Παρασκευή, 7 Μάι, 2021
23.7 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 7 Μαΐου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1824...Η περίφημη 9η Συμφωνία του Μπετόβεν κάνει πρεμιέρα στη Βιέννη.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου;

Η Σελήνη σε πρώτο τέταρτο στους Ιχθείς δημιουργεί ανησυχίες και αμφιβολίες για την έκβαση υποθέσεων που ο καθείς έχει θέσει σαν προτεραιότητα. Η λύση έρχεται μέσα από περίεργα γεγονότα και καταστάσεις!

Κριός
Μπορείτε να υπερασπιστείτε αποτελεσματικότερα το συμφέρον και τα επαγγελματικά σας δικαιώματα, χωρίς όμως να δημιουργήσετε προστριβές και εντάσεις. Προσωπικά και κοινωνικά θέματα θα σας απασχολήσουν γι αυτό φροντίστε να είστε καλά προετοιμασμένοι για κάθε απρόοπτο. Αισθηματικά είστε πιο ευνοημένοι από τους υπόλοιπους τομείς, αρκεί να περιορίσετε κάποιες απαιτήσεις που μπλοκάρουν τη συμπεριφορά του συντρόφου σας!Φανείτε περισσότερο διπλωμάτες στις επιδιώξεις σας!

Ταύρος
Κρατήστε τη γνώμη σας για τον εαυτό σας, φανείτε υπομονετικοί και διαλεκτικοί και δώστε περιθώρια συνεννόησης με το περιβάλλον και τον σύντροφό σας. Οι όποιες διαφωνίες και διαφορετικές απόψεις τακτοποιούνται με αμοιβαιότητα, αλλά κάποιες φορές θα είναι καλύτερα να αδιαφορήσετε στις ενστάσεις του. Οικονομικά εξετάστε καλά το περιεχόμενο της συμφωνίας που πάτε να συνάψετε.Περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας!

Δίδυμοι
Νέες ιδέες, νέες συντροφιές και ασχολίες αλλά και νέα ενδιαφέροντα προκύπτουν για εσάς αυτήν την εβδομάδα. Ο ενθουσιασμός σας μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολικές εκτιμήσεις, φροντίστε λοιπόν να μην επιτρέψετε καμία αλλαγή στο περιβάλλον σας, αν δεν είστε προηγουμένως σίγουροι ότι κάτι τέτοιο εξυπηρετεί τους σκοπούς σας.Μην αγνοείτε τους πρακτικούς περιορισμούς και μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να τηρήσετε!

Καρκίνος
Χρειάζεται να σκεφτείτε λίγο περισσότερο και να εξετάσετε καλύτερα τα θέματα που σας απασχολούν. Κάποιες ισορροπίες πρόκειται να αλλάξουν πολύ σύντομα στο περιβάλλον σας και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τη στάση που θα κρατήσετε αλλά και τις δικλείδες ασφαλείας που θα χρησιμοποιήσετε. Είστε ακόμα εκτιθέμενοι στις δύσκολες όψεις!Περιορίστε την εξάρτησή σας από το συναίσθημα!

Λέων
Φροντίστε να απολαύσετε το σήμερα, σήμερα! Μετά την περίοδο των εκλείψεων που σας ταλαιπώρησαν, πολλά ευχάριστα συμβαίνουν γύρω σας και σας αφορούν. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η θετική στάση απέναντι στα γεγονότα και στους δικούς σας ανθρώπους, η εμπιστοσύνη στο καλό απρόοπτο και η λίγο προσεκτικότερη προβολή του εαυτού σας. Αισθηματικά θα δεχτείτε ευχάριστες προκλήσεις!Το τέλος των εκλείψεων δεν σημαίνει ότι παύετε αυτομάτως να ανησυχείτε ή να νοιάζεστε για κάποιον δικό σας άνθρωπο.

Παρθένος
Ο Άρης στον Τοξότη φροντίζει να τονίζει τις αμφιβολίες για τις πρόσφατες επιλογές και συμφωνίες σας, τις οποίες όμως πρέπει να τηρήσετε απόλυτα. Είναι θέμα στρατηγικής το πώς θα αποφύγετε εντάσεις στο προσωπικό σας περιβάλλον και πως θα διορθώσετε τα κακώς κείμενα γύρω σας. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς θα σας φέρει πιο κοντά στους αγαπημένους σας.Ρίξτε λίγη ζάχαρη στις αρχές και στις πεποιθήσεις σας!

Ζυγός
Τα θέματα που σας αφορούν χρειάζεται να τακτοποιηθούν. Μπορείτε να κάνετε εσείς τις κινήσεις που χρειάζονται για να επαναλειτουργήσουν επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις, οικονομικές διαπραγματεύσεις και προβολή των ταλέντων σας. Ένα ταξίδι μπορεί να αναβληθεί αν αυτά που διακυβεύονται επηρεάζουν το συμφέρον σας και κρίνετε πως χρειάζεται η παρουσία σας. Να είστε όσο πρέπει συναισθηματικοί και περισσότερο πρακτικοί!

Σκορπιός
Ο Άρης στον Τοξότη αναμοχλεύει αισθήματα, προκαλεί παρεξηγήσεις στο περιβάλλον και σας αναγκάζει να δώσετε περισσότερες εξηγήσεις στους αγαπημένους σας. Έχετε όμως και σημαντική υποστήριξη από τον Δία στο ζώδιό σας, αλλά σε ότι κι αν κάνετε απαιτείται σοβαρότητα. Οι αργές εξελίξεις στα πρακτικά και επαγγελματικά σας, καθηλώνουν τις συναισθηματικές σας ανάγκες και σας αναγκάζουν να αλλάξετε τακτική στα αισθηματικά σας.Ακολουθήστε το ένστικτό σας, αλλά διαβάστε και τις επιθυμίες των άλλων δίπλα σας!

Τοξότης
Είστε υποχρεωμένοι να συνεχίσετε την προσπάθεια στα επαγγελματικά σας, να επιδιώκετε την βελτίωση των οικονομικών σας και να κρατάτε ίσες αποστάσεις από όσους μπορούν να επηρεάσουν την εξέλιξή σας. Αυτήν την εβδομάδα είναι καλύτερα να παίξετε με τους κανόνες των άλλων, να αποφύγετε να εκτεθείτε αλλά και να διατηρήσετε τις λεπτές ισορροπίες μεταξύ του «θέλω» και του «μπορώ».Μην δίνετε αφορμές στον σύντροφό σας να ανησυχεί για τα αισθήματά σας!

Αιγόκερως
Μετά την επιρροή των εκλείψεων, νιώθετε περισσότερο ικανοποιημένοι και ασφαλείς από άλλες φορές, ιδιαίτερα αν είστε εσείς εκείνοι οι οποίοι αποφασίζετε το τι και το πώς. Πάντα επιλέγετε την ασφάλεια από την αβεβαιότητα και έχετε πολλούς και ιδιαίτερους λόγους να μην θέλετε να αλλάξει κάτι γύρω σας, τώρα! Φροντίστε όμως να μην παρεξηγηθεί αυτή σας η ακεραιότητα!Τακτοποιήστε ένα οικονομικό θέμα για να είστε ελεύθεροι στις μελλοντικές σας επιλογές και κινήσεις!

Υδροχόος
Επιτρέψτε στους άλλους να σας πλησιάσουν και να εκφράσουν τα αισθήματά τους για ότι τους απασχολεί. Ακούστε τους, συμβουλέψτε τους, προσέξτε τους! Τα δικά σας προσωπικά θέματα χρειάζονται μεγάλη ανασκαφή για να έρθουν στην επιφάνεια, σύντομα όμως θα χρειαστεί να κάνετε και για εσάς αυτό που κάνετε για τους άλλους. Οικονομικά υπερασπιστείτε καλύτερα το συμφέρον σας!Μην παραμελείτε τις ανάγκες σας!

Ιχθύες
Στα αισθηματικά σας χρειάζεται να κινηθείτε διακριτικά και διπλωματικά. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας κάνει αισθητή την παρουσία της, όπως και την δική σας στους χώρους που κινείστε. Οι ελεύθεροι μπορείτε να είστε πιο τολμηροί στη συμπεριφορά σας, ενώ όσοι είτε σε σχέση θα βρείτε τρόπο να εντυπωσιάσετε τον σύντροφό σας. Προσοχή χρειάζεται η κοινωνική σας ζωή και δευτερευόντως η υγεία.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Survivor spoiler 07/05: “Θα διώξω και σένα…” – Άγρια επίθεση Τζέιμς σε Σάκη!

Survivor: Κόλαση μετά την αποχώρηση του Παύλου Γαλακτερού στην παραλία των κόκκινων και μπλε με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Καφετζή! Ο Ροδίτης παίκτης, μετά την παραμονή...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 6 Μαΐου

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα αγαπητέ Κριέ, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, απολαμβάνεις υλική αλλά και συναισθηματική πληρότητα. Μέσα από αποκτήματα και κεκτημένα, αναγνωρίζεις τον εαυτό σου,...

Survivor spoiler 06/05: Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας – Μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε τρεις

Μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στους Τζέιμς Καφετζή, Νίκο Μπάρτζη και Παύλο Γαλακτερό εξελίχθηκε στη χθεσινή ψηφοφορία του Survivor 4. Οι τρεις παίκτες της μπλε ομάδας ήταν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 5 Μαΐου

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να δοκιμάσεις νέα πράγματα και να τολμήσεις να κινηθείς παρασκηνιακά και κρυφά! Πολλές φορές...

Survivor spoiler 05/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor: Χτες είδαμε τους κόκκινους να επικρατήσουν με 10-2 των μπλε και να κατακτούν την δεύτερη ασυλία αλλά και το έπαθλο εξόδου σε club!...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 04 Μαΐου

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους σήμερα, ετοιμάσου για μπόλικες επαφές, συζητήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα και νέες γνωριμίες! Επιπλέον, μία...

Survivor spoiler 04/05, part.2: Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση που θα δώσουν μάχη σήμερα (04/05) το βράδυ για να παραμείνουν στο Survivor; Χτες είδαμε έναν συναρπαστικό αγώνα...

Βρείτε μας

7,792ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Δείτε τι γράφει και πώς είναι σήμερα ο τάφος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη! (φώτο)

Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης υπήρξε ηγετική μορφή της Ελληνικής Επανάστασης, που έδρασε στην Πελοπόννησο και...

Επίδομα 800 ευρώ: Νέα πληρωμή σήμερα – Ποιους αφορά

Σήμερα, Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου θα καταβληθεί η αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους 800 ευρώ σε...

Απεργία σήμερα: Ποιοι συμμετέχουν – Συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας

Σε ρυθμούς απεργίας σήμερα η χώρα ενώ έχουν προγραμματιστεί και συγκεντρώσεις στο κέντρο της...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Ισως απλώς να θέλετε να χαλαρώσετε με τις πιτζάμες σας αντί να...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή