Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
19 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να εξομαλύνεις κάποιες προβληματικές ή κλονισμένες επαφές και συναναστροφές! Άρπαξε την σημερινή ευκαιρία, να επαναπροσεγγίσεις πρόσωπα που είχατε απομακρυνθεί για κάποιο λόγο και ταυτόχρονα να ενδυναμώσεις γενικά διαπροσωπικές σχέσεις! Η καλοπροαίρετη διάθεση σου , η ευγένεια και η διακριτικότητα σου, θα σου φέρει τα αποτελέσματα που θες!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή, για να πάρεις σπουδαίες αποφάσεις και να κάνεις νέα ωφέλιμα ξεκινήματα, που έχουν να κάνουν κυρίως με καθημερινότητα και πρακτικά θέματα! Ο κοινωνικός σου περίγυρος, θα επιδιώξει σίγουρα σχέσεις μαζί σου, αφού βασίζεται στα λόγια, τις συμβουλές και την βοήθεια σου!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, σήμερα θα μπορέσεις να απολαύσεις την ημέρα σου με πάθος, θάρρος, χαρές, καλοπέραση και διασκέδαση! Η αγάπη των άλλων, είναι φανερή, γεγονός που θα τονώσει στο έπακρο την αυτοπεποίθηση σου! Αν αποφύγεις υπερβολές, έπαρση και επιπολαιότητες, θα πάνε όλα όπως ακριβώς επιθυμείς, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα ένα θέμα που έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια, θα έρθει απρόσμενα και θα σε αγχώσει! Ωστόσο, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις και λύσεις, αν κινηθείς με γνώμονα την λογική και την ωριμότητα! Οι καταστάσεις βελτιώνονται και συγγενικές σχέσεις βελτιώνονται με ευκολία πλέον!

Λέων

Φίλε Λέοντα, μπορείς επιτέλους να απολαύσεις μία ημέρα αισιόδοξη, ανανεωτική και ιδιαίτερα χαρούμενη! Εσύ ωστόσο, πρέπει να αποφύγεις βιασύνη, υπέρμετρο ενθουσιασμό, ρίσκο και επιπολαιότητα, διότι μάλλον θα παρασυρθείς σε λάθη, που θα προκαλέσουν απώλειες! Γενικά, ενδυναμώνεται η κοινωνική σου ζωή, εμπλουτίζεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες γνωριμίες και νιώθεις περιζήτητος και αγαπητός!

 Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου;

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα πρέπει να αποφύγεις βιασύνη, όσον αφορά την διεκδίκηση των στόχων σου! Να ξέρεις, πως αργά ή γρήγορα, θα πάρεις αυτό που πραγματικά σου αξίζει και αυτό που δικαιούσαι! Απέφυγε μόνο την ροπή σου για πείσματα και απαιτητικότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σίγουρα, οι καταστάσεις και οι συγκυρίες, θα ωφελήσουν τους ουσιαστικούς σου στόχους!

Ζυγός

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, θα είσαι ιδιαίτερα τολμηρός και θαρραλέος! Θα έχεις ενθουσιασμό, δυναμικότητα, ενέργεια, καλοπροαίρετη διάθεση και κέφι! Οφείλεις σήμερα να εκμεταλλευτείς την τύχη σου, αποφεύγοντας ωστόσο ανούσια συναισθηματικά ξεσπάσματα! Επίσης, καλό θα ήταν σήμερα, να αρπάξεις ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις εξόδους ψυχαγωγίας!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα θα καταφέρεις να ανακαλύψεις τις βαθύτερες ανάγκες σου και επιθυμίες! Αναγνωρίζοντας τες, θα μπορέσεις να βρεις τον τρόπο για να τις ικανοποιήσεις! Γι’αυτό, κινήσου παρασκηνιακά και προσπάθησε να διαφυλάξεις τα μυστικά σου και τα μελλοντικά σου σχέδια! Η ανάγκη σου για απομόνωση και ηρεμία, θα σου φέρει ψυχολογική γαλήνη!

Τοξότης

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα οι κοινωνικές σου επαφές χαρακτηρίζονται από χαρά, εκπλήξεις και ενθουσιασμό! Οι φίλοι θα είναι στο πλάι σου κάθε λεπτό της ημέρα και θα σου σταθούν σε κάθε σου δράση! Θα έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά μαζί τους και θα περάσετε υπέροχα μαζί! Καλό θα ήταν την σημερινή ημέρα, ακούς τις πολύτιμες συμβουλές των φίλων σου και να τις ακολουθήσεις!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, θα μπορέσεις σήμερα, να έχεις τον απόλυτο έλεγχο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να κινήσεις τα νήματα όπως ακριβώς θες! Κερδίζεις την αποδοχή των άλλων με ευκολία, γεγονός που το έχεις ανάγκη τώρα! Οι ώριμες αντιδράσεις σου, αλλά και η ορθή σου συμπεριφορά, βελτιώνουν στο έπακρο την κοινωνική σου εικόνα!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα θα είσαι πολύ αισιόδοξος, ορεξάτος και γεμάτος ενέργεια! Στους κοινωνικούς σου κύκλους, είσαι ιδιαίτερα περιζήτητος και αγαπητός και όλες σου οι συναναστροφές, σου δίνουν χαρά! Πολλές θα είναι και οι ευκαιρίες για εκπλήρωση των υψηλών και μεγαλεπήβολων στόχων σου, αλλά και για ευχάριστες μετακινήσεις!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, μην παρασυρθείς την σημερινή ημέρα σε συναισθηματικές εκδηλώσεις! Οφείλεις πρώτα να είσαι σίγουρος για τις προθέσεις και την εντιμότητα των ατόμων με τους οποίους συναναστρέφεσαι! Φρόντισε να αφιερώσεις τον χρόνο σου στην εκπλήρωση των βαθύτερων αναγκών σου και εκμεταλλεύσου την ισχυρή διορατικότητα σου, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο με το Δία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με ενέργεια! Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο γεννά μία περίοδο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...