Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
17.6 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 23 Αυγούστου;


Τι μας περιμένει;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα σε ωθήσει σήμερα, σε κάποιες σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις, που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, γεγονός που θα βελτιώσει κατά πολύ την ζωή σου, αφού μέσα από αυτές θα πετύχεις στόχους και σκοπούς! Έρχονται τώρα λύσεις και ευκαιρίες, για να μπορέσεις να εξομαλύνεις μία σχέση με ένα άτομο, που είχατε για κάποιο λόγο απομακρυνθεί!

Ταύρος
Το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου αγαπητέ Ταύρε, θα σου φέρει ουσιαστική και μόνιμη επιτυχία, ηρεμία και εύνοια στην καθημερινότητα σου! Θα κάνεις τώρα, θετικές και εποικοδομητικές κινήσεις και έτσι, όλες οι υποχρεώσεις σου και οι δουλειές σου θα διεκπεραιωθούν! Επιπλέον, κόβεις κακές συνήθειες, ομορφαίνεις και φροντίζεις αποτελεσματικά το σώμα και την ψυχική σου ηρεμία! Ανανεώσου λοιπόν!

Δίδυμος
Σήμερα, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, υπόσχεται σε σένα φίλε Δίδυμε, είναι μία ημέρα γεμάτη απολαύσεις, αλλά με ουσία και ωριμότητα! Καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκεδάσεις, δημιουργική απασχόληση και γοητευτική λάμψη, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Κατακτάς κάθε σου υψηλό στόχο και επιθυμία, αφού είσαι απόλυτα τυχερός, δημοφιλής αλλά και πολύ ικανός! Γίνε ο πρωταγωνιστής της ημέρας και βελτίωσε την φήμη σου!

Καρκίνος
Σήμερα φίλε Καρκίνε, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, καταφέρνεις και υλοποιείς με απόλυτη αποτελεσματικότητα, επιθυμίες, σκοπούς και στόχους, που έχουν να κάνουν κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια σου. Φρόντισε τώρα που έχεις την ευκαιρία, να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις που ίσως μέχρι τώρα ήταν προβληματικές! Η τύχη σίγουρα σε βοηθά να λύσεις σημαντικά προβλήματα, να φτιάξεις τα πάντα και να ηρεμήσεις στην θαλπωρή του σπιτιού σου!

Λέων
Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, ευνοούνται ιδιαίτερα οι επαφές σου, οι επικοινωνίες σου, τα νέα ξεκινήματα που θες να κάνεις, οι μετακινήσεις σου και οι σχέσεις σου με αδέλφια, γνωστούς και γείτονες! Θα έχεις πολλές και αξιόλογες ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες, αλλά και πολύ ωφέλιμες γνωριμίες, αλλά και ευχάριστα νέα, που θα σου δώσουν σιγουριά και πολλά οφέλη!

Παρθένος
Σήμερα φίλε Παρθένε, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, ξεχωρίζεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση, την ανακτημένη αυτοεκτίμηση σου και την ενισχυμένη σου γοητεία! Σημαντικά για σένα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται, ακριβώς όπως εσύ ήθελες και νιώθεις ξανά σιγουριά και ηρεμία! Όλα βελτιώνονται, έστω και με αργούς ρυθμούς! Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν να βιάζεσαι!

Ζυγός
Σήμερα φίλε Ζυγέ, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, η τύχη είναι μαζί σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου και μάλιστα με ουσιαστικό τρόπο, αφού τα καλά που έρχονται, θα έρθουν για να μείνουν! Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί τώρα και κάνε τις μεγάλες σου επιθυμίες και τα όνειρα σου πραγματικότητα! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές βελτιώνονται, εξομαλύνονται και σπουδαίες λύσεις έρχονται, μέσα από επαφές και επικοινωνίες!

Σκορπιός
Σήμερα φίλε Σκορπιέ, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα κάνεις μια θετική, ουσιαστική και εποικοδομητική ενδοσκόπηση! Ανακαλύπτεις, τι πραγματικά επιθυμείς για να είσαι ευτυχισμένος και τι έχεις ανάγκη στην ζωή σου, ώστε να νιώσεις ξανά δυνατός, ανανεωμένος ψυχικά! Να ακούς άφοβα τη διαίσθηση σου και προτίμησε να κινηθείς παρασκηνιακά, ιδίως σε θέματα επικοινωνίας και θα δεις ότι πολλοί από τους στόχους σου, μπορούν να πραγματοποιηθούν!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, έρχονται θετικά και κυρίως ουσιαστικά γεγονότα, εξελίξεις και ανανεωτικές καταστάσεις, κυρίως στο φιλικό σου περιβάλλον, με το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου! Οι φίλοι σου σε στηρίζουν με κάθε τρόπο, κυρίως έμπρακτα, σε βοηθούν αποτελεσματικά και σου προσφέρουν σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τους μεγαλεπήβολους στόχους σου και τα όνειρα σου! Εμπιστεύσου τους, χωρίς κανένα δισταγμό!

Αιγόκερως
Με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, φίλε Αιγόκερε, θα απολαύσεις θετικές και κυρίως ουσιαστικές εξελίξεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Αυτό, θα σε βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια σου να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Θα νιώσεις έμπρακτα και λεκτικά, πως οι άλλοι πραγματικά σε αποδέχονται με χαρά, σε σέβονται και σε θαυμάζουν για αυτό που είσαι! Ανταμείβεσαι για τις μέχρι τώρα προσπάθειες σου!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα σου δώσει ουσιαστική τύχη και εύνοια, σε ότι κι αν κάνεις ή επιδιώξεις, τώρα! Κάποιες συγκυρίες και γεγονότα, που θα έρθουν μέσα από επαφές, επικοινωνίες, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου δώσουν πολλές σπουδαίες ευκαιρίες να πετύχεις τους υψηλούς σου στόχους σήμερα! Να είσαι προσεκτικός στη συμπεριφορά σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και θα δεις ότι θα βγεις κερδισμένος!

Ιχθύς
Η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου φίλε Ιχθύ, κυρίως όσον αφορά τις βαθιές σου επιθυμίες και συναισθήματα, αλλά και κάποιους στόχους που θες να εκπληρώσεις εδώ και καιρό! Το Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, σε ωθεί, χρησιμοποιώντας την ισχυρή σου διορατικότητα και την πειθώ σου σε επαφές και επικοινωνίες, να υλοποιήσεις σημαντικά σχέδια!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...