Σάββατο, 21 Μαΐου, 2022
18.5 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 16 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα πρέπει να κινηθείς παρασκηνιακά με την Σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα, για να κερδίσεις πολλά μέσα από το περιβάλλον σου και να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα και την φήμη σου! Επωφελείσαι τώρα, ανακαλύπτοντας παρασκηνιακές ενέργειες των γύρων σου ή κάποια μυστικά που σε αφορούν!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, με την Σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα σήμερα, αρπάζεις άπειρες ευκαιρίες που σου δίνονται και καταφέρνεις να κατακτήσεις υψηλούς στόχους! Θέματα σπουδών ή σεμιναρίων ευνοούνται πολύ, όπως και θέματα εξωτερικού ή ταξιδιών! Γενικά, υλοποιείς τα σχέδια σου και ανανεώνεις το κοινωνικό σου περιβάλλον!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, με την βοήθεια της Συνόδου Ήλιου-Πλούτωνα, θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε αρκετά από τα θέματα που σε απασχολούν! Ετοιμάσου να ανανεωθείς ψυχολογικά και συναισθηματικά! Μία μεγάλη αποκάλυψη, σε βοηθά να πάρεις σωστές αποφάσεις και να προχωρήσεις σταδιακά στην υλοποίηση των σχεδίων του!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η Σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα, θα επικεντρώσει έντονα το ενδιαφέρον σου στον τομέα των σχέσεων! Μπορείς να αναμένεις σήμερα νέες σπουδαίες γνωριμίες και πολλές επαφές! Θα πάρεις ικανοποίηση από συνομιλίες, συναναστροφές και ειδήσεις και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, είναι εκείνες που θα σε ευχαριστήσουν!


Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα με την Σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα, νιώθεις σίγουρα δυνατός και ικανός να τακτοποιήσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια και να απαλλαγείς από τα βάρη της καθημερινότητας! Βρίσκεις λύσεις και κλείνεις προβληματικούς κύκλους, εκπληρώνεις βαθιές επιθυμίες και έχεις την δυνατότητα, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα ετοιμάσου να απολαύσεις με ποικίλους τρόπους την ζωή, αλλά και τον θαυμασμό του κοινωνικού σου περιβάλλοντος! Θα έχεις μία ημέρα γεμάτη ευκαιρίες και δυνατότητες, σε διαπροσωπικές σχέσεις, ψυχαγωγικές δραστηριότητες, θέματα παιδιών και δημιουργικότητας! Με την Σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα, όλα βελτιώνονται!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα, είναι αρκετά ωφέλιμη όψη για εσένα, αν το εκμεταλλευτείς έξυπνα! Θα καταφέρεις να απολαύσεις χαρούμενες στιγμές στην οικογένεια στο σπίτι! Να αναμένεις επιτυχία σε ένα παρελθοντικό θέμα που σε απασχολεί ακόμα και να βρεις λύσεις σε προβληματικές συγγενικές σχέσεις!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα, υπόσχεται έντονη, αλλά και ουσιαστική κοινωνική ζωή, ωφέλιμες επαφές και συνομιλίες και για το λόγο αυτό, δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη από εσένα, λόγω της Συνόδου Ήλιου-Πλούτωνα! Έχεις αρκετή τύχη και οι ευκαιρίες θα είναι άπειρες, ώστε να εκπληρώσεις στόχους και επιθυμίες!


Τοξότης
Φίλε Τοξότη, σήμερα καταφέρνεις να ανακτήσεις αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση! Μπορείς να αναμένεις θετικά γεγονότα και εξελίξεις της ημέρας, αφού με την βοήθεια της Συνόδου Ήλιου-Πλούτωνα, αποδεικνύεις την αξία σου και κερδίζεις με μεγαλύτερη ευκολία αυτά που θες! Προστατεύεις και εξομαλύνεις διαπροσωπικές σχέσεις και βάζεις γερές βάσεις!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, με την Σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα, η τύχη είναι στα χέρια σου σήμερα, αρκεί να παραμείνεις ώριμος και προσγειωμένος! Θα πετύχεις βαθιές επιθυμίες, χωρίς όμως να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις και απότομες συμπεριφορές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ευκαιρίες θα έχεις, σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν, για να αλλάξεις ριζικά ό,τι δεν σου αρέσει!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, σήμερα η διάθεση σου θα βελτιωθεί στο έπακρο! Μπορείς να αναμένεις ηρεμία και σιγουριά! Η Σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα, σε σώζει την σημερινή ημέρα, από δύσκολες και δυσάρεστες καταστάσεις και γεγονότα! Να ακούς άφοβα την διαίσθηση και το ένστικτο σου! Παρασκηνιακές επαφές και δράσεις, έχουν εύνοια!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, την σημερινή ημέρα, τα πάντα βελτιώνονται και μπορείς να αναμένεις μόνο επιτυχίες, μέσα από θετικές αλλαγές, που επιθυμείς καιρό τώρα, με την Σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα! Απολαμβάνεις χαρές στο φιλικό σου περιβάλλον και καταλαβαίνεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσεις στόχους και να υλοποιήσεις σχέδια!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 20/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, βελτιώνεις την συμπεριφορά σου στην κοινωνική ζωή, προκειμένου να κάνεις σπουδαία βήματα ανέλιξης και να κερδίσεις και πάλι τον...

Οι ερωτικές “παραξενιές” που έχει το κάθε ζώδιο στο κρεβάτι

Πες μου το ζώδιό του/της να σου πως τι να προσέξεις. Κάθε ζώδιο έχει τις ιδιαιτερότητές του κατα την ερωτική πράξη, για αυτό και...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 19/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Αγαπητέ Κριέ, ετοιμάσου να διεκδικήσεις και να πετύχεις με ευκολία, αρκετούς από τους στόχους σου την σημερινή ημέρα, κυρίως λόγω της...

Οι «Πηνελόπες» των ζωδίων: Αυτά τα ζώδια είναι λιγότερο πιθανό να απιστήσουν

Η πίστη και η εμπιστοσύνη είναι σημαντικές ιδιότητες που πολλά ζώδια τις θέτουν ως βασικές προϋποθέσεις. Αν η πίστη είναι εξαιρετικά σημαντική για εσάς...
Δολοφονήθηκε η Μέριλιν;

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 19 Μαΐου η Μέριλιν Μονρόε τραγουδάει αισθησιακά το “Happy Birthday” για τον...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1962...Η Μέριλιν Μονρόε τραγουδάει αισθησιακά το «Happy Birthday» προς τιμήν του αμερικανού προέδρου, Τζον Κένεντι, στο πάρτι γενέθλιων του. Εκείνο το καλοκαίρι η...

Survivor Ελλάδας: Επέστρεψε η Ναυσικά στην αγκαλιά του Πηλαδάκη και αυτός… έκλαψε!!( βίντεο)

Είναι αλήθεια, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επέστρεψε στην Αθήνα απο το Survivor και ο αγαπημένος της επιχειρηματίας Κώστας Πηλαδάκης την υποδέχτηκε κάνοντας πάρτι στο σπίτι...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 18/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, με την σημερινή Σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα, μην εμπιστεύεσαι τυφλά την διαίσθηση σου, διότι επί του παρόντος, ενδεχομένως να σε προδώσει!...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
987ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 16/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, θα φέρει αρκετά...

Είναι οι απόλυτοι εραστές! Αυτά είναι τα 4 ζώδια με “κρυφά ταλέντα” στο κρεβάτι

Δεν θα σε απογοητεύσουν ποτέ στον τομέα sex Τα ζώδια αυτά βλέπουν την κρεβατοκάμαρα σαν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, ετοιμάσου να διεκδικήσεις και να πετύχεις με ευκολία, αρκετούς από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 8 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Κριός Σήμερα φίλε Κριέ, η ημέρα θα είναι σίγουρα θετική και πολύ κεφάτη!...