Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022
4 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 16 Δεκεμβρίου;

Εβδομαδιαίες προβλέψεις !

Κριός

Η εβδομάδα επιτρέπει επαγγελματικές κινήσεις και σχεδιασμούς που θα φέρουν άμεσα αποτελέσματα στις επιδιώξεις σας. Αισθηματικά όμως είστε εκτεθειμένοι και πρέπει να είστε προσεκτικοί, ιδιαίτερα αν αντιμετωπίζετε άρνηση ή εμπόδια. Παραδεχτείτε τυχόν λάθη σας και μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να τα επαναλαμβάνει. Προσοχή στην οδήγηση, στις ξαφνικές ανατροπές σχεδίων και δώστε σημασία σε εκείνους που σας αγαπούν και σας συμβουλεύουν!

Ταύρος
Ασχοληθείτε με τα οικονομικά και τα πρακτικά σας θέματα. Να είστε σαφείς στα λόγια και στις επιδιώξεις σας. Απομονώστε τα θέματα που εγκυμονούν κινδύνους παρεξηγήσεων. Η υπομονή και η επιμονή σας είναι καλύτερα να είναι εξωστρεφείς αυτήν την εβδομάδα και να υπερασπιστείτε τους άλλους που βρίσκονται στο περιβάλλον σας. Η σωματική και ψυχική σας κούραση χρειάζονται προσοχή, γι αυτό αποφύγετε να ανοίξετε νέα μέτωπα.

Δίδυμοι
Πιο αισιόδοξοι από τις προηγούμενες εβδομάδες και πιο ενισχυμένοι απέναντι στα γεγονότα. Ιδιαίτερα όσοι πήρατε το μάθημά σας σχετικά με τις ανθρώπινες σχέσεις, υπολογίζετε περισσότερο τις ευαισθησίες των άλλων και φέρεστε ανάλογα. Οικονομικά τείνει να διευθετηθεί ένα θέμα που σας θορύβησε και σας απασχόλησε, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις οποιεσδήποτε συμφωνίες σας. Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας διπλωματικά και μεθοδικά.

Καρκίνος
Φροντίστε να κλείσετε όσο το δυνατόν περισσότερα από τα ανοιχτά σας μέτωπα. Φροντίστε επίσης να μην ξοδεύετε άσκοπα τις δυνάμεις και την ενέργειά σας, καθώς θα τα χρειαστείτε και τα δύο τον επόμενο μήνα. Το διάστημα της εβδομάδας είναι θετικό για τα αισθηματικά σας, ιδιαίτερα για όσους από εσάς έχουν ενθουσιαστεί από μια καινούρια γνωριμία. Η οικογένεια, τα παιδιά, οι άλλοι συγγενείς θα σας απασχολήσουν και μερικές φορές θα αναγκαστείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας!

Λέων
Κάνετε τις κινήσεις που θέλετε στην εργασία και δώστε τον καλύτερό σας εαυτό σε ό,τι πιστεύετε ότι θα σας φανεί χρήσιμο στους επόμενους μήνες. Η εβδομάδα δεν ευνοεί αλλαγές στην καθημερινότητά σας, ούτε τις συνηθισμένες σας αντιπαραθέσεις με όσους δεν εκτιμάτε αλλά είστε αναγκασμένοι να συναναστρέφεστε στις δραστηριότητές σας. Αισθηματικά μην εκτίθεστε και μην επιμένετε σε πράγματα που δεν γίνονται τώρα. Έχετε υπομονή όταν ο σύντροφός σας ασχολείται με τις δικές του υποχρεώσεις.

Παρθένος
Αδιαφορήστε λίγο για αυτά που δεν μπορείτε να διορθώσετε, καθώς η εβδομάδα δεν επιτρέπει αλλαγές στην καθημερινότητα και αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις επιθυμίες σας. Αισθηματικά, ευνοείστε εσείς που θέλετε να λήξετε μια κατάσταση που σας ταλαιπώρησε με τις αμφιταλαντεύσεις της και με την ανασφάλεια που σας έχει δημιουργήσει. Προσοχή λίγο στα οικονομικά και στα επικείμενα έξοδά σας, λόγω των εορτών που πλησιάζουν.

Ζυγός
Έχετε βοήθεια από όπου και αν την ζητήσετε. Οι άλλοι προθυμοποιούνται να σας εξυπηρετήσουν και γι αυτό προσπαθήστε να τελειώσετε με τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν. Αισθηματικά φαίνεται ότι κάποια αδιέξοδα βρίσκουν σταδιακά τη λύση τους και κάποιες καταστάσεις αποφορτίζονται από την ένταση που τις προκάλεσε. Ηρεμήστε, ασχοληθείτε με αυτά που πρέπει να κάνετε και δώστε ευκαιρίες στον εαυτό σας να έρθει και πάλι στο προσκήνιο και στη δράση.

Σκορπιός
Οικονομικά φαίνεται να εξελίσσονται οι υποθέσεις σας ικανοποιητικά, αλλά χρειάζονται ακόμα προσπάθεια και εποπτεία εκ μέρους σας. Μπορείτε να διαχειριστείτε επικερδέστερα τα χρήματα και την περιουσία σας, αλλά φροντίστε να μην είστε ανυπόμονοι Μικρά θέματα υγείας θα σας απασχολήσουν και πρέπει να φροντίσετε να παραμείνουν μικρά. Οι συλλογικές προσπάθειες αποκτούν κίνητρο για να λειτουργήσουν και φαίνεται ότι έχετε σημαντική συμβολή σε αυτό.

Τοξότης
Η εβδομάδα σας θέλει στο προσκήνιο όσων καταγίνεστε. Είναι μια περίοδος που σας ωθεί να είστε περισσότερο δημιουργικοί και τολμηροί. Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και προσπαθήστε να κρατήσετε ανέπαφες τις περιοχές δράσης σας. Επίσης εμπιστευθείτε τις δυνάμεις σας και μην θεωρείτε ότι οι άλλοι λειτουργούν αμερόληπτα. Αισθηματικά όμως φανείτε συντηρητικοί και παραδοσιακοί, καθώς αν λειτουργήσετε διαφορετικά το θερμόμετρο της έντασης θα ανέβει και θα προκαλέσει ανεξέλεγκτους πυρετούς.

Αιγόκερως
Είστε από εκείνους που δεν πιστεύουν στις αλλαγές, αλλά αυτήν την εβδομάδα θα αναγκαστείτε να σκεφτείτε κάποιες σε ορισμένους πρακτικούς τομείς της ζωής σας. Επαγγελματικά θα δυσκολευτείτε να βρείτε το δίκαιό σας, ιδιαίτερα όσοι από εσάς λειτουργείτε από θέσεις κλειδιά. Προσαρμοστείτε στις ισχύουσες συνθήκες και περιμένετε πιο κατάλληλη εποχή για να δράσετε. Οι εκλείψεις του επόμενου μήνα σας θέλουν προφυλαγμένους και προετοιμασμένους.

Υδροχόος
Μπορείτε να υποστηρίξετε αποτελεσματικά τις ιδέες και τις θέσεις σας, αλλά δύσκολα θα βρείτε ανθρώπους πρόθυμους να λειτουργήσουν όπως θέλετε ή όπως έχετε συμφωνήσει μαζί τους. Αισθηματικά η εβδομάδα δεν προσφέρεται για νέες γνωριμίες. Φροντίστε να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες σε αυτόν τον τομέα και μην ξοδεύεστε άσκοπα. Ασχοληθείτε με ότι έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα, δείτε ανθρώπους, επικοινωνήστε, διασκεδάστε, αλλά μην περιμένετε σημαντικές εξελίξεις σε φλέγοντα για εσάς θέματα.

Ιχθύες
Ο Άρης στο ζώδιό σας φαίνεται να ρυθμίζει τη συμπεριφορά σας και να σας εκθέτει στο περιβάλλον σας, περισσότερο από όσο θέλετε ή έχετε συνηθίσει μέχρι τώρα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στην εικόνα και στη θέση σας. Αισθηματικά μην γίνεστε εριστικοί από ανασφάλεια και μην πληγώνετε με τον εγωισμό σας. Χρειάζεται πολλή δουλειά ο τομέας των προσωπικών σας σχέσεων!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 22 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Φίλε Κριέ, σήμερα όλα βελτιώνονται και θα έρθουν αρκετές επιτυχίες, αφού η ημέρα θα φέρει θετικές αλλαγές, αλλά και λύσεις για παρελθοντικά...

Στη Δράμα ο Ντε Νίρο: Νέα Χολιγουντιανή ταινία δράσης με διάσημους αστέρες

Τις λεπτομέρειες της νέας Χολιγουντιανής παραγωγής που αναμένεται να ξεκινήσει πολύ σύντομα στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, με τη συμμετοχή του μεγάλου κινηματογραφικού αστέρα που...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 21 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Η Σελήνη στην Παρθένο στρέφει το ενδιαφέρον σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και μπορεί όντως...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 20 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Μολονότι η Σελήνη στον Λέοντα είναι σε μια θέση που σας πηγαίνει, οι όψεις της δείχνουν μεγαλύτερη νευρικότητα σήμερα και πρέπει να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 19 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, μία ευνοϊκή ημέρα, είναι εδώ για εσένα! Σήμερα θα διασκεδάσεις, θα είσαι περιζήτητος από τον περίγυρο σου, θα κοινωνικοποιηθείς και...
Τι αποκάλυψε η Νικόλ Κίντμαν για τον Τομ Κρουζ

Νικόλ Κίντμαν: Έκπληξη για τους θαυμαστές της η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Η Νικόλ Κίντμαν έκανε μια αποκάλυψη που ξάφνιασε τους θαυμαστές της. Η σταρ του Χόλιγουντ σε συνέντευξή της είπε ότι δεν έχει τελειώσει το Λύκειο. Η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 18 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Η Σελήνη στην πορεία της όλη την ημέρα στο φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα σας δίνει το περιθώριο για διορθώσεις, συμβιβασμούς και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
993ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 12 Νοεμβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Τώρα είναι η στιγμή για να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 30 Οκτωβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Η ενδοσκόπηση θα σας κάνει να αντιληφθείτε που έχετε κάνει...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 2 Αυγούστου

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; ΚΡΙΟΣ: Η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 22 Μαΐου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Η ανάγκη σας για σταθερότητα αυξάνεται και υπάρχει κίνδυνος να...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή