Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
19 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 1 Μαΐου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Την πρώτη Κυριακή του Μάη κορυφώνεται το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, Μία όψη που σου προσφέρει ψυχικά κουράγια, στήριξη από πρόσωπα αγαπημένα αλλά και καλά επιτεύγματα στα επαγγελματικά και οικονομικά σου! Λύνονται τα μυστήρια που βίωνες τον τελευταίο καιρό και νιώθεις πιο ανάλαφρος και προστατευμένος!

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Την πρώτη Κυριακή του Μάη κορυφώνεται το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και εσύ εμβαθύνεις πολύ περισσότερο τις φιλίες σου και μάλιστα μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον γεννιέται τώρα μία νέα ερωτική σχέση! Είναι μέρα ιδανική για να εκπληρωθεί μία βαθύτατη προσδοκία σου! Αποφορτίζεσαι σταδιακά από το δύστροπο κλίμα της Ηλιακής Έκλειψης που προηγήθηκε στο ζώδιο σου!

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Την πρώτη Κυριακή του Μάη κορυφώνεται το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μπορείς να αναμένεις επαγγελματική , οικονομική αναγνώριση και σημαντική βελτίωση της εξωτερικής σου εμφάνισης. Ανανεώνεσαι, δικαιώνεσαι ψυχολογικά ενώ και η αισθηματική ζωή μπαίνει σε καλύτερη ρότα!

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Την πρώτη Κυριακή του Μάη κορυφώνεται το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω Και εσύ μπορείς τώρα να περιμένεις κατακτήσεις, γοητεία, δημιουργικότητα, τύχη, πάθος, ερωτισμό, συναίσθημα και ρομαντισμό. Η μέρα σου είναι γεμάτη από όμορφες στιγμές ενώ ευνοείται και ένα ταξιδάκι που θα σε βγάλει από τα συνηθισμένα!

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Την πρώτη Κυριακή του Μάη κορυφώνεται το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και εσύ τώρα μπορείς να αναμένεις θετικές εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα, βελτίωση στα οικονομικά του σπιτιού, αλλά και επιστροφή ενός έρωτα από το παρελθόν. Αποφορτίζεσαι από το έντονο στρες και παρόλο που έχεις ταλαιπωρηθεί στα επαγγελματικά δημιουργούνται και καλές προοπτικές.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 1 Μαΐου;

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Την πρώτη Κυριακή του Μάη κορυφώνεται το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω Μπορείς να αναμένεις ότι η μέρα σου θα είναι γεμάτη από θετικές εξελίξεις στην κοινωνική ζωή, θα διαθέτεις οξυδέρκεια, εξυπνάδα και ικανότητα στο λόγο σου. Η συντροφικότητα ενδυναμώνεται και ένα πρόσωπο φαίνεται ότι θα σε κάνει να νιώσεις μεγάλη επιβεβαίωση!

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Την πρώτη Κυριακή του Μάη κορυφώνεται το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και εσύ μπορείς να περιμένεις θετικές οικονομικές εξελίξεις και σταθεροποίηση, πάθος και ουσία στα αισθηματικά σου. Η οικογένεια αποτελεί το στήριγμά σου στα δύσκολα και σε βοηθά να ξεπεράσεις κάθε έννοια που είχες αυτό το διάστημα!

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Την πρώτη Κυριακή του Μάη κορυφώνεται το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και εσύ Θα έχεις θετικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς και στις σχέσεις της ζωής σου! Πολλές ευκαιρίες σε έρωτα και χρήμα, ακαταμάχητη γοητεία και ερωτισμό και βελτίωση οικονομικών υποθέσεων, η μέρα είναι ιδανική για να περάσεις καλά με όσους αγαπάς!

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Την πρώτη Κυριακή του Μάη κορυφώνεται το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και εσύ μπορείς να αναμένεις ψυχική και συναισθηματική ανανέωση! Περνάς όμορφο χρόνο με πρόσωπα αγαπημένα, δένεσαι συναισθηματικά περισσότερο με το άτομο της καρδιάς σου ενώ και στα οικονομικά λαμβάνεις σημαντική ανάσα!

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Την πρώτη Κυριακή του Μάη κορυφώνεται το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου και εσύ έχεις εύνοια στο φιλικό τομέα, μοιραίο έρωτα μέσα από το φιλικό σου κύκλο και εκπλήρωση μεγάλων ονείρων! Μία είδηση, μία πρόταση ή μία μετακίνηση θα σε βοηθήσει σημαντικά να αναπτερωθεί το ηθικό σου και να νιώσεις πιο ενδυναμωμένος ψυχολογικά!

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Την πρώτη Κυριακή του Μάη κορυφώνεται το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω Μπορείς να περιμένεις βελτίωση των οικονομικών σου απολαβών αλλά και λύσει που θα σε ανακουφίσουν στα επαγγελματικά σου! Η ψυχολογία σου βελτιώνεται και αρχίζεις να ανακτάς περισσότερο την αυτοπεποίθησή σου!

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Την πρώτη Κυριακή του Μάη κορυφώνεται το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω για σένα λοιπόν τώρα έρχεται αναβάθμιση της κοινωνικής και ερωτικής σου ζωής, φλερτ και αυξημένη αισιοδοξία και κέφι. Η μέρα είναι κατάλληλη για να νιώσεις πιο όμορφα με τον εαυτό σου, να έχεις αισθηματικές κατακτήσεις και γιατί όχι να το ρίξεις έξω παρέα με τα φιλαράκια σου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο με το Δία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με ενέργεια! Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο γεννά μία περίοδο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η...