Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
18 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, το Τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σήμερα, θα επιβαρύνει σημαντικά τον σημαντικό τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και επαφών! Η όψη ενδεχομένως να φέρει μέχρι και ρήξεις, αν δεν είσαι προσεκτικός! Κάποιες συγκυρίες θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό στην ατμόσφαιρα και θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση! Πρόσεξε πολύ τον τρόπο που θα αντιδράσεις! Ωστόσο, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, θα επιστρέψει ένα άτομο από το παρελθόν!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα έχει αρκετό άγχος, τρεξίματα και κούραση! Το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, σε αναγκάζει να βρεις άμεσα λύσεις και να οργανωθείς ορθά, για την βελτίωση της καθημερινότητας σου, αλλά και της φυσικής σου κατάστασης! Υποχρεώσεις και εκκρεμότητες κάθε είδους, θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου σήμερα! Ωστόσο, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, θα σου δώσει λύσεις!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, θα φέρει κρίση σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σου επιθυμίες, την προβολή του εαυτού σου, την δημιουργικότητά σου, αλλά και τα παιδιά! Οφείλεις λοιπόν, να επιστρατεύσεις λογική, ωριμότητα και αυτοσυγκράτηση! Ωστόσο, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, θα σου δώσει τύχη!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, σε επηρεάζει άμεσα και μπορεί να σου φέρει μεγάλα προβλήματα, αν δεν παραμείνεις έντιμος, ώριμος, ψύχραιμος και λογικός! Διαχειρίσου σωστά κάποια πράγματα στο σπίτι, ώστε να ενδυναμώσεις τις οικογενειακές σχέσεις και όχι να τις κλονίσεις. Απέφυγε ρήξεις και καυγάδες! Οφείλεις να βρεις τώρα λύσεις, χωρίς εντάσεις, σε θέματα ή αλλαγές που έχουν να κάνουν με το σπίτι! Ωστόσο, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, θα φέρει λύση για ένα παρελθοντικό πρόβλημα!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, είσαι αυθόρμητος και λες ναι σε νέες γνωριμίες και κοινωνικές επαφές! Οι άλλοι σε βρίσκουν απόλυτα γοητευτικό και ακαταμάχητο για τα εκφραστικά σου μέσα! Όμως το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, χρειάζεται προσοχή σήμερα! Να μην είσαι τολμηρός και ριψοκίνδυνος στα λόγια σου, ούτε εγωιστής, αγενής, ανέντιμος, απότομος, επιπόλαιος και εριστικός. Ωστόσο, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, θα φέρει ένα καλό νέο!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, με το Τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα σήμερα, θα ασχοληθείς με τα κεκτημένα σου, αλλά και με την διατήρηση των προσωπικών αξιών σου! Ίσως να φταίει η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα που προκύπτουν, από κάποια γεγονότα σήμερα και τώρα σου ξυπνά η επιθυμία προσωπικής ανάδειξης της αξίας σου! Ωστόσο, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, θα σταθεροποιήσει κάποιες καταστάσεις!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, μην το παρακάνεις σήμερα, απαιτώντας με ένταση όλο και περισσότερα από τους γύρω σου, χωρίς να υπολογίζεις πότε πρέπει να σταματήσεις και χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες που θα προκληθούν, διότι θα υπάρξουν μεγάλες απώλειες με το σημερινό Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα! Ωστόσο, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, θα σου φανερώσει λύσεις για όλα τα παραπάνω!

Σκορπιός

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, επιστράτευσε οπωσδήποτε την λογική σου, αλλά και τις εμπειρίες σου, πριν ακολουθήσεις την διαίσθηση σου! Χειρίσου συνειδητά και σωστά τον συναισθηματικό σου κόσμο, χωρίς να παρασύρεσαι σε παρορμητισμούς και νεύρα! Η ανάγκη σου για απομόνωση και εσωτερικό ψάξιμο, ίσως αυξηθεί, όπως και οι φοβίες και τα άγχη σου! Ωστόσο, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, θα φέρει επικοινωνία με άτομο του παρελθόντος!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, το Τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα επηρεάζει άμεσα τον φιλικό τομέα και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις, μετά από μία παρεξήγηση, κάποιες φιλικές σου σχέσεις, ακόμα κι αν είναι μακροχρόνιες! Να είσαι συγκρατημένος στις κοινωνικές σου επαφές, ακόμα κι αν κάποιες καταστάσεις σε φτάσουν στα όρια σου! Ωστόσο, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, θα σε βοηθήσει να πετύχεις έναν μεγαλεπήβολο στόχο!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, το Τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, σε επηρεάζει άμεσα και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι κι αν κάνεις ή πεις σήμερα! Φρόντισε να εντείνεις τους αγώνες σου, ώστε οι σταθερές διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου να διατηρηθούν και να μην κλονιστούν λόγω ρήξεων και εντάσεων! Θα διαπιστώσεις, πως έχεις αρκετούς ανταγωνιστές, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να σε βλάψουν και εσύ θα πρέπει να τους αντικρούσεις! Ωστόσο, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, θα σου δώσει σοφία και ιδέες!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, ο Ήλιος σήμερα, σχηματίζει Τετράγωνο με τον Πλούτωνα και εσύ οφείλεις να είσαι λογικός και τέλεια οργανωμένος στις επικοινωνίες σου και στις μετακινήσεις σου, ώστε να μην υπάρξουν δυσκολίες! Επιπλέον, κλονίζονται οι κοινωνικές σου επαφές, γι’αυτό απέφυγε σημαντικές γνωριμίες και συζητήσεις σήμερα! Ωστόσο, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, θα φέρει μία υπέροχη είδηση, που θα σε χαροποιήσει!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, με το Τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σήμερα, θα χρειαστεί να είσαι δυνατός ψυχολογικά, αλλά και να έχεις σωματική αντοχή σε ό,τι δυσκολίες κι αν προκύψουν! Πιθανόν να αγανακτήσεις για κάποια θέματα και ίσως να θελήσεις να βάλεις τέλος σε αυτά, ξεκινώντας ξανά από την αρχή, οργανώνοντας καλύτερα τα πράγματα! Ωστόσο, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, θα σου προσφέρει μία ωφέλιμη αποκάλυψη!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 19 Μαρτίου;

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Λέοντα, τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, γενναιοδωρία, αυτοπροβολή. Έμφαση θα δοθεί στην εξωτερική εμφάνιση, κάποιοι θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν...

Τα 4 ζώδια με τον μεγαλύτερο εγωισμό

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί μερικοί άνθρωποι φαίνεται να έχουν εγωισμούς μεγαλύτερους από τον… πλανήτη; Λοιπόν, η αστρολογία μπορεί να έχει την απάντηση. Σύμφωνα με τους...

Καίτη Γκρέυ: Επέστρεψε στο σπίτι της μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Τέλη Φεβρουαρίου έγινε γνωστό ότι η σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια Καίτη Γκρέυ νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου. Με βάση τα όσα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Η Δευτέρα φέρνει στο ζώδιο σου, Κριέ, την επιθυμία να εμβαθύνεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κατανοώντας περισσότερα για...

Αυτό δεν έχει ξανά γίνει στο J2US: Πάγωσε ο Κοκλώνης με την απόφαση της...

Μια τεράστια ανατροπή είχε απόψε 16/3 το Just the 2 of us. Συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της με τον Στέλιο Δρουμαλιά,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη, άρα η σημερινή πρόβλεψη υπόσχεται...

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν πάντα άγχος για τα χρήματα

Ορισμένα ζώδια δεν μπορούν παρά να αγχώνονται για τα χρήματα που έχουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Φαίνεται να έχουν πάντα τα χρήματα στο μυαλό τους,...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...