Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
19.7 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 13 Μαΐου;

Η ανάγκη διεξόδου από τα προβλήματα της καθημερινότητας αναγκάζει πολλές δυνάμεις να συσπειρωθούν γύρω από μια ιδέα την οποία προβάλλουν με κάθε μέσο. Νέοι εχθροί και νέα αδιέξοδα, υπαρκτά, ή θεωρητικά, βοηθούν στην επίτευξη αυτού του στόχου!

Κριός
Κινηθείτε έξυπνα στην εργασία, στοχεύοντας όμως σε εφικτούς στόχους. Ευνοούνται οι ελιγμοί, οι συνασπισμοί και ένας καλύτερος σχεδιασμός των ενεργειών σας. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με θέματα που δεν κατέχετε και θέματα που δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας. Αισθηματικά δυσκολεύουν τα πράγματα όσο εξακολουθείτε να λειτουργείτε εγωιστικά και απερίσκεπτα.

Ταύρος
Ιδιαίτερη αυτή η εβδομάδα για εσάς, καθώς υπάρχει ενίσχυση στις υποθέσεις σας, από παράγοντες που δεν είχατε υπολογίσει. Τα προηγούμενα αδιέξοδα αποδεικνύονται παροδικά και πολλά από αυτά δεν θα σας ξανά απασχολήσουν. Η αισθηματική σας ζωή γίνεται πιο ουσιαστική αν εκφραστείτε καλύτερα και αν αποφύγετε κάποιους σκοπέλους που εμφανίζονται προκλητικοί από τρίτους και από εκείνους που ζητούν εξωφρενικές χάρες από εσάς.

Δίδυμοι
Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες της εβδομάδας για να καλύψετε παλαιότερες οικονομικές σας υποχρεώσεις. Όλα κινούνται με μεγαλύτερη ταχύτητα τώρα και συχνά θα έχετε την αίσθηση ότι δεν προλαβαίνετε τον χρόνο και τις εξελίξεις. Να είστε περισσότερο τολμηροί στις διεκδικήσεις σας και περισσότερο αποτελεσματικοί στις συναλλαγές σας. Αισθηματικά κυοφορούνται νέες, ευχάριστες εξελίξεις.

Καρκίνος
Παραγωγικοί στην εργασία και συναισθηματικοί στην προσωπική σας ζωή. Καλύψτε όμως τα κενά που δημιουργήθηκαν από ανακατατάξεις στον επαγγελματικό τομέα και βελτιώστε ακόμα περισσότερο τις σχέσεις σας με συνεργάτες και πελάτες. Οικονομικά, διαχειριστείτε καλύτερα τα περιουσιακά σας και μην φοβάστε να γίνετε πιο πρακτικοί στις διεκδικήσεις σας. Οικογενειακά και άλλα θέματα μπορούν να τακτοποιηθούν χωρίς να σας ανησυχήσουν περισσότερο.

Λέων
Έχετε ακόμα θέματα να διευθετήσετε, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας, Όσοι είστε καιρό χωρίς δουλειά εντείνετε τώρα τις προσπάθειές σας και μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας. Η κινητικότητα στα προσωπικά και οικογενειακά σας είναι θετική και κάποιος ισχυρός συγγενής είναι πρόθυμος να βοηθήσει. Αισθηματικά μη ζητάτε τα ανέφικτα και μην πιστεύετε σε θεωρίες που δεν έχουν υπόσταση.

Παρθένος
Αν προσπαθήσετε να ασκήσετε τον έλεγχο σε όσα συμβαίνουν γύρω σας, το πιθανότερο είναι να σπαταλήσετε άσκοπα το χρόνο και τις δυνάμεις σας. Είναι καλύτερα να συγκεντρωθείτε σε αυτά που θέλετε να επιτύχετε, να οργανωθείτε, να ανιχνεύσετε προθέσεις και χώρους και να περιμένετε λίγο ακόμα. Μια καλή ιδέα θα σας βοηθήσει να βρείτε άκρη για το πώς θα οργανωθείτε και ποιους θα επιλέξετε να σταθούν δίπλα σας.

Ζυγός
Όλα κινούνται και όλα αλλάζουν, είτε επειδή το θέλετε και το προσπαθείτε, είτε επειδή οι άλλοι ενδιαφέρονται να βρίσκονται στο κάδρο των ενδιαφερόντων σας. Είναι μια καλή εβδομάδα για συναντήσεις, συνεννοήσεις και παρακαταθήκες για το μέλλον, αλλά όχι για ουσιαστικά αποτελέσματα, καθώς η Νέα Σελήνη στον Ταύρο την Τρίτη, σας αναγκάζει να είστε καλύτερα οργανωμένοι, καθόλου αφηρημένοι και πολύ ευέλικτοι στις επιδιώξεις σας.

Σκορπιός
Οργανώστε τον χρόνο και τις ενέργειές σας. Γίνετε περισσότερο τολμηροί στις απαιτήσεις και στις επιδιώξεις σας. Αποφύγετε ανθρώπους οι οποίοι δεν συμμερίζονται τις ιδέες και τις απόψεις σας. Βελτιώστε τις σχέσεις σας με τους δικούς σας ανθρώπους και πάρτε θέση σε θέματα που τους απασχολούν. Οικονομικά ευνοούνται οι νέες συμφωνίες οι οποίες όμως έχουν προετοιμαστεί από καιρό. Ταξίδια και μετακινήσεις χρειάζονται προσοχή!

Τοξότης
Ευνοϊκή η περίοδος για να αποκτήσετε υλικά αγαθά και να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια γραφειοκρατίας. Ταξίδια με το νου ή πραγματικά σας βοηθούν να έχετε καλή διάθεση, φροντίστε όμως να απαλλαγείτε από κάποια βάρη που σας καθυστερούν. Η πίεση των πρόσφατων γεγονότων σας κάνει ανυπόμονους και κάπως υπερβολικούς στη διάθεσή σας να διασκεδάσετε, να επικοινωνήσετε και να ερωτευτείτε! Διαισθάνεστε ότι κάτι καλό θα συμβεί, αλλά μην εκβιάζετε τον χρόνο!

Αιγόκερως
Μια εβδομάδα που έχει αρκετά παραπλανητικά εμπόδια στις επιδιώξεις σας και στην τάξη που καταλαβαίνετε. Δεν κινδυνεύετε αλλά έχετε κουραστεί από τις ξαφνικές αλλαγές της διάθεσης των δικών σας ανθρώπων και πολύ αναρωτιέστε αν πρέπει να μιλήστε διαφορετική γλώσσα για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε. Αισθηματικά, από την Τρίτη και μετά ευνοείστε περισσότερο να πείτε αυτά που θέλετε και να αποφύγετε εντάσεις και παρεξηγήσεις.

Υδροχόος
Ακολουθήστε το ρεύμα της εβδομάδας και μην αντιτίθεστε σε ότι μπορεί να βλάψει το συμφέρον σας. Η εργασία ακολουθεί το δρόμο της, κάποιοι άνθρωποι εκεί, ξεχωρίζουν, αλλά δεν έχουν τις ιδιότητες που νομίζετε. Είναι καλύτερα να κρατήσετε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας και να μην ξεπεράσετε τα όρια της θέσης σας. Αισθηματικά χρειάζεται ακόμα λίγη προσπάθεια για να καταφέρετε αυτά που θέλετε!

Ιχθύες
Προσέξτε τα οικονομικά σας και τις εκεί υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε αμφίβολες συναλλαγές και μην επιδιώκετε το γρήγορο κέρδος. Η εργασία είναι για άλλη μια φορά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας, καθώς, ορισμένοι από εσάς, σκέφτεστε το ενδεχόμενο αλλαγών που θεωρείτε ότι θα σας ωφελήσουν. Η οικογένεια είναι στο πλευρό σας, αλλά θα είναι καλύτερα τις αποφάσεις που σας αφορούν, να τις πάρετε μόνοι σας!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Παντρεύτηκαν ο Πέτρος Κόκκαλης με τη Δήμητρα Ματσούκα

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν σήμερα η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου». Γάμος Δήμητρας Ματσούκα - Πέτρου Κόκκαλη:...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ μου Κριέ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Για σήμερα Παρασκευή η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Καρκίνου ως το απόγευμα και έπειτα, μεταφέρεται στον...

Τα ζώδια σήμερα: Δίδυμοι, πόσα μπορείτε να αντέξετε ρεαλιστικά;

Τι θα συμβεί σήμερα, 30 Νοεμβρίου 2023; Κριός Με τον Ουρανό με ανεξάρτητο πνεύμα συνδυασμένο με ένα γειωμένο φεγγάρι Καρκίνου στον οικιακό τέταρτο οίκο σας, κολλήστε...

Τα ζώδια σήμερα: Κριοί, συγκρατήστε την οργή σας

Τι θα συμβεί σήμερα, 29 Νοεμβρίου 2023; Κριός Προειδοποίηση: Αυτό που ξεκινά ως μικρός εκνευρισμός θα μπορούσε να απειλήσει να σας οδηγήσει σε μια σπείρα οργής...

Η Σελήνη σε τρίγωνο με Αφροδίτη φέρνει λεφτά με την σέσουλα για Τοξότες κι...

Τα ζώδια σήμερα 28 Νοεμβρίου 2023 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Κριός Εμπιστευτικό για τον Κριό: Είναι...

Τα ζώδια σήμερα: Σκορπιοί, μπορεί να δείτε χρήματα στον λογαριασμό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023; Κριός Φωνάξτε δυνατά! Η Πανσέληνος στους Διδύμους ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας. Τώρα, που πλησιάζει το τέλος του...

Τερέζα: «Αν ο Τόλης Βοσκόπουλος έζησε 20 χρόνια παραπάνω, το χρωστάει στην Άντζελα Γκερέκου»

Για το πρόσφατο ζήτημα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, αλλά και για τη συνεργασία της με τον Τόλη Βοσκόπουλο, μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια Τερέζα που...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 12 Νοεμβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Τώρα είναι η στιγμή για να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 30 Οκτωβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Η ενδοσκόπηση θα σας κάνει να αντιληφθείτε που έχετε κάνει...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 2 Αυγούστου

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; ΚΡΙΟΣ: Η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 22 Μαΐου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Η ανάγκη σας για σταθερότητα αυξάνεται και υπάρχει κίνδυνος να...