Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023
21.6 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 5 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα ξεκινά η πρώτη μέρα της εβδομάδας με την Αφροδίτη να βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Πρόκειται για μια δύσκολη πλανητική συγκυρία που σε σένα καταλαμβάνει τους ευχάριστους τομείς της ζωής σου αλλάζοντας τα δεδομένα. Βρίσκεσαι σε ένα τούνελ και παλεύεις με τα σκοτάδια ψάχνοντας το φως και την ελπίδα. Στόχοι, όνειρα και φιλοδοξίες μεταμορφώνονται σε κάτι άλλο που δεν αναγνωρίζεις. Προσοχή στις Τοξικές σχέσεις!

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, η πρώτη μέρα της εβδομάδας ξεκινά με την αντίθεση της Αφροδίτης-Πλούτωνα. Η διαμάχη παίζεται ανάμεσα στην οικογένεια και την καριέρα. Κάποιες αλλαγές θα μεταμορφώσουν την θέση σου στην κοινωνία και θα σε βάλουν σε δύσκολη και προβληματική κατάσταση. Τα πλάνα και τα σχέδια για ταξίδια και επέκταση αναθεωρούνται. Σταδιακά πέφτεις σε εσωστρέφεια.

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η πρώτη μέρα της εβδομάδας μπαίνει με την αντίθεση της Αφροδίτης και του Πλούτωνα. Οι επαφές με το στενό περιβάλλον καθώς και οι σχέσεις με αδέλφια, συγγενείς και γείτονες, αλλάζουν. Στόχοι και όνειρα για ταξίδια στο εξωτερικό δεν προβλέπονται προς το παρόν. Νιώθεις άβολα με όλους τους ανθρώπους δίπλα σου και απομονώνεσαι.

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η πρώτη μέρα της εβδομάδας, μπαίνει με την αντίθεση της Αφροδίτης και του Πλούτωνα. Η συναισθηματική, αλλά και η υλική ασφάλεια κλονίζεται. Αλλάζουν τα δεδομένα που γνώριζες και μπαίνουν σφήνα άλλες οικονομικές προτεραιότητες. Παρόλο που γενικά είσαι πολύ συντηρητικός και εγκρατής από την φύση σου, εδώ σε προλαβαίνουν τα έκτακτα περιστατικά που δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς από το να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη.

ζώδια 5 Ιουνίου

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, η πρώτη μέρα της εβδομάδας μπαίνει με την αντίθεση της Αφροδίτης και του Πλούτωνα. Η συμμετοχή σου σε αυτή την όψη είναι πολύ σημαντική γιατί μπορείς να κινήσεις τα νήματα των εξελίξεων. Έχεις την Αφροδίτη στο ζώδιο σου όπου θα την φιλοξενήσεις για ένα ολόκληρο τετράμηνο. Οπότε εσύ έχεις το πεπόνι, εσύ και το μαχαίρι. Οι διαπροσωπικές σχέσεις θα περάσουν από κόσκινο.

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, η πρώτη μέρα της εβδομάδας μπαίνει με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα. Είναι μια δύσκολη όψη που σε πιέζει στην δουλειά αλλά και στις καθημερινές υποχρεώσεις. Λειτουργείς παρασκηνιακά και κρατάς μυστικά που σε βαραίνουν. Τα απωθημένα και τα ανομολόγητα πάθη, γίνονται καταπέλτης στην ψυχή σου. Κρυφές σχέσεις που σε αγχώνουν αντί να τις χαίρεσαι δεν συνιστώνται.

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η πρώτη μέρα της εβδομάδας μπαίνει με την αντίθεση της Αφροδίτης και του Πλούτωνα. Επηρεάζει τις σχέσεις σου, φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές. Οι κόντρες με το περιβάλλον δεν οδηγούν σε αποτελέσματα. Η οικογένεια στην προσπάθεια της να σε συμβουλέψει, βρίσκει τοίχο. Προσοχή σε άτομα του φιλικού κύκλου που «υποτίθεται» σε αγαπούν.

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, την πρώτη μέρα της εβδομάδας, η Αφροδίτη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Είναι μια δύσκολη όψη που σε επηρεάζει άμεσα και βγάζει προβλήματα, τόσο στην οικογένεια, όσο και στην καριέρα. Τρέχεις να τα προλάβεις όλα. αλλά μάταια. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος! Η οικογένεια σε πιέζει ασφυκτικά φορτώνοντας σου υποχρεώσεις που δεν καταφέρνεις να διευθετήσεις.

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, την πρώτη μέρα της εβδομάδας, η Αφροδίτη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Αν και είναι μια δύσκολη όψη, εσένα δεν σε πτοεί ιδιαίτερα, αφού η αισιόδοξη και επεκτατική σου φύση δεν αφήνει τέτοια περιθώρια. Η δυσκολία και τα εμπόδια ξεπερνιούνται με καλή θέληση και υπομονή. Προσοχή χρειάζονται οι μετακινήσεις και οι επαφές με άτομα του στενού αλλά και ευρύτερου περιβάλλοντος. Απέφυγε τους τσακωμούς!

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, την πρώτη μέρα της εβδομάδας βλέπουμε την Αφροδίτη να βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Μια δύσκολη όψη που πρέπει να προσέξεις και αφορά κυρίως την οικονομική και συναισθηματική σου ασφάλεια. Περνάς τις σχέσεις από το μικροσκόπιο, να τις αξιολογήσεις και να δεις τι αξίζει να κρατήσεις στην ζωή σου και τι να διώξεις.

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, την πρώτη μέρα της εβδομάδας βλέπουμε την Αφροδίτη να βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Σε αυτήν την δύσκολη όψη τον λόγο τον έχεις εσύ και οι άλλοι. Οι διαπροσωπικές σχέσεις κλονίζονται και το μερίδιο ευθύνης είναι ίσο, τόσο προς εσένα, όσο και προς τους άλλους. Προσπάθησε τουλάχιστον να διατηρήσεις το πολιτισμένο επίπεδο και να μην έρθεις σε ισχυρή αντιπαράθεση.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, την πρώτη μέρα της εβδομάδας, βλέπουμε την Αφροδίτη να είναι απέναντι από τον Πλούτωνα. Είσαι πολύ συναισθηματικό ζώδιο και αυτή η δύσκολη όψη δεν είναι διαχειρίσημη από μέρους σου. Ήδη νιώθεις την αρνητική της ενέργεια που σε καταβάλλει ψυχολογικά. Άγχος, κούραση και νεύρα σε εξουθενώνουν. Προβλήματα στο εργασιακό περιβάλλον και στην καθημερινότητα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, Σάββατο σήμερα και σχηματίζεται το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, που φέρνει σημαντική εύνοια σε οικονομικά ζητήματα....

Τύχη, πολύ χρήμα και νέες σχέσεις: Τα 5 ζώδια που θα χαμογελάσουν σήμερα ελέω...

ΚΡΙΟΣ Δείτε το νέα δοκιμασία για εσάς το να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Οι αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή σας θα καλυτερέψουν τον οικονομικό...

Ψυχρολουσία για Ζυγούς, Καρκίνους, Τοξότες και δύο ακόμη ζώδια ενόψει Πανσελήνου

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς σήμερα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας σχηματίζοντας μια πλειάδα όψεων, με πιο απαιτητική την αντίθεση της με τον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με την βοήθεια του Τριγώνου Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια! Βρίσκεις λύσεις και κλείνεις...

«Φτερωτός Θεός» με βέλη : Ερωτικό “τζακ ποτ” για Λέοντες, Ζυγούς, Κριούς, Διδύμους και...

Έφθασε η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου που φιλοξενεί την Πανσέληνο στην 6η μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού την Παρασκευή, επηρεάζοντας τους, (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους),...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία. Βρίσκεις πρακτικές λύσεις για να...

Εβδομάδα εφιάλτης για 4 ζώδια

Η εβδομάδα ξεκινά με το αισιόδοξο τρίγωνο Ερμή-Δία που ολοκληρώνεται στα ζώδια της γης: την Παρθένο και τον Ταύρο, επηρεάζοντας κυρίως τη Δευτέρα την...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, Σάββατο σήμερα και σχηματίζεται το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή...

Τύχη, πολύ χρήμα και νέες σχέσεις: Τα 5 ζώδια που θα χαμογελάσουν σήμερα ελέω Πανσελήνου

ΚΡΙΟΣ Δείτε το νέα δοκιμασία για εσάς το να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Οι αλλαγές...

Ψυχρολουσία για Ζυγούς, Καρκίνους, Τοξότες και δύο ακόμη ζώδια ενόψει Πανσελήνου

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς σήμερα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας σχηματίζοντας μια...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με την βοήθεια του Τριγώνου Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, θα καταφέρεις...