Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023
25.3 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Μαΐου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, Κυριακή σήμερα και ο Ήλιος μπαίνει στους Διδύμους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, σε βοηθά να ενώσεις τις δυνάμεις σου με το φιλικό περιβάλλον, με σκοπό να αποκτήσεις συμπαραστάτες, που θα φανούν χρήσιμοι στην επίτευξη των στόχων σου. Παράλληλα ο Άρης βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και πρέπει να είσαι προσεκτικός με την επιλογή των φίλων. Κάποιοι δεν είναι αυτοί που νομίζεις και έχουν απώτερους σκοπούς.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα ξεκούρασης και χαλάρωσης. Ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους και μόνο χαλαρή δεν μπορείς να πεις αυτή την νέα του θέση. Η πρώτη του όψη είναι το τρίγωνο με τον Πλούτωνα, που σε ωθεί να δώσεις δυναμική από αύριο στην καριέρα και την κοινωνική καταξίωση. Είναι το κυριότερο πράγμα που σε απασχολεί και που επιθυμείς να δεις αποτελέσματα για να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά. Παράλληλα ο Άρης κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα και βρίσκεσαι ανάμεσα στην δουλειά και την οικογένεια που σε χρειάζεται περισσότερο από ποτέ.

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Κυριακή και ο Ήλιος κάνει ποδαρικό στο ζώδιο σου. Λάμπεις, μαγνητίζεις και γοητεύεις τους πάντες. Η όψη τριγώνου που σχηματίζει με τον Πλούτωνα ανεβάζει την αισιόδοξη φύση σου και επιθυμείς ταξίδια κι εκδρομές. Είσαι ανεξάρτητο πνεύμα και η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα, εντείνει την επιθυμία σου για απαγκίστρωση από κάθε είδους δέσιμο, είτε προσώπων, είτε καταστάσεων. Προσοχή μόνο να μην ξεφύγεις από την πορεία σου γιατί είσαι λίγο επιπόλαιος και παρασύρεσαι εύκολα.

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα είναι Κυριακή, και ο Ήλιος εισέρχεται στους Διδύμους. Βρίσκεται ακριβώς στο τομέα που συμβολίζει το υποσυνείδητο και τη διαίσθηση που διαθέτεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, βγάζει μέσα από την ψυχή σου τα κρυμμένα μυστικά και σε λυτρώνει από φοβίες και ανασφάλειες. Δεν μπορείς να τα μοιραστείς με τον καθένα, παρά μονάχα σε ένα πολύ δικό σου άτομο, που εμπιστεύεσαι απόλυτα. Ταυτόχρονα ο Άρης βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και αντιλαμβάνεσαι πως διαισθητικά δεν κάνεις λάθος και η επιλογή σου να εκμυστηρευτείς τον ένα και μοναδικό άνθρωπο, ήταν και η σωστή.

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα είναι Κυριακή και ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στους Διδύμους. Αμέσως αυξάνεται η κοινωνική σου ζωή και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα σε διευκολύνει ώστε να βρεις μέσα από αυτόν τον κύκλο ένα άτομο με φιλικά αισθήματα προς εσένα. Ο Άρης έχει εισέλθει στο ζώδιο σου και σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα. Γίνεσαι αυθόρμητος, διεκδικητικός και πρωτοστατείς στο σύνολο. Οι υπόλοιποι ακολουθούν τα βήματα σου.

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα είναι Κυριακή και ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων. Βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του χάρτη σου που συμβολίζει την κοινωνική άνοδο και την προσωπική ανέλιξη. Επικεντρώνεσαι στους μεγαλεπήβολους στόχους και προσπαθείς να πετύχεις τις φιλοδοξίες. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα σε βοηθά ώστε να ξεπεράσεις το πρωταρχικό στάδιο της αγγαρείας και της κούρασης ώστε να βρεθείς ψηλά στο μέλλον. Η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα σου βάζουν μικρά εμπόδια κυρίως από άτομα που κινούνται πίσω από την πλάτη σου.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Μαΐου;

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, μέρα Κυριακής σήμερα και ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων. Είναι μια πολύ ευνοϊκή θέση ως προς το δικό σου ζώδιο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα σε βοηθάει να ασχοληθείς με τα ταλέντα σου, τα δημιουργήματα και τα παιδιά. Έχεις την ευκαιρία να προάγεις τα καλλιτεχνικά επιτεύγματα σου. Η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα φέρνουν την ευχέρεια, να συνασπιστείς με φίλους και να οργανώσεις συμμαχίες που σε στηρίζουν.

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Κυριακή ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων. Δεν είναι και η καλύτερη θέση για το δικό σου ζώδιο αφού καταλαμβάνει την θέση του χάρτη που εκεί μέσα καταχωνιάζεις όλα τα μυστικά κι απόκρυφα που έχεις φυλαγμένα. Μπαίνει το φως του Ήλιου εκεί και φανερώνονται οι φόβοι και οι ανασφάλειες που κρύβεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα δείχνει ότι η οικογένεια σε βοηθάει να βγάλεις τα εσώψυχα σου προς τα έξω και να λυτρωθείς. Ξεκαθαρίζονται προβλήματα από το παρελθόν. Η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα φέρνει κάποια θέματα που σχετίζονται με το δίπολο, επάγγελμα-οικογένεια και μοιράζεσαι στα δύο.

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Κυριακή, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων που βρίσκεται ακριβώς απέναντι σου. Οι σχέσεις φωτίζονται και βγαίνουν στην επιφάνεια. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα φέρνει νέα και ειδήσεις από τον περίγυρο που σε χαροποιούν. Έχεις εύνοια σε μετακινήσεις, επαφές και συζητήσεις. Παράλληλα ο Πλούτωνας βρίσκεται απέναντι από τον Άρη και καλά θα κάνεις να προσέχεις όλα τα παραπάνω. Ναι μεν υπάρχει εύνοια αλλά με μέτρο. Η υπεραισιοδοξία καμιά φορά μπορεί να δώσει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Κυριακή, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και ρίχνει το φως του σε έναν τομέα που δεν είναι και ο πιο ευχάριστος για σένα. Βλέπεις κατάματα τις κουραστικές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις και που δεν θέλεις ούτε καν να ξεκινήσεις. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα δείχνει πως για να εξασφαλίσεις την ασφάλεια και την ηρεμία χρειάζεται να προσπαθήσεις. Ο Άρης με τον Πλούτωνα κονταροχτυπιούνται ο ένας απέναντι από τον άλλο και εντείνουν τις ανασφάλειες που επηρεάζουν την ψυχολογική σου διάθεση.

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Κυριακή, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων. Ανεβαίνει η διάθεση και η αυτοπεποίθηση τονώνεται. Η κοινωνικότητα αποκτά χρώμα λάμψης με σένα στο επίκεντρο. Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα σε κάνει γενναιόδωρο, δοτικό, εκφραστικό και δημιουργικό. Ταυτόχρονα ο Πλούτωνας βρίσκεται σε αντίθεση με τον Άρη και σου εφιστά την προσοχή σε σημαντικές συνεργασίες και σχέσεις. Δεν χρειάζεται να τα δίνεις όλα και στο τέλος να μην εισπράττεις τίποτα.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Κυριακή, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων. Το σπίτι και η οικογένεια είναι στις προτεραιότητες σου. Φωτίζονται τα θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία και έρχεται στο προσκήνιο η ιδιωτική σου ζωή. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε βοηθάει να ανασύρεις μνήμες και προβλήματα του παρελθόντος που πρέπει να λύσεις μαζί με την οικογένεια. Η διαδικασία εμπεριέχει κάποιο ψυχολογικό κόστος με την αντίθεση του Πλούτωνα-Άρη. Εκεί θα δεις ότι τα φαντάσματα του παρελθόντος στοιχειώνουν την καθημερινότητα και δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Χρήμα και έρωτας για Λέοντες, Τοξότες και 2 ακόμη ζώδια!

Το Σαββατοκύριακο είναι πλούσιο σε όψεις, με επικρατέστερη αυτή της Αφροδίτης από τον Λέοντα που σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Ταύρο. Η όψη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 9 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Φίλε μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή και ο Ερμής βρίσκεται σε όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα. Είναι μια ευνοϊκή όψη που σε βοηθά...

Πάνε «ταμείο» με πολλά χρήματα Αιγόκεροι και άλλα 3 ζώδια

Κριός Είναι εύκολο για σένα να συντονιστείς στις πρακτικές προτεραιότητες και στους στόχους σου. Ωστόσο θα μπορούσες να νιώσεις κάποια πίεση κυρίως του καλού είδους,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 5 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα ξεκινά η πρώτη μέρα της εβδομάδας με την Αφροδίτη να βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Πρόκειται για...

Ασταθές τριήμερο για Ταύρους, Ζυγούς και 1 ακόμη ζώδιο

Για ακόμη μία μέρα μας προειδοποιεί για τις εξελίξεις στις ζωές των 12 ζωδίων, έχοντας άσχημα μαντάτα για τα οικονομικά κάποιων, αλλά και πιθανότητα...

Η Ιβάνκα Τραμπ βρίσκεται στην Αθήνα και αποθεώνει τον Παρθενώνα

«Η πανοραμική θέα της Αθήνας από την Ακρόπολη κόβει την ανάσα, προσφέροντας ένα μαγευτικό μείγμα αρχαίων και σύγχρονων αστικών τοπίων» Η κόρη του τέως προέδρου...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 1η Ιουνίου;

Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης νάνος του Ηλιακού μας συστήματος με την ισχυρή επιρροή, ξεκινά τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου την...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,242ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Χρήμα και έρωτας για Λέοντες, Τοξότες και 2 ακόμη ζώδια!

Το Σαββατοκύριακο είναι πλούσιο σε όψεις, με επικρατέστερη αυτή της Αφροδίτης από τον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 9 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Φίλε μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή και ο Ερμής βρίσκεται σε όψη εξάγωνου...

Πάνε «ταμείο» με πολλά χρήματα Αιγόκεροι και άλλα 3 ζώδια

Κριός Είναι εύκολο για σένα να συντονιστείς στις πρακτικές προτεραιότητες και στους στόχους σου. Ωστόσο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 5 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα ξεκινά η πρώτη μέρα της εβδομάδας με την...