Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.8 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ καλά! Σε πνίγουν οι σκέψεις, οι υποχρεώσεις και τα πρέπει κι εσύ δημιουργείς φαντασιώσεις. Τις χρησιμοποιείς ως διεξόδους για να ξεφύγεις με το μυαλό σου και σου δίνω κάθε δίκιο- Κυριακή είναι! Τουλάχιστον, το απόγευμα η Σελήνη στο Ζυγό θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα με τους ανθρώπους που αγαπάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα Κυριακή με Σελήνη στην Παρθένο, οπότε και εσύ στρέφεις περισσότερο την προσοχή σου στο οτιδήποτε σου προσφέρει πραγματική ευχαρίστηση. Δυστυχώς η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα ενδέχεται να φέρει κάποιες απογοητεύσεις από τα αισθηματικά σου, αλλά το θετικό είναι ότι έχεις αυξημένη δημιουργικότητα. Απόφυγε τις υψηλές απαιτήσεις από τα παιδιά σου και μην παρεμβαίνεις στις προσωπικές τους επιλογές. Η Σελήνη μεταβαίνει κατά το απόγευμα στο ζώδιο του Ζυγού άρα και εσύ επικεντρώνεσαι περισσότερο στη φασίνα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε μου Δίδυμε σήμερα Κυριακή με τη Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου οπότε και εσύ επιθυμείς να περάσεις το χρόνο σου στο σπίτι με οικεία πρόσωπα. Ενδέχεται κατά τη διάρκεια της ημέρας να αυξηθούν οι υποχρεώσεις σου, λόγω της αντίθεσης μεταξύ Σελήνης και Ποσειδώνα με αποτέλεσμα να μην μπορέσεις να τους αφιερώσεις όσο χρόνο θα ήθελες. Η μετάβαση της Σελήνης από την Παρθένο στον Ζυγό, σου αλλάξει άρδην τη διάθεση κατά τις απογευματινές ώρες και έπειτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε μου Καρκίνε σήμερα η Σελήνη στην Παρθένο αυξάνει την κοινωνικότητά σου καθώς και την ανάγκη σου να εκφράσεις όλα όσα αισθάνεσαι. Κατά την Κυριακή υπάρχει η κορύφωση μεταξύ της αντίθεσης Σελήνης και Ποσειδώνα, οπότε όσο και αν προσπαθείς δεν θα συνεννοηθείς τόσο αποτελεσματικά όσο αρχικά περίμενες. Κλείνεσαι στον εαυτό σου κατά το βραδάκι με την μετάβαση της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού αλλά τουλάχιστον βρίσκεις την ηρεμία σου.

ΛΕΩΝ

Φίλε μου Λέοντα θα χρειαστεί σήμερα Κυριακή να προσέξεις πολύ οικονομικά σου γιατί η Σελήνη μπορεί να βρίσκεται στην Παρθένο, όμως σχηματίζει σκληρή όψη με τον Ποσειδώνα. Μολονότι εσύ αναζητάς τρόπους να ενδυναμώσεις την οικονομική σου κατάσταση, συναντάς μονίμως ανατροπές και εμπόδια. Αυτό έχει σοβαρό αντίκτυπο στην αυτοεκτίμησή σου. Τουλάχιστον, κατά τις βραδινές ώρες μπορείς να βρεις παρηγοριά τηλεφωνώντας σε ένα φιλαράκι σου με τη μετάβαση της σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου, είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας, όμως όχι απαραίτητα για καλό. Η Κυριακή φέρει τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο που σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, άρα η κρίση σου δεν είναι και τόσο ξεκάθαρη στα επαγγελματικά και τα προσωπικά. Η καλύτερη συμβουλή για εσένα είναι να αφήσεις οποιαδήποτε κρίσιμη απόφαση για άλλη στιγμή. Κατά το βραδάκι με την Σελήνη να εισέρχεται στο Ζυγό τονώνεται το ηθικό σου και νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ είναι λίγο μοναχική η συγκεκριμένη ημέρα με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου. Κατά την Κυριακή κορυφώνεται η αντίθεση μεταξύ Σελήνης και Ποσειδώνα οπότε η δουλειά σου προκαλεί αρκετό στρες και ενδέχεται να απομονωθείς, με στόχο να ολοκληρώσεις μερικές υποχρεώσεις σου. Το θετικό είναι ότι τα καταφέρνεις μια χαρά και η διάθεσή σου γίνεται πολύ καλύτερη κατά το απόγευμα και έπειτα με τη Σελήνη να εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα η κοινωνικότητά σου αυξάνεται εμφανώς χάρη στη Σελήνη στην Παρθένο μέχρι και το απόγευμα. Δεν είναι σίγουρο αν αυτό θα βγει σε καλό γιατί η Κυριακή φέρει την κορύφωση της αντίθεσης μεταξύ Σελήνης και Ποσειδώνα. Συνεπώς, έρχεσαι σε αντιπαράθεση με τα φιλαράκια σου. Αν έχεις παιδάκια κάνε λίγο χρόνο για αυτά, επειδή θα νιώσουν λιγάκι παραμελημένα. Η ημέρα κλείνει μοναχικά με τη μετάβαση της Σελήνης στον Ζυγό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα Κυριακή με τη Σελήνη στην Παρθένο οπότε και εσύ μπορεί να σκέφτεσαι αρκετά φιλόδοξα. Με βάση την κορύφωση της αντίθεσης μεταξύ Σελήνης και Ποσειδώνα βυθίζεσαι στις φαντασιώσεις σου που δεν είναι καθόλου ρεαλιστικές. Δεν αποκλείεται να φουσκώσουν τα μυαλά σου με κάποια φιλόδοξα σχέδια που έχεις. Τα πράγματα ηρεμούν όσο η ημέρα κυλά αφού το απόγευμα η μετάβαση της Σελήνης στο Ζυγό σου επιτρέπει να ασχοληθείς με τα φιλαράκια σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα Κυριακή με τη Σελήνη στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο της Παρθένου, Αιγόκερε, οπότε και εσύ νιώθεις μεγαλύτερη αισιοδοξία. Η διάθεσή σου είναι καλή, όμως θα χρειαστεί κατά τη διάρκεια της ημέρας να προσέξεις κάποιες φανατικές αντιλήψεις σου. Αυτές θα είναι υπεύθυνες για κάποιες αντιπαραθέσεις που θα σημειώσεις. Το θετικό είναι ότι στις απογευματινές ώρες η Σελήνη μεταβαίνει στο Ζυγό και σου επιτρέπει να επικεντρωθείς στην επαγγελματική σου πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε σήμερα με τη Σελήνη στην Παρθένο βγαίνουν κάποιες από τις ανασφάλειές σου στην επιφάνεια. Πρέπει οπωσδήποτε να τις αντιμετωπίσεις άμεσα. Κατά την Κυριακή που κορυφώνεται η αντίθεση μεταξύ Σελήνης και Ποσειδώνα, τα πράγματα δεν ενδέχεται να γίνουν πιο θετικά για την ψυχολογία σου. Αντίθετα, επειδή αυξάνονται οι ανασφάλειές σου μπορεί να προχωρήσεις σε αγορές που δε χρειάζεσαι πραγματικά. Με αισιοδοξία κλείνει η ημέρα χάρη στη μετάβαση της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπημένη μου Ιχθύ σήμερα είσαι από τους πρωταγωνιστές της ημέρας αφού η Σελήνη βρίσκεται ακριβώς απέναντι σου, στο ζώδιο της Παρθένου. Από την άλλη με την Κυριακή να κορυφώνει την αντίθεση μεταξύ Σελήνης και Ποσειδώνα θα έρθεις αντιμέτωπος με παρεξηγήσεις. Έχεις μια τάση να θεωρείς πως όλοι απέναντι σου έχουν καλές προθέσεις, γεγονός που δεν αληθεύει πάντα. Κάποιες από τις ανησυχίες σου ξανα-γεννιούνται με τη μετάβαση της Σελήνης στον Ζυγό από το απόγευμα και πέρα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου, αναδεικνύει μια ημέρα βαθιάς συναισθηματικής και πνευματικής αναζήτησης. Η Σελήνη...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί να μας έχει κολλήσει σαν τα τελευταία απομεινάρια της ψύχρας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής ελευθερίας και των βαθύτερων συναισθηματικών σου αναγκών. Η Αφροδίτη σε...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου,...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...