Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
19.9 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 2 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Η Νέα Σελήνη σήμερα, στο Ζώδιο του Αιγόκερω, είναι ιδανική για δράσεις, που θα σου χαρίσουν καλή φήμη και κοινωνικό κύρος, αγαπητέ Κριέ. Θα έχεις σίγουρα νέες σπουδαίες ευκαιρίες που θα σου ανοίξουν καινούργιες πόρτες στην ζωή σου και θα σου προσφέρουν την δυνατότητα να κερδίζεις ξανά τον σεβασμό, την εκτίμηση και τον θαυμασμό των άλλων, βελτιώνοντας στο έπακρο την κοινωνική σου εικόνα!

Ταύρος

H Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο ζώδιο του Αιγόκερω, είναι ιδιαίτερα θετική και τυχερή για σένα, φίλε Ταύρε! Έχεις την δυνατότητα πλέον, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να έχεις χρήσιμες κοινωνικές επαφές, να πραγματοποιήσεις ευχάριστες μετακινήσεις, να ταξιδέψεις και να εκπληρώσεις στόχους με την βοήθεια της αυξημένης σου τύχης!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Αιγόκερω, σου δίνει την μοναδική ευκαιρία να ανανεωθείς και να μεταμορφωθείς! Επίσης, είναι η ιδανική στιγμή για να επανεξετάσεις ορισμένες διαπροσωπικές σχέσεις και να απαλλάξεις την ζωή σου, από τις τοξικές! Ένα μυστικό που σου αποκαλύπτουν την σημερινή ημέρα, σου δίνει μεγάλη χαρά και ξεδιαλύνει το θολό τοπίο!

ζωδια-σημερα

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η Νέα Σελήνη στο απέναντι σου ζώδιο του Αιγόκερω, θα φέρει σίγουρα αλλαγές, οι οποίες θα έχουν μια θετική και ιδιαίτερα ωφέλιμη επίδραση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να πάρεις εσύ πρωτοβουλίες και να δρομολογήσεις νέα ξεκινήματα και σημαντικά σχέδια, νομικά θέματα, εξομάλυνση προβληματικών σχέσεων, μέσα από επαφές και επικοινωνίες!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, λόγω της Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω που σχηματίζεται σήμερα, καταφέρνεις να βάλεις σε τάξη την ζωή σου, να οργανώσεις και να βελτιώσεις στο έπακρο την καθημερινότητα σου! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, καλό θα ήταν να ασχοληθείς πιο πολύ με την σωματική σου κατάσταση, να διορθώσεις τις διατροφικές σου συνήθειες και να αρχίσεις άσκηση!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο φιλικό για εσένα, ζώδιο του Αιγόκερω, σου δίνει την ευκαιρία την σημερινή ημέρα, να διασκεδάσεις, να προβάλλεις τον εαυτό σου, να ενδώσεις σε απολαύσεις, να κοινωνικοποιηθείς, να αναδείξεις τα ταλέντα και την λάμψη σου, να χορτάσεις θαυμασμό των γύρων σου και να αισθανθείς το επίκεντρο της προσοχής, αφού θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, εγκαινιάζει μια εποχή κατά την οποία η ενασχόληση με την οικογένεια και την οικία, θα αποτελέσει προτεραιότητα! Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις απαραίτητες δράσεις, κυρίως αν έχεις προγραμματίσει κάποια καινούργια ξεκινήματα, ώστε να βελτιώσεις τις συγκυρίες στο οικογενειακό σου περιβάλλον!

ζωδια-σημερα

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία σου δίνει την ευκαιρία και την δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς και να επωφεληθείς από νέα, ειδήσεις, ευχάριστές συναντήσεις, επαφές και νέες γνωριμίες! Μπορείς και επικοινωνείς καλύτερα, με φίλους, γνωστούς, αδέρφια, συγγενείς και γείτονες! Κάποιο χαρμόσυνο μήνυμα, μπορείς να αναμένεις την σημερινή ημέρα!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σε εξυπηρετήσει στο έπακρο, αφού θα μπορέσεις να απολαύσεις τις απλές χαρές της ζωής! Ξέρεις πλέον ποιος πραγματικά είσαι και τι επιθυμείς και η αυτοεκτίμηση σου επιστρέφει! Γενικά, δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για βιασύνες και αυθορμητισμούς, αφού η εύνοια θα έρθει μέσα από αργές εξελίξεις στην καθημερινότητα σου!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, σε καθιστά σαφέστατα τον πρωταγωνιστή της σημερινής ημέρας! Υποδέχεσαι μία ιδιαίτερα σημαντική έναρξη, για να δρομολογήσεις ό,τι αλλαγές χρειάζεσαι κάθε καινούργιο ξεκίνημα θες και όποια βελτίωση επιθυμείς να κάνεις σε διαπροσωπικές σχέσεις και σε σπουδαίους τομείς της ζωής σου! Επικεντρώσου στους σκοπούς σου και θα βρεις τον ιδανικό τρόπο που θα τους πετύχεις!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο ζώδιο του Αιγόκερω, σε ωθεί να επιλέξεις στην απομόνωση σου και να αποφύγεις τις πολλές κοινωνικές επαφές, προκειμένου να βρεις μια και καλή λύσεις, αλλά και επιτέλους να απολαύσεις την ηρεμία σου! Άκου τα συναισθήματα και την διαίσθηση σου και επέλεξε την συντροφιά των λίγων και ουσιαστικών προσώπων που αγαπάς και πραγματικά εμπιστεύεσαι!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα, στο Ζώδιο του Αιγόκερω, αποτελεί την ιδανική ευκαιρία, για να κοινωνικοποιηθείς, να αφήσεις πίσω προβληματισμούς, να αλλάξεις ό,τι δεν σε ευχαριστεί και να απολαύσεις νέες γνωριμίες, να ψυχαγωγηθείς και να απολαύσεις φιλικές επαφές! Ήρθε η στιγμή να κάνεις τις αλλαγές που τόσο καιρό, ήθελες!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο με το Δία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με ενέργεια! Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο γεννά μία περίοδο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...