Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
21.4 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 14/11;


Αναλυτικά όλες οι προβλέψεις για σήμερα

Κριός

Φίλε Κριέ, την σημερινή ημέρα, κάνε την ενδοσκόπηση σου, πάρε σημαντικές αποφάσεις και παρατήρησε αξιολογώντας κάποιες καταστάσεις και γεγονότα, αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό! Οφείλεις να εκμεταλλευτείς την ενισχυμένη σου διαίσθηση και την διορατικότητα σου, ώστε να ανακαλύψεις, τι πραγματικά συμβαίνει στο άμεσο περιβάλλον σου!

Ταύρος

Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, οι φίλοι σου θα γίνουν σύμμαχοι σου και θα σε βοηθήσουν ποικιλοτρόπως, στην εκπλήρωση ενός μεγάλου στόχου σου! Αρκετά θα είναι τα απρόβλεπτα και τα ξαφνικά, μέσα στην διάρκεια της ημέρας και τα περισσότερα από αυτά θα σου δώσουν χαρά, αλλά και ξαφνικές ευκαιρίες, που πρέπει να αρπάξεις! Οι περισσότερες από τις συγκυρίες που θα βιώσεις την σημερινή ημέρα, θα την βελτιώσουν σημαντικά την καθημερινότητα σου!

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με ποικίλους τρόπους, προκαλείς τον θαυμασμό και τον σεβασμό του περίγυρου σου! Αντιλαμβάνεσαι πλέον τι θες και σήμερα μπορείς να το πετύχεις! Αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις, αλλά και τις σχέσεις σου, λογικά, υπομονετικά, ώριμα, αλλά και κάποιες φορές με ψυχρότητα! Ωστόσο θα έχεις έτσι, μόνο αληθινούς και έντιμους σε εσένα ανθρώπους!

Καρκίνος

Σήμερα φίλε Καρκίνε, απολαμβάνεις μία ημέρα με ευχάριστες επικοινωνίες, μηνύματα, ωφέλιμες γνωριμίες, χαρμόσυνες μετακινήσεις, θετικά νέα, επαφές και ψυχαγωγικές συναντήσεις! Ωστόσο, οφείλεις να περιορίσεις την τάση σου για προκλητικά ή ακόμα και αγενή αστεία, που ενδεχομένως να φέρουν τους άλλους, σε δύσκολη θέση! .

Λέων

Σήμερα φίλε Καρκίνε, απολαμβάνεις μία ημέρα με ευχάριστες επικοινωνίες, μηνύματα, ωφέλιμες γνωριμίες, χαρμόσυνες μετακινήσεις, θετικά νέα, επαφές και ψυχαγωγικές συναντήσεις! Ωστόσο, οφείλεις να περιορίσεις την τάση σου για προκλητικά ή ακόμα και αγενή αστεία, που ενδεχομένως να φέρουν τους άλλους, σε δύσκολη θέση! .

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, θα απολαύσεις μία ημέρα, που όλα θα κυλήσουν αρμονικά και γαλήνια! Μπορείς να πάρεις τις σωστές αποφάσεις τώρα και να περάσεις όμορφες στιγμές, με πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν πραγματικά! Βάζεις τέλος σε δύσκολες καταστάσεις και οι λύσεις έρχονται πιο εύκολα πια, με την βοήθεια του περιγύρου σου!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα έχεις αποτελεσματικές επικοινωνίες, πράγμα που θα φέρει σπουδαία οφέλη για εσένα και επιπλέον οι γύρω σου σε ευγνωμονούν με διάφορους τρόπους, για την εξυπηρέτηση και την πολύτιμη βοήθεια που τους προσφέρεις! Η πρακτικότητα και η λογική σου, σε εξυπηρετούν να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου και να πετύχεις ορισμένους από τους στόχους και τους σκοπούς σου!

Σκορπιός

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, τα γεγονότα και οι καταστάσεις, θα σου προσφέρουν χαρά, καλοπέραση, ενθουσιασμό και την αίσθηση της ευχαρίστησης και ικανοποίησης! Ο περίγυρος σου, θα σε βοηθήσει σε πολλούς από τους στόχους σου και επιπλέον, τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού επάνω σου! Γνωρίζεις πλέον πως να γοητεύσεις το πλήθος και γίνεσαι απόλυτα δημοφιλής και περιζήτητος κοινωνικά!

Τοξότης

Σήμερα, φίλε Τοξότη, το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης και ανανέωσης! Ενισχύονται τα συναισθήματα σου και η διαίσθηση σου, γεγονός που εξυπηρετεί τα «θέλω» σου. Η σημερινή ημέρα, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τις προθέσεις των προσώπων που σε περιβάλλουν και αυτό θα σε οδηγήσει στις ορθές αποφάσεις για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η εκπλήρωση των στόχων σου, η υλοποίηση των σχεδίων σου και η διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, είναι ευκολότερες τώρα για εσένα, χάρη στον σωστό τρόπο που επικοινωνείς με τον περίγυρο σου! Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις την κοινωνική σου ζωή, αλλά και την σχέση σου με αδέρφια, συγγενείς, γνωστούς και γείτονες! Εύνοια θα έχεις και σε μετακινήσεις!

Υδροχόος

Σήμερα φίλε Υδροχόε, θα έρθουν απρόσμενα λύσεις για προβλήματα που σε απασχολούν καιρό τώρα! Μην ξεχνάς όμως, πως οι τρέχουσες εξελίξεις, χρειάζονται χρόνο και υπομονή! Μην παρασύρεσαι σε βιασύνες λοιπόν και μην πιέζεις καταστάσεις, πρόσωπα και γεγονότα! Σε επαφές και συναναστροφές, να αποφασιστικός, σοβαρός και λογικός!

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο φίλε Ιχθύ και θα μπορέσεις με την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, να πείσεις τους συνομιλητές σου και να γοητεύσεις τις κοινωνικές επαφές και συναναστροφές σου! Επίσης, την σημερινή ημέρα, αρκετοί από τους σκοπούς σου, εκπληρώνονται και εσύ νιώθεις απόλυτα ικανοποιημένος! Θα έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, αρκεί να περιορίσεις την τάση σου για έπαρση και ξεσπάσματα!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο με το Δία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με ενέργεια! Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο γεννά μία περίοδο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...