Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
18.2 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 22 Νοεμβρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός

Ετοιμάσου για μία απόλυτα θετική ημέρα, αγαπητέ Κριέ! Με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη, είσαι πανέτοιμος και ικανός να αλλάξεις φιλοσοφία και να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες! Μέσα από επικοινωνίες, κοινωνικές επαφές και συναναστροφές και μετακινήσεις, καταφέρνεις και κατακτάς στόχους! Η καλύτερη στιγμή, για οργάνωση ταξιδιού!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, ήρθε η στιγμή, που θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές, που ήθελες εδώ και καιρό! Με την είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη, δεν φοβάσαι να ξεκινήσεις από την αρχή, σε όλους τους τομείς της ζωής σου που δεν σε ικανοποιούν και να μεταμορφώσεις τα πάντα! Απομακρύνεις τοξικές σχέσεις ή ψυχοφθόρες καταστάσεις και νιώθεις απόλυτα ικανοποιημένος! Επιπλέον, μία αποκάλυψη, εξυπηρετεί απόλυτα στους στόχους σου!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με το πέρασμα του Ήλιου απέναντι σου, στο ζώδιο του Τοξότη, θα έχεις την ευκαιρία, να βελτιώσεις όλες τις σημαντικές για εσένα, διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Μπορείς να έρθεις ξανά κοντά σε πρόσωπα που είχατε απομακρυνθεί, για οποιοδήποτε λόγο! Ζύγισε τις καταστάσεις και αν είχες παλαιότερα αδικηθεί από ορισμένους, τώρα θα βρεις το δίκιο σου!

ζωδια-δευτερα

Καρκίνος

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, οι υποχρεώσεις σου θα είναι και πιεστικές και αυξημένες σήμερα, με τη διέλευση του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη! Ενδεχομένως να αισθανθείς κουρασμένος, αλλά να ξέρεις πως αν δουλέψεις πραγματικά, προκειμένου να ανταπεξέλθεις σε ευθύνες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας σου, τα αποτελέσματα θα είναι θετικά! Ιδανική ημέρα για έναρξη διατροφής ή άσκησης!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, ο Ήλιος που περνάει σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη, σου προσφέρει απλόχερα τύχη! Θα έχεις άπειρες ευκαιρίες για διασκέδαση, βελτιωμένη φήμη, χαρούμενες στιγμές και έντονη κοινωνική δράση! Είσαι ιδιαίτερα περιζήτητος και δημοφιλής, πολύ δημιουργικός και τραβάς όλα τα βλέμματα επάνω σου, χωρίς καν να προσπαθήσεις!

Παρθένος

Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη, επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια σου! Επιπλέον, θα υπάρξει και αναβίωση αναμνήσεων, συναισθηματικές ήρεμες στιγμές, νοσταλγία, αναδρομή σε σχέσεις και πρόσωπα του παρελθόντος και ισχυρή ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια!

ζωδια-προβλεψεισ

Ζυγός

Ο Ήλιος περνά στο Ζώδιο του Τοξότη και σου υπόσχεται χαρούμενα νέα, ωφέλιμες ειδήσεις, ευχάριστα τηλεφωνήματα, εποικοδομητικές επαφές, μετακινήσεις και συναντήσεις! Μία ημέρα γεμάτη ευχάριστες δραστηριότητες και εξελίξεις ήρθε, φίλε Ζυγέ, όπως και επιτυχία στις κοινωνικές σου συναναστροφές και επικοινωνίες!

Σκορπιός

Κάποιες συγκυρίες σήμερα φίλε Σκορπιέ, με τη διέλευση του Ήλιου από το ζώδιο του Τοξότη, θα σε κάνουν να νιώσεις και πάλι ασφαλής, σίγουρος για τον εαυτό σου και ικανοποιημένος από τα κεκτημένα σου! Απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής, επιδιώκεις μόνο δοκιμασμένες, κοντινές και αξιόπιστες διαπροσωπικές συναναστροφές, με τις οποίες νιώθεις άνεση! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις σήμερα, είναι η τάση σου για διατροφικές υπερβολές!

Τοξότης

Ο Ήλιος μπαίνει σήμερα στο δικό σου ζώδιο αγαπητέ Τοξότη και είσαι πανέτοιμος να γιορτάσεις τα γενέθλια σου, τις επόμενες ημέρες! Απολαμβάνεις μία ημέρα, με άπειρες ευκαιρίες, διευκολύνσεις και δυνατότητες, σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου και σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση και συναναστροφή! Να είσαι δυναμικός σε αυτά που επιθυμείς και διεκδικείς και θα διαπιστώσεις πως αρκετοί από τους στόχους και τους σκοπούς σου θα γίνουν πραγματικότητα!

ζωδια-σημερα

Αιγόκερως

Σήμερα ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο Ζώδιο του Τοξότη και ήρθε η ώρα, φίλε Αιγόκερε, να ασχοληθείς με όλες τις πτυχές του υποσυνειδήτου σου! Ιδανική ημέρα για να αναγνωρίσεις τα λάθη σου, να απαλλαγείς από ενοχές και να συγχωρέσεις τον εαυτό σου, αλλά και τους γύρω σου! Καταπολεμάς άγχη, φοβίες, άσχημες σκέψεις, ανασφάλειες και αβεβαιότητα!

Υδροχόος

Σήμερα φίλε Υδροχόε, με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη, θα ενισχυθεί ο σημαντικός για σένα τομέας της φιλίας! Έχεις την δυνατότητα να εμπλουτίσεις την καθημερινότητα σου, με χαρούμενες εμπειρίες και στιγμές με τους φίλους σου! Συναναστρέφεσαι με πρόσωπα, αλλά και νέες γνωριμίες, που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και ιδεολογία! Επιπλέον, θα καταφέρεις να πετύχεις και προσωπικούς υψηλούς στόχους!

Ιχθύς

Σήμερα φίλε Ιχθύ, είναι η κατάλληλη ημέρα, για να αναδείξεις τον καλύτερο σου εαυτό! Η λαμπερή προσωπικότητα σου είναι αξιοθαύμαστη, ο περίγυρος σου σε σέβεται και εσύ το αντιλαμβάνεσαι! Το πέρασμα του Ήλιου στον Τοξότη, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις, όμως θα σου δώσει και πολλές δυνατότητες, να ανέβεις σκαλιά καταξίωσης!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο με το Δία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με ενέργεια! Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο γεννά μία περίοδο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...