Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022
29.3 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 13 Μαΐου;

Η ανάγκη διεξόδου από τα προβλήματα της καθημερινότητας αναγκάζει πολλές δυνάμεις να συσπειρωθούν γύρω από μια ιδέα την οποία προβάλλουν με κάθε μέσο. Νέοι εχθροί και νέα αδιέξοδα, υπαρκτά, ή θεωρητικά, βοηθούν στην επίτευξη αυτού του στόχου!

Κριός
Κινηθείτε έξυπνα στην εργασία, στοχεύοντας όμως σε εφικτούς στόχους. Ευνοούνται οι ελιγμοί, οι συνασπισμοί και ένας καλύτερος σχεδιασμός των ενεργειών σας. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με θέματα που δεν κατέχετε και θέματα που δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας. Αισθηματικά δυσκολεύουν τα πράγματα όσο εξακολουθείτε να λειτουργείτε εγωιστικά και απερίσκεπτα.

Ταύρος
Ιδιαίτερη αυτή η εβδομάδα για εσάς, καθώς υπάρχει ενίσχυση στις υποθέσεις σας, από παράγοντες που δεν είχατε υπολογίσει. Τα προηγούμενα αδιέξοδα αποδεικνύονται παροδικά και πολλά από αυτά δεν θα σας ξανά απασχολήσουν. Η αισθηματική σας ζωή γίνεται πιο ουσιαστική αν εκφραστείτε καλύτερα και αν αποφύγετε κάποιους σκοπέλους που εμφανίζονται προκλητικοί από τρίτους και από εκείνους που ζητούν εξωφρενικές χάρες από εσάς.

Δίδυμοι
Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες της εβδομάδας για να καλύψετε παλαιότερες οικονομικές σας υποχρεώσεις. Όλα κινούνται με μεγαλύτερη ταχύτητα τώρα και συχνά θα έχετε την αίσθηση ότι δεν προλαβαίνετε τον χρόνο και τις εξελίξεις. Να είστε περισσότερο τολμηροί στις διεκδικήσεις σας και περισσότερο αποτελεσματικοί στις συναλλαγές σας. Αισθηματικά κυοφορούνται νέες, ευχάριστες εξελίξεις.

Καρκίνος
Παραγωγικοί στην εργασία και συναισθηματικοί στην προσωπική σας ζωή. Καλύψτε όμως τα κενά που δημιουργήθηκαν από ανακατατάξεις στον επαγγελματικό τομέα και βελτιώστε ακόμα περισσότερο τις σχέσεις σας με συνεργάτες και πελάτες. Οικονομικά, διαχειριστείτε καλύτερα τα περιουσιακά σας και μην φοβάστε να γίνετε πιο πρακτικοί στις διεκδικήσεις σας. Οικογενειακά και άλλα θέματα μπορούν να τακτοποιηθούν χωρίς να σας ανησυχήσουν περισσότερο.

Λέων
Έχετε ακόμα θέματα να διευθετήσετε, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας, Όσοι είστε καιρό χωρίς δουλειά εντείνετε τώρα τις προσπάθειές σας και μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας. Η κινητικότητα στα προσωπικά και οικογενειακά σας είναι θετική και κάποιος ισχυρός συγγενής είναι πρόθυμος να βοηθήσει. Αισθηματικά μη ζητάτε τα ανέφικτα και μην πιστεύετε σε θεωρίες που δεν έχουν υπόσταση.

Παρθένος
Αν προσπαθήσετε να ασκήσετε τον έλεγχο σε όσα συμβαίνουν γύρω σας, το πιθανότερο είναι να σπαταλήσετε άσκοπα το χρόνο και τις δυνάμεις σας. Είναι καλύτερα να συγκεντρωθείτε σε αυτά που θέλετε να επιτύχετε, να οργανωθείτε, να ανιχνεύσετε προθέσεις και χώρους και να περιμένετε λίγο ακόμα. Μια καλή ιδέα θα σας βοηθήσει να βρείτε άκρη για το πώς θα οργανωθείτε και ποιους θα επιλέξετε να σταθούν δίπλα σας.

Ζυγός
Όλα κινούνται και όλα αλλάζουν, είτε επειδή το θέλετε και το προσπαθείτε, είτε επειδή οι άλλοι ενδιαφέρονται να βρίσκονται στο κάδρο των ενδιαφερόντων σας. Είναι μια καλή εβδομάδα για συναντήσεις, συνεννοήσεις και παρακαταθήκες για το μέλλον, αλλά όχι για ουσιαστικά αποτελέσματα, καθώς η Νέα Σελήνη στον Ταύρο την Τρίτη, σας αναγκάζει να είστε καλύτερα οργανωμένοι, καθόλου αφηρημένοι και πολύ ευέλικτοι στις επιδιώξεις σας.

Σκορπιός
Οργανώστε τον χρόνο και τις ενέργειές σας. Γίνετε περισσότερο τολμηροί στις απαιτήσεις και στις επιδιώξεις σας. Αποφύγετε ανθρώπους οι οποίοι δεν συμμερίζονται τις ιδέες και τις απόψεις σας. Βελτιώστε τις σχέσεις σας με τους δικούς σας ανθρώπους και πάρτε θέση σε θέματα που τους απασχολούν. Οικονομικά ευνοούνται οι νέες συμφωνίες οι οποίες όμως έχουν προετοιμαστεί από καιρό. Ταξίδια και μετακινήσεις χρειάζονται προσοχή!

Τοξότης
Ευνοϊκή η περίοδος για να αποκτήσετε υλικά αγαθά και να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια γραφειοκρατίας. Ταξίδια με το νου ή πραγματικά σας βοηθούν να έχετε καλή διάθεση, φροντίστε όμως να απαλλαγείτε από κάποια βάρη που σας καθυστερούν. Η πίεση των πρόσφατων γεγονότων σας κάνει ανυπόμονους και κάπως υπερβολικούς στη διάθεσή σας να διασκεδάσετε, να επικοινωνήσετε και να ερωτευτείτε! Διαισθάνεστε ότι κάτι καλό θα συμβεί, αλλά μην εκβιάζετε τον χρόνο!

Αιγόκερως
Μια εβδομάδα που έχει αρκετά παραπλανητικά εμπόδια στις επιδιώξεις σας και στην τάξη που καταλαβαίνετε. Δεν κινδυνεύετε αλλά έχετε κουραστεί από τις ξαφνικές αλλαγές της διάθεσης των δικών σας ανθρώπων και πολύ αναρωτιέστε αν πρέπει να μιλήστε διαφορετική γλώσσα για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε. Αισθηματικά, από την Τρίτη και μετά ευνοείστε περισσότερο να πείτε αυτά που θέλετε και να αποφύγετε εντάσεις και παρεξηγήσεις.

Υδροχόος
Ακολουθήστε το ρεύμα της εβδομάδας και μην αντιτίθεστε σε ότι μπορεί να βλάψει το συμφέρον σας. Η εργασία ακολουθεί το δρόμο της, κάποιοι άνθρωποι εκεί, ξεχωρίζουν, αλλά δεν έχουν τις ιδιότητες που νομίζετε. Είναι καλύτερα να κρατήσετε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας και να μην ξεπεράσετε τα όρια της θέσης σας. Αισθηματικά χρειάζεται ακόμα λίγη προσπάθεια για να καταφέρετε αυτά που θέλετε!

Ιχθύες
Προσέξτε τα οικονομικά σας και τις εκεί υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε αμφίβολες συναλλαγές και μην επιδιώκετε το γρήγορο κέρδος. Η εργασία είναι για άλλη μια φορά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας, καθώς, ορισμένοι από εσάς, σκέφτεστε το ενδεχόμενο αλλαγών που θεωρείτε ότι θα σας ωφελήσουν. Η οικογένεια είναι στο πλευρό σας, αλλά θα είναι καλύτερα τις αποφάσεις που σας αφορούν, να τις πάρετε μόνοι σας!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ζώδια: Κρατά… μικρό καλάθι : Μεγάλες παγίδες για Ταύρους, Καρκίνους και…

ΚΡΙΟΣ Επικοινωνιακή η σημερινή ημέρα, αλλά κρατήστε μικρό καλάθι για όσα θα ακούσετε σήμερα! Τα αγαπημένα σας πρόσωπα πάντως συνεχίζουν να σας χρειάζονται. ΤΑΥΡΟΣ Προωθήστε σήμερα ένα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 26 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Για σήμερα Κυριακή φίλε Κριέ, η μέρα είναι ιδανική για να ανοιχθείς, να μιλήσεις και να πεις όλα αυτά που μέχρι τώρα...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 25/6/2022

Κριός Σήμερα Σάββατο αγαπητέ Κριέ, μπορείς πιο εύκολα να βρεις λύσεις για τα προβλήματα ή τα θέματα που σε απασχολούν, όμως δώσε τον απαραίτητο χρόνο...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 24/6/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Αγαπητέ Κριέ, θα καταφέρεις σήμερα να νιώσεις επιτέλους, ασφαλής μέσα από υλική αλλά και συναισθηματική πληρότητα! Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ξεχωρίζεις...

‘Βόμβα’: Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σε κρυφή σχέση; Στα πράσα η χήρα του πρώην...

‘Βόμβα’ για τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου! Δεν πάει αρκετός καιρός που ο φωτογραφικός φακός τους “έπιασε στα πράσα” μαζί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος να...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 23/6/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και από αυτή την θέση σου υπόσχεται ευχάριστες προσκλήσεις,...

Φλερτ Λάκη – Open. Όλο το παρασκήνιο της προσέγγισης του Λαζόπουλου  

Ίσως μια ακόμη μεταγραφή μας απασχολήσει στο σύντομο μέλλον… Ο Λάκης Λαζόπουλος λέγεται πως δέχθηκε κρούση από το Open και μάλιστα σε δύο επίπεδα. Το πρώτο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,023ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 12 Νοεμβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Τώρα είναι η στιγμή για να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 30 Οκτωβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Η ενδοσκόπηση θα σας κάνει να αντιληφθείτε που έχετε κάνει...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 2 Αυγούστου

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; ΚΡΙΟΣ: Η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 22 Μαΐου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Η ανάγκη σας για σταθερότητα αυξάνεται και υπάρχει κίνδυνος να...