Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.5 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 24 Οκτωβρίου;

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 24 Οκτωβρίου. Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Κριέ, είναι η ημέρα που θα βελτιώσεις και θα διορθώσεις κάθε σου διαπροσωπική σχέση και συναναστροφή! Επιτέλους, θα αισθανθείς και πάλι ήρεμος, ικανοποιημένος και ασφαλής, με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν! Σίγουρα είσαι αποδεκτός, περιζήτητος και δημοφιλής στους γύρω σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα φίλε Ταύρε, πιθανόν να κουραστείς λίγο παραπάνω, αφού θα έχεις αρκετά τρεξίματα, για πρακτικά θέματα, υποχρεώσεις και εκκρεμότητες! Μην έχεις ωστόσο, τόσες πολλές απαιτήσεις από τον εαυτό σου, ξεπερνώντας τα όρια, διότι πρέπει να βρεις και χρόνο για ξεκούραση και ηρεμία!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα φίλε Δίδυμε, μπορείς να το γλεντήσεις όσο περισσότερο μπορείς, αφού η ημέρα ενδείκνυται για καλοπέραση και ψυχαγωγία! Επιτυχώς κοινωνικοποιείσαι και έτσι, όλοι σε αγαπούν και σε θέλουν στο άμεσο περιβάλλον τους! Ετοιμάσου λοιπόν, για εξόδους και διασκέδαση, όπως και για ευχάριστες δημιουργικές δραστηριότητες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, σήμερα θα έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα, το σπίτι και η οικογένεια! Ενδεχομένως να μην έχεις όρεξη για κοινωνικές ψυχαγωγικές συναναστροφές, αφού προτιμάς την θαλπωρή του σπιτιού, προσφέροντας περιποίηση και φροντίδα στην οικογένειά σου! Συγγενικές προβληματικές σχέσεις, διορθώνονται και εξομαλύνονται!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή ημέρα, αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία, ώστε να εμπλουτίσεις την κοινωνική σου ζωή, να επικοινωνήσεις, να συζητήσεις και να κάνεις απαραίτητες δημόσιες σχέσεις, για να πετύχεις τους σκοπούς και τους στόχους σου! Επιπλέον, μπορείς να αναμένεις πολλές χαρμόσυνες αλλαγές στη ζωή σου και σίγουρα δεν θα βαρεθείς στιγμή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα φίλε Παρθένε, θα σε βοηθήσουν η ισχυρή σου υπομονή και η ενισχυμένη σου πειθώ, ώστε να βελτιώσεις και να εξομαλύνεις τις σημαντικές για εσένα διαπροσωπικές σου επαφές και συναναστροφές! Επιπλέον, αισθάνεσαι και πάλι ασφαλής και σίγουρος με τον εαυτό σου, μέσα από υλική αλλά και συναισθηματική πληρότητα.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 24 Οκτωβρίου;

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη είναι στο Ζώδιο σου και σίγουρα θα περάσεις υπέροχα, αλλά και εποικοδομητικά! Προβάλλεις τον λαμπερό και βελτιωμένο εαυτό σου, τα σχέδια σου, τις ιδέες σου και γνωρίζεις καλά, πως να πετύχεις όλους σου τους στόχους και σκοπούς! Το μόνο που πρέπει να αποφύγεις, είναι έπαρση και απαιτητικότητα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, επικεντρώνεσαι στην ψυχολογία σου και στην άμεση βελτίωση της! Με τον τρόπο αυτό, καταφέρνεις και ξεπερνάς αβεβαιότητα, φοβίες, ανασφάλειες και άγχος! Επιπλέον, είναι η κατάλληλη ημέρα για να δράσεις και κινηθείς παρασκηνιακά, προκειμένου να πετύχεις στόχους και να πάρεις αποφάσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, η φιλία μπαίνει σε προτεραιότητα, την σημερινή ημέρα! Βασίζεσαι στις επαφές με τους φίλους σου και εκείνοι σε βοηθούν σε ό,τι κι αν χρειαστείς! Επιπλέον, παίρνεις δυναμικά την απόφαση να κάνεις αλλαγές αναγκαίες στην ζωή σου, να κοιτάξεις μπροστά και να βοηθήσεις με ποικίλους τρόπους τους γύρω σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, ώρα να προβληθείς με τον καλύτερο τρόπο κοινωνικά, κερδίζοντας με ευκολία την εκτίμηση, τον θαυμασμό και τον σεβασμό των άλλων! Οι γύρω σου, σου δείχνουν πραγματικά πως σε θαυμάζουν και εσύ προσπαθείς, κυρίως μέσα από συναναστροφές να κερδίσεις καλή κοινωνική εικόνα και φήμη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, σήμερα ασχολείσαι με χόμπι και με πολλά ψυχαγωγικά ενδιαφέροντα! Η ανάγκη σου για επικοινωνία και κοινωνικές συναναστροφές, είναι έντονη τώρα και σίγουρα βγαίνεις κερδισμένος, μέσα από πολλές επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις! Όλοι θαυμάζουν το οξυδερκές μυαλό σου, το χιούμορ σου και το ρητορικό σου ταλέντο!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα είσαι η διαισθητική και διορατική σου ικανότητα, σε βοηθούν, ώστε να καταφέρει μέσα από συμπεριφορές και γλώσσα του σώματα, να καταλάβεις τι ακριβώς γίνεται στο περιβάλλον σου και τι κρύβεται μέσα στην ψυχή του συνομιλητή σου, όπως και τις προθέσεις του! Προσπάθησε να μην ανοίγεσαι εύκολα και να μην εμπιστεύεσαι τους άλλους!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή,...