Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022
29.6 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 2 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Η Νέα Σελήνη σήμερα, στο Ζώδιο του Αιγόκερω, είναι ιδανική για δράσεις, που θα σου χαρίσουν καλή φήμη και κοινωνικό κύρος, αγαπητέ Κριέ. Θα έχεις σίγουρα νέες σπουδαίες ευκαιρίες που θα σου ανοίξουν καινούργιες πόρτες στην ζωή σου και θα σου προσφέρουν την δυνατότητα να κερδίζεις ξανά τον σεβασμό, την εκτίμηση και τον θαυμασμό των άλλων, βελτιώνοντας στο έπακρο την κοινωνική σου εικόνα!

Ταύρος

H Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο ζώδιο του Αιγόκερω, είναι ιδιαίτερα θετική και τυχερή για σένα, φίλε Ταύρε! Έχεις την δυνατότητα πλέον, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να έχεις χρήσιμες κοινωνικές επαφές, να πραγματοποιήσεις ευχάριστες μετακινήσεις, να ταξιδέψεις και να εκπληρώσεις στόχους με την βοήθεια της αυξημένης σου τύχης!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Αιγόκερω, σου δίνει την μοναδική ευκαιρία να ανανεωθείς και να μεταμορφωθείς! Επίσης, είναι η ιδανική στιγμή για να επανεξετάσεις ορισμένες διαπροσωπικές σχέσεις και να απαλλάξεις την ζωή σου, από τις τοξικές! Ένα μυστικό που σου αποκαλύπτουν την σημερινή ημέρα, σου δίνει μεγάλη χαρά και ξεδιαλύνει το θολό τοπίο!

ζωδια-σημερα

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η Νέα Σελήνη στο απέναντι σου ζώδιο του Αιγόκερω, θα φέρει σίγουρα αλλαγές, οι οποίες θα έχουν μια θετική και ιδιαίτερα ωφέλιμη επίδραση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να πάρεις εσύ πρωτοβουλίες και να δρομολογήσεις νέα ξεκινήματα και σημαντικά σχέδια, νομικά θέματα, εξομάλυνση προβληματικών σχέσεων, μέσα από επαφές και επικοινωνίες!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, λόγω της Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω που σχηματίζεται σήμερα, καταφέρνεις να βάλεις σε τάξη την ζωή σου, να οργανώσεις και να βελτιώσεις στο έπακρο την καθημερινότητα σου! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, καλό θα ήταν να ασχοληθείς πιο πολύ με την σωματική σου κατάσταση, να διορθώσεις τις διατροφικές σου συνήθειες και να αρχίσεις άσκηση!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο φιλικό για εσένα, ζώδιο του Αιγόκερω, σου δίνει την ευκαιρία την σημερινή ημέρα, να διασκεδάσεις, να προβάλλεις τον εαυτό σου, να ενδώσεις σε απολαύσεις, να κοινωνικοποιηθείς, να αναδείξεις τα ταλέντα και την λάμψη σου, να χορτάσεις θαυμασμό των γύρων σου και να αισθανθείς το επίκεντρο της προσοχής, αφού θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, εγκαινιάζει μια εποχή κατά την οποία η ενασχόληση με την οικογένεια και την οικία, θα αποτελέσει προτεραιότητα! Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις απαραίτητες δράσεις, κυρίως αν έχεις προγραμματίσει κάποια καινούργια ξεκινήματα, ώστε να βελτιώσεις τις συγκυρίες στο οικογενειακό σου περιβάλλον!

ζωδια-σημερα

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία σου δίνει την ευκαιρία και την δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς και να επωφεληθείς από νέα, ειδήσεις, ευχάριστές συναντήσεις, επαφές και νέες γνωριμίες! Μπορείς και επικοινωνείς καλύτερα, με φίλους, γνωστούς, αδέρφια, συγγενείς και γείτονες! Κάποιο χαρμόσυνο μήνυμα, μπορείς να αναμένεις την σημερινή ημέρα!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σε εξυπηρετήσει στο έπακρο, αφού θα μπορέσεις να απολαύσεις τις απλές χαρές της ζωής! Ξέρεις πλέον ποιος πραγματικά είσαι και τι επιθυμείς και η αυτοεκτίμηση σου επιστρέφει! Γενικά, δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για βιασύνες και αυθορμητισμούς, αφού η εύνοια θα έρθει μέσα από αργές εξελίξεις στην καθημερινότητα σου!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, σε καθιστά σαφέστατα τον πρωταγωνιστή της σημερινής ημέρας! Υποδέχεσαι μία ιδιαίτερα σημαντική έναρξη, για να δρομολογήσεις ό,τι αλλαγές χρειάζεσαι κάθε καινούργιο ξεκίνημα θες και όποια βελτίωση επιθυμείς να κάνεις σε διαπροσωπικές σχέσεις και σε σπουδαίους τομείς της ζωής σου! Επικεντρώσου στους σκοπούς σου και θα βρεις τον ιδανικό τρόπο που θα τους πετύχεις!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο ζώδιο του Αιγόκερω, σε ωθεί να επιλέξεις στην απομόνωση σου και να αποφύγεις τις πολλές κοινωνικές επαφές, προκειμένου να βρεις μια και καλή λύσεις, αλλά και επιτέλους να απολαύσεις την ηρεμία σου! Άκου τα συναισθήματα και την διαίσθηση σου και επέλεξε την συντροφιά των λίγων και ουσιαστικών προσώπων που αγαπάς και πραγματικά εμπιστεύεσαι!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα, στο Ζώδιο του Αιγόκερω, αποτελεί την ιδανική ευκαιρία, για να κοινωνικοποιηθείς, να αφήσεις πίσω προβληματισμούς, να αλλάξεις ό,τι δεν σε ευχαριστεί και να απολαύσεις νέες γνωριμίες, να ψυχαγωγηθείς και να απολαύσεις φιλικές επαφές! Ήρθε η στιγμή να κάνεις τις αλλαγές που τόσο καιρό, ήθελες!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 23/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, επιστρέφει και πάλι στην ζωή σου, η ηρεμία και η σιγουριά! Το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, ανανεώνει την ψυχολογία σου, βελτιώνει...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 22/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, σήμερα είναι η μέρα που θα βελτιώσεις με ποικίλους τρόπους, κοινωνικές επικοινωνίες και συναναστροφές, με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή!...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 21/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, θα φέρει αρκετά μπερδέματα, κυρίως σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Ίσως αισθανθείς προδομένος...

Σύντροφος παίκτη του Ολυμπιακού χωρίς εσώρουχα στο γήπεδο (φωτό)

Το… εκρηκτικό μοντέλο μπορεί να απογοητεύτηκε από τον αποκλεισμό των Πειραιωτών, όμως σίγουρα η παρουσία της έφτιαξε το κλίμα!Δεν γινόταν να έλειπε απο το...
Παπαρίζου, Eurovision, 2005,

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 21 Μαΐου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 2005...Διεξάγεται ο 50ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision στο Κίεβο της Ουκρανίας. Νικήτρια αναδεικνύεται για λογαριασμό της Ελλάδα η Έλενα Παπαρίζου, με το τραγούδι...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 20/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, βελτιώνεις την συμπεριφορά σου στην κοινωνική ζωή, προκειμένου να κάνεις σπουδαία βήματα ανέλιξης και να κερδίσεις και πάλι τον...

Οι ερωτικές “παραξενιές” που έχει το κάθε ζώδιο στο κρεβάτι

Πες μου το ζώδιό του/της να σου πως τι να προσέξεις. Κάθε ζώδιο έχει τις ιδιαιτερότητές του κατα την ερωτική πράξη, για αυτό και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
987ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 16/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, θα φέρει αρκετά...

Είναι οι απόλυτοι εραστές! Αυτά είναι τα 4 ζώδια με “κρυφά ταλέντα” στο κρεβάτι

Δεν θα σε απογοητεύσουν ποτέ στον τομέα sex Τα ζώδια αυτά βλέπουν την κρεβατοκάμαρα σαν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, ετοιμάσου να διεκδικήσεις και να πετύχεις με ευκολία, αρκετούς από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 8 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Κριός Σήμερα φίλε Κριέ, η ημέρα θα είναι σίγουρα θετική και πολύ κεφάτη!...