Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
18.1 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός
Με τον Ήλιο στον Αιγόκερω οφείλεις να κινηθείς αρκετά προσεκτικά, τηρώντας τα προσχήματα και την δεοντολογία, ώστε να αντεπεξέλθεις με επιτυχία τις «εξετάσεις» που θα περάσεις. Αυτό σημαίνει περισσότερη δουλειά κι απανωτοί έλεγχοι, αφού δεν μπορείς να αφήσεις τίποτα στην τύχη. Ούτε βέβαια να αναθέσεις κάτι σημαντικό σε φίλο ή φίλη σου, αφού μπορεί να εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές αλλά και τις μετακινήσεις σου, βάζοντας «χρώμα» στην ζωή σου και καθιστώντας τα όποια περιοριστικά μέτρα… άκυρα!

Ταύρος
Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου, όταν όμως υπάρχουν οι εορταστικές αγορές, τα υπόλοιπα περισσεύουν! Εξ άλλου θα υπάρξουν και έσοδα και τελικά θα έρθεις «μια η άλλη». Παράλληλα, ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε θέλει πιο τυπικό/η και προσεκτικό/η στις συναλλαγές σου, ώστε να μην έχεις θέματα με τον νόμο, ενώ είναι σκόπιμο να βάλεις από μόνος/η σου στην άκρη κάποιες ψυχαγωγικές δράσεις προκειμένου να γίνει η δουλειά σου, αφού θα έχεις και αυξημένα καθήκοντα. Επιπλέον κάποιος/α γείτονας ή συγγενής μπορεί να σε «ζορίσει» με τις απαιτήσεις του/της.

Δίδυμοι
Η Σελήνη στο ζώδιο σου συνηγορεί σε πολλές και διαφορετικού τύπου εμπειρίες που θα αποκομίσεις μέσω της περιέργειάς σου, η μεγαλύτερη «πρόκλησή» σου ωστόσο είναι να κουμαντάρεις τα ασταθή συναισθήματά σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η στην διαχείριση των οικονομικών σου, δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου κι αποφεύγοντας αχρείαστες αγορές. Επιπλέον, «παίζει» κι ένα πρόστιμο γι’ αυτό κοίτα να είσαι εντάξει με τα χαρτιά σου. Αν πάλι δανείσεις χρήματα θα… αργήσεις πολύ να τα πάρεις πίσω!

Καρκίνος
Με τον Ήλιο απέναντί σου να σε «ζορίζει», είναι πιθανό να αναλάβεις κάποιες επιπλέον ευθύνες κι αν συμβεί αυτό φρόντισε να ξεκαθαρίσεις εξ αρχής ποια ακριβώς είναι τα καθήκοντά σου κι όχι να φορτωθείς αδιαμαρτύρητα τον «σταυρό του μαρτυρίου», ειδικά σε οικονομικά θέματα Μάλιστα, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να «αράξεις» κάπου ήσυχα και να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου, αφού η υγεία σου θέλει μια κάποια προσοχή. Επιπλέον, σήμερα το πλαίσιο των συνεργασιών σου είναι ασύμφορο, μπορείς ωστόσο να προτείνεις λύσεις για προβλήματα άλλων.

Λέων
Η Σελήνη στους Διδύμους ανανεώνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, ευκαιρία λοιπόν να εισπράξεις περισσότερα… χειροκροτήματα! Παράλληλα βέβαια, με τον Ήλιο στον Αιγόκερω καλείσαι να εργαστείς περισσότερο ή να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε πρόσωπα χρήζοντα βοηθείας, που μπορεί να βρίσκονται και πολύ κοντά σου. Όχι όμως να αναλάβεις να καλύψεις και υποχρεώσεις άλλων, αφού αντί για ευχαριστώ θα ακούσεις κριτικές και κατηγορίες Επιπλέον, οφείλεις να φροντίσεις για την δική σου ευεξία και να κόψεις μια κακή συνήθεια, πριν το σώμα σου αρχίσει να διαμαρτύρεται εντόνως..

Παρθένος
Η Σελήνη στους Διδύμους σε θέλει σε επαγρύπνηση, προκειμένου να ανταποκριθείς με επιτυχία στις προκλήσεις της ημέρας, επιστρατεύοντας τις αρετές σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Αιγόκερω αναδεικνύει «θέματα» στην σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά δεν πρόκειται για κάποιο εξωτερικό πρόβλημα του, θέσε έγκαιρα τα όριά σου για να μην σε «καβαλήσει». Αν πάλι έχεις παιδιά είναι πιθανό να χρειαστούν την άμεση επίβλεψη αλλά και την συμπαράστασή σου. Επιπλέον, ως προς την ψυχαγωγία σου μην τρέφεις ιδιαίτερες απαιτήσεις, αφού σε περιμένει δουλειά και μόνον δουλειά!

Ζυγός
Ο Ήλιος στον Αιγόκερω σου βάζει δύσκολα, ίσως μάλιστα νοιώσεις να σε απορρίπτει ένας δικός σου άνθρωπος ή ότι έχεις εγκλωβιστεί σε μια κατάσταση, έχοντας ενοχές για κάτι που δεν φταις μόνον εσύ. Επιπλέον, φαίνεται πως οι υποχρεώσεις για την οικογένειά σου είναι αυξημένες και η ζωή στο σπίτι δεν κυλά και τόσο ανέμελα, να η ευκαιρία όμως να θέσεις όρια και κανόνες, ώστε στην πορεία να ανασάνεις πιο ελεύθερα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σου ανοίγει ένα «παράθυρο» στον κόσμο, μέσα από μηνύματα, επαφές αλλά ίσως και μια εορταστική έξοδο-βάλσαμο στην καραντίνα.

Σκορπιός
Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει μια αστάθεια στα οικονομικά σου, η ουσία όμως είναι ότι θα καλύψεις ανάγκες και θα αποκτήσεις αγαθά, που θα «γιατρέψουν» το όποιο «σύνδρομο στέρησης» έχεις! Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Αιγόκερω μπορεί να επιβαρύνει την καθημερινότητά σου με επιπλέον υποχρεώσεις ή να βάλει επιπρόσθετα εμπόδια, γι’ αυτό προνόησε για κάθε πιθανή αναποδιά ή ατυχία και βέβαια έχε πάντα μαζί σου τα αναγκαία έγγραφα. Επιπλέον, ένας συγγενής ή γείτονάς σου φαίνεται να παρεμβαίνει στα οικογενειακά σου, ενώ μπορεί να χαλάσει κάτι στο σπίτι σου.

Τοξότης
Η Σελήνη απέναντί σου κάνει την ζωή σου να μοιάζει με πολύβουο μελίσσι και σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να «τσιμπολογήσεις» από πολλά «λουλούδια» αλλά από εκεί και ύστερα να ξέρεις ότι όπως έρθουν κάποια πράγματα στην ζωή σου, έτσι και θα φύγουν. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Αιγόκερω περιορίζει τις οικονομικές σου δυνατότητες, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγεις τα περιττά έξοδα, επιλέγοντας να τακτοποιήσεις πρώτα τις παλιές ή νέες υποχρεώσεις σου. Φρόντισε επίσης να είσαι τυπικά εντάξει στις συναλλαγές σου, αφού σήμερα τα πειστήρια «μετράνε» και… σώζουν!

Αιγόκερως
Ο Ήλιος στο ζώδιό σου ενισχύει το αίσθημα ευθύνης σου, μην τα πάρεις ωστόσο όλα επάνω σου, αντίθετα δώσε τις εντολές σου σαν… καλός διοικητής! Επιπλέον, η πείρα σου είναι το «κλειδί» για να τα πας καλά αλλά και να «φωτίσεις» κάποιους/ες για το τι πρέπει να πράξουν, ώστε να διορθωθούν τα κακώς κείμενα, ιδίως σε οικονομικά θέματα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε θέλει πιο προσεκτικό σε θέματα υγείας και διατροφής αλλά και στην κατανομή των δυνάμεών σου, ώστε να διεκπεραιώσεις με επιτυχία τις πολλές και διαφορετικού τύπου εργασίες της ημέρας.

Υδροχόος
Η Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί μια πολυμέρεια στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, καλό είναι όμως να βάλεις κι ένα «φίλτρο», αφού έλκεις «κάθε καρυδιάς καρύδι». Παράλληλα, ο Ήλιος στον Αιγόκερω σου συνιστά είτε να μπεις σε ένα πρόγραμμα διατροφής, είτε να φροντίσεις περισσότερο την υγεία σου, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά, προνόησε και για την δική τους καλή κατάστασή. Επιπλέον η αίσθηση ότι περιορίζεσαι μπορεί να γίνει εξαιρετικά ασφυκτική, είτε υπάρχουν αντικειμενικοί παράγοντες, είτε όχι και σίγουρα χρειάζεται να ανοίξεις μια «βαλβίδα διαφυγής», με πιο ανάλαφρες καταστάσεις.

Ιχθείς
Η Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, είναι πιθανό μάλιστα να υπάρξουν καταστάσεις που θα σε «ξοδέψουν» ενεργειακά ή θα σε ξεβολέψουν. Μπορείς ωστόσο ανά πάσα στιγμή να «δραπετεύσεις» για… άλλες πολιτείες! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε πιέζει να «σκύψεις» πάνω στα προβλήματα είτε μιας κοινωνικής ομάδας, είτε ενός φίλου ή μιας φίλης, που αντιμετωπίζει θέματα υγείας ή έχει μια πολύ κακή ψυχολογία, δεν είναι σκόπιμο ωστόσο να παραστήσεις τον «σωτήρα», αφού θα βάλεις κακό μπελά στο κεφάλι σου.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο με το Δία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με ενέργεια! Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο γεννά μία περίοδο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...