Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
14.9 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου;


Τι μας περιμένει;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή ημέρα χαρακτηρίζεται από αρμονία, ηρεμία, δικαιοσύνη και ισορροπία, με τον Ερμή πλέον στον Ζυγό! Ευνοούνται συνεργασίες, αλλά και γενικά διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές, οι οποίες βελτιώνονται σημαντικά, λόγω των δικών σου καλών εκφραστικών μέσων, αλλά και της καλοπροαίρετης συμπεριφοράς σου! Καλό θα είναι να μην ακούς μόνο τις ανάγκες των άλλων, αλλά να εκφράζεις και τις δικές σου!


Ταύρος
Φίλε Ταύρε, με τον Ερμή πλέον στον Ζυγό, ετοιμάσου για πραγματική δράση! Η ημέρα, φέρνει τρεξίματα για υποχρεώσεις, εκκρεμότητες και θέματα της καθημερινότητας! Οφείλεις πλέον να δείξεις το σοβαρό και ώριμο χαρακτήρα σου, να εκμεταλλευτείς την εύνοια της σημερινής ημέρας, όπως και την ικανότητα που έχεις για οργάνωση και προγραμματισμό! Ευνοούνται θέματα καθημερινότητας, υγείας, ομορφιάς, ευεξίας και διατροφής!


Δίδυμοι
Επιτέλους αγαπητέ Δίδυμε, με τον Ερμή πλέον στον Ζυγό, θα νιώσεις ιδιαίτερα αγαπητός, δημοφιλής και περιζήτητος από τους γύρω σου! Η κοινωνική σου ζωή αλλά και η φήμη σου, βελτιώνονται όλο και περισσότερο και καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σου δημιουργικότητα σε όλες σου τις δραστηριότητες! Πες ναι μια φορά στην ανεμελιά και πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς και μην πεις όχι σε προτάσεις εξόδου διασκέδασης!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, με τον Ερμή πλέον στον Ζυγό, επικεντρώνεσαι σε σπίτι και οικογένεια! Είσαι πλέον σοβαρός και ώριμος και οφείλεις πλέον, να εμπλουτίσεις τα εκφραστικά σου μέσα και τις επικοινωνίες σου, με ηρεμία, συναίσθημα, κατανόηση, αλληλεγγύη, αφοσίωση στους στόχους σου και σύνεση! Συγγενικές σχέσεις εξομαλύνονται, όπως και λύνονται θέματα που είχαν προκύψει μέσα στο σπίτι!

Λέων
Σήμερα φίλε Λέοντα, με τον Ερμή πλέον στον Ζυγό, η ημέρα σε ευνοεί ιδιαίτερα, αφού μέσα από συζητήσεις και επαφές, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε είδους πρόβλημα και να βρεις επιτέλους λύσεις! Είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός, συμπαθής, περιζήτητος και δημοφιλής! Εμπλουτίζεις τα εκφραστικά σου μέσα και την πειθώ σου, γεγονός που σε βοηθά να πετυχαίνεις στόχους και σκοπούς! Ετοιμάσου επίσης, για ευχάριστα νέα και ειδήσεις, όπως και για βελτίωση στις σχέσεις σου με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες!

Παρθένος
Σήμερα φίλε Παρθένε, με τον Ερμή πλέον στον Ζυγό, θα καταφέρεις να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις, να αποκοπείς από ανούσιες κοινωνικές συναναστροφές, να μιλάς μόνο ουσιαστικά και ορθά και να επικοινωνείς με ανθρώπους που έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη και μπορείς να στηριχτείς επάνω τους! Μία βαθιά επιθυμία σου, εκπληρώνεται μετά από υπομονή και επιμονή από μέρους σου! Οργανώσου σωστά και δες τι χρειάζεσαι ουσιαστικά στην ζωή σου!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με τον Ερμή πλέον στο Ζώδιο σου, νιώθεις ιδιαίτερα κοινωνικός, έχεις εύνοια σε κοινωνικές επαφές, λαμβάνεις μηνύματα, τηλεφωνήματα, έχεις συναντήσεις, θετικές ειδήσεις και νέα, πολλές επικοινωνίες, βρίσκεις λύσεις και κάνεις χαρούμενες μετακινήσεις! Είσαι κοινωνικά περιζήτητος και αρκετά προσιτός επικοινωνιακά, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πετύχεις σκοπούς και στόχους!

Σκορπιός
Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ, με τον Ερμή πλέον στον Ζυγό, οφείλεις να ηρεμήσεις και να ψάξεις μέσα σου τι ακριβώς επιθυμείς και χρειάζεσαι από την ζωή σου, από εδώ και πέρα! Εκμεταλλεύσου το ένστικτό σου, προκειμένου να πετύχεις εσωτερική ανασκόπηση, συναισθηματική σιγουριά, ανασυγκρότηση ψυχικών δυνάμεων! Επιτέλους, καταφέρνεις να διαφυλάξεις τα μυστικά σου και να ενδυναμώσεις το όραμα σου και τα όνειρα σου, αλλά και την διαίσθηση σου!

Τοξότης
Είσαι ιδιαίτερα τυχερός σήμερα φίλε Σκορπιέ, με τον Ερμή πλέον στον Τοξότη! Είσαι χαρούμενος, κεφάτος, εξωστρεφής, κοινωνικός και πανέτοιμος για αλλαγές και εξελίξεις! Βρίσκεις τρόπους να εμπλουτίζεις την κοινωνική σου ζωή, μέσα από επαφές, επικοινωνίες, εξόδους και νέες γνωριμίες! Έρχεσαι πιο κοντά με τους φίλους σου και νιώθεις απόλυτα αγαπητός, περιζήτητος και δημοφιλής! Επίσης, με τις συμβουλές ενός φίλου, καταφέρνεις και εκπληρώνεις έναν μεγάλο σου στόχο!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα με τον Ερμή πλέον στον Ζυγό, οφείλεις να δείξεις την σοβαρότητα και την ωριμότητα σου, κυρίως κοινωνικά! Μπορείς, αν το θελήσεις, να καταφέρεις ουσιαστικά πράγματα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ενασχολήσου με την βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης, τώρα που έχεις ευκαιρία! Με τα λόγια σου και τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό του περίγυρου σου!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, με τον Ερμή πλέον στον Ζυγό, βάζεις τέλος στην ασυνεννοησία! Ανανεώνεσαι κοινωνικά και επικοινωνιακά και κερδίζεις ξανά αισιοδοξία και φυσικά διάθεση για αλλαγή και καλοπέραση! Η τύχη είναι με το μέρος σου και μπορείς τώρα, να περιμένεις χαρμόσυνα νέα, ειδήσεις και ευκαιρίες για μετακινήσεις ή ταξίδια! Είσαι περιζήτητος και δημοφιλής, γεγονός που σε βοηθά σημαντικά στην κατάκτηση των προσωπικών σου στόχων!

Ιχθύς
Με τον Ερμή πλέον στον Ζυγό αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή ημέρα, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις ψυχικές σου αλλά και τις συναισθηματικές σου ανάγκες και επιθυμίες! Είσαι πλέον απόλυτα ικανός, να «διαβάζεις» τις προθέσεις των γύρων σου για σένα και την γλώσσα του σώματος! Με συμμάχους την διαίσθηση σου και την διορατικότητα σου, αντιλαμβάνεσαι πλήρως τι χρειάζεται η ψυχή σου! Καταλαβαίνεις επιτέλους, ποιοι είναι πραγματικά ειλικρινείς και τίμιοι απέναντι σου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...