Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
18 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, εβδομάδα (11-17/01)


Τι μας περιμένει;

Κριός

Ζητήματα του παρελθόντος θα σας απασχολήσουν, κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις γίνονται πιεστικές, ένα μοιραίο περιστατικό θα προκύψει για άλλους στα αισθηματικά και για άλλους στα επαγγελματικά. Πρόκειται για μια περίοδο που ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα κάθε είδους και που επιτρέπει να ξεπεράσετε λίγο τα όρια που επιβάλλει ο χαρακτήρας σας! Ο Άρης από τον Ταύρο γίνεται πιεστικός με όχημα τα οικονομικά σας που πρέπει να φροντίσετε να αντεπεξέλθετε σε υποχρεώσεις. Σε άλλους τομείς να είστε σαφείς στις διεκδικήσεις σας!

Ταύρος

Ο Άρης στο ζώδιό σας, σας επιστρατεύει σε δύσκολες αποστολές, ή σε φιλόδοξες δραστηριότητες. Παρά το βαρύ κλίμα των ημερών θα καταφέρετε να φτάσετε στον προορισμό σας. Να έχετε υπόψη ότι κάθε παρακαμπτήριος μπορεί να σας διευκολύνει προσωρινά, αλλά ότι γλυτώσετε τώρα θα το βρείτε μπροστά σας αργότερα.

Αποφύγετε πείσματα και αντιδικίες στην συμπεριφορά σας, απέναντι σε ανθρώπους που είναι καιρό δίπλα σας και έχουν αποδείξει την πίστη τους απέναντί σας. Φανείτε αποτελεσματικοί στις συμφωνίες κάθε είδους και ελιχθείτε όταν βλέπετε ότι τα εμπόδια που συναντάτε είναι απρόβλεπτα και προέρχονται από εκείνους που θεωρούσατε φίλους ή συμμάχους.

Δίδυμοι

Μεταβλητό το κλίμα των επόμενων ημερών, γεγονός που σας αναγκάζει να είστε προσεκτικοί στις ενέργειες και επιφυλακτικοί στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Περιστασιακές δυσκολίες είναι αναμενόμενες στον εργασιακό χώρο, αλλά τις περισσότερες φορές, φαίνεται να τις ξεπερνάτε.

Η ένταση στις προσωπικές σχέσεις θα ήταν καλύτερο να αποφευχθεί με όποιο τρόπο σας εξυπηρετεί, χωρίς να δημιουργείτε εντάσεις και χωρίς να προκαλείτε αντιδράσεις με την συμπεριφορά σας. Τουλάχιστον όχι ανυπέρβλητες. Κάποιοι προβληματίζεστε υπερβολικά για το μέλλον της δουλειάς σας. Η υπομονή και η μεθοδικότητα θα αποδειχτούν ιδιαίτερα χρήσιμες για εσάς αυτήν την περίοδο.

Καρκίνος

Οι αντιπαραθέσεις συνεχίζονται και θα πρέπει να κατευνάσετε τα πνεύματα στο στενό σας περιβάλλον. Η υποχωρητικότητα θα σας βοηθήσει να διαφυλάξετε τα δικαιώματά σας, αλλά θα σας χαρίσει και τα απαραίτητα περιθώρια χρόνου που χρειάζεστε για να οργανώσετε καλύτερα τα θέματα που σας απασχολούν, ή έχουν προκύψει ξαφνικά.

Τα γεγονότα στη δουλειά ή στα πρακτικά σας ζητήματα εναλλάσσονται γρηγορότερα από όσο θα θέλατε . Θα πιεστείτε να πάρετε αποφάσεις, κυρίως αισθηματικής φύσεως. Ένας φίλος ή ένα περιστατικό θα εξυπηρετήσει τις σκοπιμότητές σας. Ωστόσο, διατηρήστε στεγανά τα περιθώρια της ψυχικής σας ηρεμίας!

Λέων

Η περίοδος είναι εντελώς ρευστή, άρα χρειάζεται δεύτερη και τρίτη σκέψη σε ότι επιλέγετε να κάνετε. Στο χέρι σας είναι να βελτιωθεί η κατάσταση στη δουλειά ή στην υγεία σας, παρά τις αντιστάσεις που προκύπτουν εξ αιτίας πρακτικών υποχρεώσεων τρίτων. Αποφύγετε παρεξηγήσεις και ερευνήστε περισσότερο τις πληροφορίες που σας δίνουν, προκειμένου να μην εξαπατηθείτε, ιδιαίτερα σε ότι αφορά στις οικονομικές σας συναλλαγές. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας σε ότι σας φαίνεται πως σας αδικεί! Από την άλλη, οι κοινωνικές σας δραστηριότητες, εκτός από ευχάριστες, μπορεί να γίνουν και χρήσιμες!

Παρθένος

Οι σχέσεις με τους άλλους θα σας απασχολήσουν πολύ και πρέπει να επιλέξετε τις προτεραιότητές σας. Προς το τέλος της εβδομάδας προβλέπεται βελτίωση σε μια προσωπική σχέση, ή σε μια επαγγελματική δραστηριότητα. Οι μέρες σας βοηθούν να προετοιμαστείτε για τον αγώνα που θα δώσετε το αμέσως επόμενο διάστημα για να βελτιώσετε τη θέση ή τις διεκδικήσεις σας σε προσωπικό ή σε κοινωνικό επίπεδο. Τα οικονομικά σας μπορούν να βελτιωθούν αν τα υποστηρίξετε με τις κατάλληλες ενέργειες και αν ζητήσετε υποστήριξη από εκείνους που σας έχουν διευκολύνει και στο παρελθόν.

Ζυγός

Οι καταστάσεις είναι αμφίδρομες. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά στα προσωπικά σας, ή να βελτιώσετε τους διαύλους επικοινωνίας με κάποιο σημαντικό πρόσωπο στην εργασία. Η ένταση στο στενό περιβάλλον συνεχίζεται. Η δυσκολία ενός οικονομικού ζητήματος παραμένει. Η αναμονή μιας είσπραξης παρατείνεται.

Τα ερωτικά σας, σάς απασχολούν και σας προβληματίζουν, αλλά έχετε περιθώρια να αλλάξετε συμπεριφορά, τακτική, ή προτεραιότητες. Στην τελευταία περίπτωση λειτουργεί ευνοϊκά για εσάς το στοιχείο των καλών εντυπώσεων. Καταλαβαίνετε βέβαια ότι αν το επιλέξετε θα χρειαστεί να αναζητήστε τρόπους ώστε να αποφύγετε την ένταση που δημιουργείται από τους όρους που σκέφτεστε να θέσετε.

Σκορπιός

Ένας άνθρωπος θα σας γοητεύσει και ένας άλλος θα σας προκαλέσει. Το πρώτο αφορά στην αγάπη, το δεύτερο τις επαγγελματικές συνεργασίες. Χρειάζεται ψυχραιμία και μέτριος ενθουσιασμός. Έχετε δικλείδες ασφαλείας που μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε. Η ενασχόληση με την τέχνη ή μια σύντομη συναναστροφή εκτός των καθιερωμένων, θα σας έκανε καλό.

Μην παρασύρεστε από ωραίες εντυπώσεις και αναζητήστε την ουσία. Είστε ευάλωτοι αυτήν την περίοδο στις διαθέσεις τρίτων, ιδιαίτερα όταν αθετούν συμφωνίες και όταν δεν τηρούν τις δικές τους υποχρεώσεις όσον αφορά μια κοινή σας προσπάθεια. Δώστε τροφή στη φαντασία και στην καλλιτεχνική σας έκφραση!

Τοξότης

Πληθαίνουν τα γεγονότα τα οποία επηρεάζουν ποικιλοτρόπως το συναίσθημα της αγάπης και την αίσθηση της οικονομικής ασφάλειας. Αυτήν την εβδομάδα ευνοούνται οι συγκροτημένες δράσεις, η συνέπεια και οι συνεργασίες. Ο Άρης στον Ταύρο σας ανοίγει νέους δρόμους στην εργασία, οι οποίοι θα αποδειχτούν πολύ χρήσιμοι, έστω και αν είναι λίγο έξω από τις συνήθειές σας.

Ακολουθήστε το ένστικτό σας και χαμογελάστε στα δύσκολα. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις και αναστατώσεις δεν θα λείψουν και πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι όταν σας προκαλούν οι άνθρωποι που αγαπάτε ή συμβιώνετε. Αντιδράστε έξυπνα και ψύχραιμα απέναντι σε ότι σας αναστατώνει και μην δίνετε περιθώρια να επαναλαμβάνεται ότι σας ενοχλεί.

Αιγόκερως

Αυξάνει η κινητικότητα στην καθημερινότητα και επηρεάζει τον παράγοντα χρόνου και του τρόπου που τον διαθέτετε. Πληθαίνουν τα ενδιαφέροντα, γίνεστε περισσότερο δημοφιλείς ή απαραίτητοι και ταυτόχρονα σας απασχολούν και οι κοινωνικές υποχρεώσεις. Οι περιορισμοί σας δημιουργούν νέες υποχρεώσεις και αλλάζουν τα προγράμματά σας.

Η συνεχής αναπροσαρμογή του προγράμματός σας, θα σας κουράσει, ή θα σας εκνευρίσει. Προσπαθήστε να ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί και δεν σας εμποδίζει στις άλλες σας δραστηριότητες. Στον έρωτα κερδίζετε πόντους και γι αυτό πρέπει να είστε πιο δημιουργικοί και πιο τολμηροί. Οι πιο φιλόδοξοι από εσάς πρέπει να χειριστείτε ακόμα πιο έξυπνα τις δυνατότητές σας!

Υδροχόος

Οι εξελίξεις στο σπίτι και στη δουλειά επιταχύνονται. Επιλέξτε αυτά που είναι χρήσιμο να διορθωθούν ή να επιλυθούν και συμπεριφερθείτε ανάλογα. Οι συμπτώσεις δοκιμάζουν την αγάπη σας για έναν άνθρωπο. Τις περισσότερες φορές το αναπάντεχο λειτουργεί αμοιβαία και στην δική σας περίπτωση σας βοηθά να διαπιστώσετε αν αυτά που λέγονται, εφαρμόζονται και στην πράξη.

Αν πιστεύετε στις συγκυρίες, τότε θα έχετε πολλές ευκαιρίες να αποκρυπτογραφήσετε τις επιθυμίες του σύμπαντος. Στην εργασία καλείστε να προσπαθήσετε περισσότερο, να δώσετε λόγο και πρωτοβουλίες σε συνεργάτες που εμπιστεύεστε και να πλησιάσετε στόχους. Οι επιπολαιότητες στα οικονομικά μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση!

Ιχθύες

Η εβδομάδα σας ευνοεί να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα στη ζωή σας και μια σειρά από αναθεωρήσεις σε σχέσεις, συνήθειες και ανάγκες. Προσέξτε τι θα επιλέξετε και πως θα το υποστηρίξετε! Μια προσφορά, μια ανατροπή ή και μια ρήξη, έχουν προειδοποιητικό χαρακτήρα, επειδή προβλέπεται να ξεπεραστούν ανώδυνα, αλλά όχι απρόσεκτα.

Φροντίστε να τις αντιμετωπίσετε με ωριμότητα, ενώ στη συμπεριφορά σας πρέπει να είστε όσο πιο διπλωμάτες μπορείτε! Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες επικοινωνίας και προβολής των ικανοτήτων και ταλέντων σας που θα παρουσιαστούν καθώς σύντομα θα κληθείτε να βασιστείτε σε αυτά.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 19 Μαρτίου;

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Λέοντα, τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, γενναιοδωρία, αυτοπροβολή. Έμφαση θα δοθεί στην εξωτερική εμφάνιση, κάποιοι θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν...

Τα 4 ζώδια με τον μεγαλύτερο εγωισμό

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί μερικοί άνθρωποι φαίνεται να έχουν εγωισμούς μεγαλύτερους από τον… πλανήτη; Λοιπόν, η αστρολογία μπορεί να έχει την απάντηση. Σύμφωνα με τους...

Καίτη Γκρέυ: Επέστρεψε στο σπίτι της μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Τέλη Φεβρουαρίου έγινε γνωστό ότι η σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια Καίτη Γκρέυ νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου. Με βάση τα όσα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Η Δευτέρα φέρνει στο ζώδιο σου, Κριέ, την επιθυμία να εμβαθύνεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κατανοώντας περισσότερα για...

Αυτό δεν έχει ξανά γίνει στο J2US: Πάγωσε ο Κοκλώνης με την απόφαση της...

Μια τεράστια ανατροπή είχε απόψε 16/3 το Just the 2 of us. Συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της με τον Στέλιο Δρουμαλιά,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη, άρα η σημερινή πρόβλεψη υπόσχεται...

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν πάντα άγχος για τα χρήματα

Ορισμένα ζώδια δεν μπορούν παρά να αγχώνονται για τα χρήματα που έχουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Φαίνεται να έχουν πάντα τα χρήματα στο μυαλό τους,...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...