Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
20.8 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 12 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σου προκαλεί κάποιες συναισθηματικές εντάσεις, για αυτό είναι σημαντικό να παραμείνεις εγκρατής και να αποφύγεις τις βιαστικές αποφάσεις! Η ειλικρίνεια με τον εαυτό σου και τους άλλους και η προσπάθειά σου να κατανοήσεις τα κίνητρα πίσω από κάθε κίνηση θα σε βοηθήσουν πολύ! Αναζήτησε ευκαιρίες που θα σε εμψυχώσουν και θα σε βοηθήσουν να βελτιωθείς, ξεπερνώντας τις αρνητικές σκέψεις που θα είναι έντονες σε όλη την πορεία της ημέρας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού προκαλεί κάποια συναισθήματα ανασφάλειας και ζήλειας στις σχέσεις του! Προσπάθησε να διαχειριστείς ότι αρνητικό αισθάνεσαι σήμερα και κατανόησε τις βαθύτερες αιτίες, αντί να ενεργείς με τρόπο κτητικό! Αφιέρωσε χρόνο για να εργαστείς στην βελτίωση της εμπιστοσύνης στις σχέσεις σου και προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου υλικές εξαρτήσεις που πλέον δεν σε εξυπηρετούν!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σε βάζει σε μία διαδικασία βαθύτερης συναισθηματικής ενδοσκόπησης και προβληματισμού, που εντέλει μπορεί να λειτουργήσει άκρως βοηθητικά για σένα! Αφιέρωσε σήμερα χρόνο, για να κατανοήσεις τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου αλλά και για να αναζητήσεις ευκαιρίες για ανάπτυξη και μεταμόρφωση! Απέφυγε συζητήσεις ρηχές ή ανιαρές για να μην ροκανίσεις χρόνο, η μέρα σε προτρέπει να αφοσιωθείς ολοκληρωτικά και βαθύτερα σε ότι είναι σημαντικό για σένα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού ζεις έντονες στιγμές και έχεις την ανάγκη να συνδεθείς με τα συναισθήματά σου αλλά και την διαίσθηση σου! Αφιέρωσε το χρόνο σου για να εμβαθύνεις στις προσωπικές σου σχέσεις και να κατανοήσεις τι πραγματικά χρειάζεσαι και τι θέλεις στο πλευρό σου. Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις πληγές του παρελθόντος και να χτίσεις νέους συναισθηματικούς δεσμούς με ανθρώπους που μπορούν να σου προσφέρουν αυτό που ζητάς!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού γεννιούνται μέσα σου συναισθήματα ανασφάλειας ενώ φαίνεται ότι αμφιβάλεις για τους πάντες, ακόμα και για τον ίδιο σου τον εαυτό! Αφιέρωσε χρόνο για να δουλέψεις περισσότερο με τον εαυτό σου και να ανακτήσεις την εσωτερική σου δύναμη και την αυτοπεποίθηση! Περιόρισε την ανάγκη σου για επιβεβαίωση και αποδοχή από τους άλλους, προκειμένου να βρεις την ψυχική σου γαλήνη και ισορροπία!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 12 Φεβρουαρίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ , για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού βρίσκεσαι σε μία εσωτερική διαμάχη για να βρεις την ισορροπία σου ανάμεσα σε σένα και στα άτομο που σε συντροφεύουν! Εκδηλώνεις κάποιες συναισθηματικές ανασφάλειες και άθελα σου γίνεσαι υπερβολικός ή και … πλεονέκτης! Το αίσθημα του ανικανοποίητου θα είναι κυρίαρχο με αποτέλεσμα να υπάρχει η παγίδα του να λειτουργήσεις άτσαλα με τα οικονομικά σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ , για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο σου η μέρα είναι έντονη αλλά όχι στάσιμη! Έχεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις όλες τις πτυχές του εαυτού σου και να περάσεις την ημέρα σου ακριβώς όπως εσύ έχεις επιλέξει. Δεν παύει όμως σήμερα να αναδύονται και κάποια αρνητικά συναισθήματα ζήλειας, κτητικότητας, καχυποψίας και άθελά σου μπορεί να οδηγηθείς εύκολα σε διαδικασία συναισθηματικής δραματοποίησης ή και υπερβολής. Πέρασε την ημέρα σου με ανθρώπους γνήσιους, αληθινούς που ξέρεις ότι σε αγαπούν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη , για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σε βυθίζει σε μία προσωρινή διάθεση για απομόνωση και ανάπαυλα! Η βασική ανάγκη σου είναι να τα βρεις με το μέσα σου, να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις, να αποδεχθείς ότι έχει γίνει το τελευταίο διάστημα και να οργανώσεις τις επόμενες κινήσεις σου! Η μέρα είναι κατάλληλη για αναλογισμό, αναθεώρηση αλλά και … ξεκούραση! Μείνε μακριά από εστίες κουτσομπολιών και παρασκηνίου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε , για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σε ενεργοποιεί κοινωνικά και σε ωθεί να αναθερμάνεις περισσότερο τις σχέσεις σου! Στην πορεία της ημέρας διακρίνεις ότι είναι πολλές οι προσδοκίες που έχεις τόσο για την ημέρα, όσο και για το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου και η στήριξη ενός φίλου, μπορεί πραγματικά να σταθεί ωφέλιμη για να πας ένα βήμα παρακάτω τα προσωπικά σου σχέδια! Η πορεία της ημέρας είναι ιδανική για διασκέδαση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε, για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού προσπάθησε να μην είσαι ο αυστηρός κριτής του εαυτού σου! Είναι πολλά που θέλεις να πραγματοποιήσεις αυτό το διάστημα και έχεις κουραστεί από πολλούς παράγοντες, όμως επικεντρώσου σε όλα όσα έχεις ήδη καταφέρει, αποφεύγοντας να πιέζεις τον εαυτό σου περισσότερο από όσο μπορείς! Βάλε νερό στο κρασί σου σε συζητήσεις οικογενειακές και αισθηματικές, ο τρόπος έκφρασής σου σήμερα θα είναι αρκετά απόλυτος!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σε προτρέπει να κάτσεις και να κουβεντιάσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα! Κάποια νέα, κάποιες ειδήσεις, ή και συζητήσεις θα αποτελέσουν το κλειδί για να προχωρήσεις κάτι που το ήθελες πολύ! Η μέρα παράλληλα είναι κατάλληλη για φιλοσοφία, στοχασμό, για εξιχνίαση πληροφοριών που αναζητούσες, αλλά ακόμα και για μία σύντομη μετακίνηση!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα...