξάγωνο του Ήλιου-Άρη, δημιουργείται για να σε ωθήσει στην επιτυχία. Κατ’ αρχάς λάμπεις με την παρουσία σου και μόνο αυτό αρκεί για να σου ανοίξει πόρτες. Η επικοινωνιακή σου φύση τονίζεται και κατεβάζεις ιδέες που ούτε φαντάζεσαι. Έχεις έναν άσσο στο μανίκι και μπορείς εύκολα, να κερδίσεις την παρτίδα, στο παιχνίδι της ζωής.

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Δευτέρα και το εξάγωνο του Ήλιου-Άρη, κάνει την πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας, λίγο «τσαγκαροδευτέρα». Δεν έχεις πολύ όρεξη για να βγεις, ούτε να πας στην δουλειά σου. Προτιμάς να αράξεις και να κάνεις υπολογισμούς και σχέδια. Οι στόχοι που θέλεις να κατακτήσεις θέλουν αρκετή μελέτη και επιθυμείς να διαθέσεις την σημερινή μέρα πάνω σε αυτές τις σκέψεις. Ιδανική μέρα για ρεπό ή άδεια!

Λέων

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Δευτέρα, το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Άρη, κάνει την πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας βοηθητική, σε ότι αφορά τις επιδιώξεις σου. Παρόλο που σε χαρακτηρίζει κυκλοθυμία και δεν είσαι σίγουρος για τις επιθυμίες σου, εντούτοις πατάς γκάζι και όπου βγει. Σαφώς το σύμπαν σε προστατεύει και δεν τρως τα μούτρα σου. Η φιλοξενία του Άρη στο ζώδιο σου, σε κάνει μαχητικό, αποφασιστικό, παρορμητικό.

Παρθένος

Εσένα φίλε μου Παρθένε, το εργατικό παιδί του ζωδιακού, η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας, σε βρίσκει στην δουλειά, να προσπαθείς για την κοινωνική άνοδο και καταξίωση. Το εξάγωνο του Ήλιου-Άρη, σε βοηθά να αντιληφθείς κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες και να μάθεις μυστικά, που θα χρησιμοποιήσεις προς όφελος σου. Συνήθως τρώγεσαι με τα ρούχα σου και δεν προχωράς λόγω τελειομανίας. Σήμερα όμως γυρνάει υπέρ σου και διαισθάνεσαι τι κρύβεται πίσω από την πλάτη σου.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 22 Μαΐου;

Ζυγός

Η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας, επιφυλάσσει για σένα φίλε μου Ζυγέ, μόνο θετικές εξελίξεις. Το εξάγωνο του Ήλιου-Άρη, σε βοηθά να εξελιχθείς μέσα από τις θετικές συγκυρίες που προκύπτουν. Όλα ξεκινούν από την αισιοδοξία που αντιμετωπίζεις τη ζωή. Κάνεις ένα καινούργιο σχεδιασμό και αναπτύσσεσαι σε όλους τους τομείς. Τα όνειρα υλοποιούνται! Η προσωπική σου ανάπτυξη διαδίδεται στον περίγυρο και μπορεί να φθάσει εκτός συνόρων.

Σκορπιός

Φίλε μου Σκορπιέ, η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας σε βρίσκει λίγο πεσμένο ψυχολογικά. Κάποια προβλήματα του παρελθόντος που σε ταλανίζουν, αναλαμβάνει να λύσει το εξάγωνο του Ήλιου-Άρη, που πραγματοποιείται σήμερα. Βγαίνεις από το αδιέξοδο και βελτιώνεται η ψυχολογική σου διάθεση. Ασχολείσαι περισσότερο με την κοινωνική άνοδο και καταξίωση κι όλα τα υπόλοιπα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.

Τοξότης

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα Δευτέρα, η εβδομάδα ξεκινά με ευχάριστες διαθέσεις για το άτομο σου. Το εξάγωνο του Ήλιου-Άρη σε βοηθά να ανακτήσεις την χαμένη αυτοπεποίθηση και να πάρεις τα ηνία της ζωής στα χέρια σου. Ίσως το παρελθόν να σε απασχολεί όταν βρίσκεσαι μόνος με τις σκέψεις σου γι’ αυτό αποφεύγεις την μοναχικότητα. Σχεδιάζεις ταξίδια, σπουδές και τρόπους που θα σε πάνε ένα βήμα παραπέρα.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Δευτέρα και είναι η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας. Δεν έχεις ξυπνήσει με τις καλύτερες συνθήκες και κάπως απότομα ξεκινάς την μέρα σου. Το εξάγωνο του Ήλιου-Άρη, αναλαμβάνει να σου γλυκάνει τη μέρα, φτιάχνοντας την ψυχολογική σου κατάσταση. Προβλήματα του παρελθόντος που σε τάραζαν στην σκέψη, τώρα δεν σε πτοούν. Αντιθέτως δεν θέλεις να χαλάσεις την ρουτίνα και τις συνήθειες για κάτι που δεν υπάρχει.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, σήμερα είναι Δευτέρα κι έχεις κάθε δικαίωμα να χαμογελάς, διότι η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας, σου υπόσχεται εύνοια με πολλά χαμόγελα. Το εξάγωνο του Ήλιου-Άρη, ανεβάζει την αυτοπεποίθηση, την γενναιοδωρία, την εκφραστικότητα και τον αυθορμητισμό σου. Οι σχέσεις με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου βελτιώνονται και αποκτούν βάσεις. Ανταλλάσσεις δοτικότητα και εγκάρδια συναισθήματα.

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας δεν είναι στα δικά σου μέτρα έτσι όπως μπορεί να σχεδίαζες ή επιθυμούσες. Δεν καταφέρνεις να διαχειριστείς τις αντιφατικές ποιότητες της Δευτέρας και γι’ αυτό αναλαμβάνει να σε βοηθήσει, το εξάγωνο του Ήλιου-Άρη. Από την μια μεριά η οικογένεια και από την άλλη η δουλειά, σε έχουν μπερδέψει και βρίσκεσαι στην μέση. Ευτυχώς ξεμπλέκεις εύκολα και βρίσκεις την ισορροπία μεταξύ των δύο. Αυτό σε ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό. Τους έχεις όλους ευχαριστημένους για να μπορείς κι εσύ να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο με το Δία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με ενέργεια! Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο γεννά μία περίοδο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει...