Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Οκτωβρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός

Φίλε Κριέ, σήμερα ώρα να επαναφέρεις την ανεμελιά στην ζωή σου, να χαλαρώσεις, να κάνεις ευχάριστες αλλαγές και να περάσεις ευχάριστα! Διεκδικείς στόχους υψηλούς και οι σύμμαχοι σου σε αυτό, είναι φυσικά οι φίλοι σου, που θα σταθούν δίπλα σου σε κάθε σου προσπάθεια! Για τον λόγο αυτό, είναι να ακούς τις συμβουλές τους, προτού κάνεις κίνηση για ο,τιδήποτε! Καταφέρνεις και απαλλάσσεσαι εύκολα από ό,τι δεν σου αρέσει, ιδίως όταν αντιλαμβάνεσαι ότι μία τοξική σχέση, σου κάνει κακό!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα οφείλεις να αρνηθείς την τάση σου για υπερβολικές και δογματικές απαιτήσεις! Ήρθε η ώρα να βγάλεις στην επιφάνεια την σταθερή πλευρά του χαρακτήρα σου με επιμονή και υπομονή και αν αποφύγεις ανόητα πείσματα, καταφέρνεις μέσα από επαφές, να μην μπορέσει κανείς να αμφισβητήσει την εντιμότητα, την αξιοπιστία και την σοβαρότητα σου, ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Δίδυμος

Σήμερα φίλε Δίδυμε, με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, μην διστάσεις να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου! Έχεις αυτοπεποίθηση, ισχύ και τόλμη, αλλά πρέπει να αποφύγεις έπαρση ή υπερβολικό ρίσκο! Μην διστάζεις να επικοινωνήσεις και να κοινωνικοποιηθείς, απλά φρόντισε να μην ενθουσιάζεσαι τόσο εύκολα, διότι θα έρθουν απογοητεύσεις, ιδίως μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές!

Καρκίνος

Σήμερα φίλε Καρκίνε, παρασκηνιακές δράσεις και επαφές ευνοούνται ιδιαίτερα! Προσπάθησε λοιπόν να μοιράσεις μυστικά, αλλά και προσωπικές επιτυχίες, μόνο με λίγους! Η διαίσθηση και η διορατικότητα σου είναι οι σύμμαχοι σου, σε κάθε σου απόφαση και κίνηση! Καταλαβαίνεις αμέσως, τις προθέσεις των άλλων και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!

Λέων

Σήμερα φίλε Λέοντα, ο φιλικός τομέας, είναι σαφώς ευνοημένος σήμερα και αυτό σου δίνει μεγάλη χαρά! Οι φίλοι σου, σου δίνουν λύσεις και σε βοηθούν ακόμα και με πράξεις, σε ότι πρόβλημα ή θέμα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις, όπως και στην διεκδίκηση των στόχων σου! Προστάτεψε λοιπόν την σχέση σου με τους φίλους σου και φρόντισε να ανταποδώσεις!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα θα μπορέσεις να κερδίσεις το ουσιαστικό ενδιαφέρον του κοινωνικού σου περίγυρου και τον σεβασμό τους, αφού αυτή η σοβαρή και ώριμη σου στάση, θα βελτιώσει κατά πολύ την κοινωνική σου εικόνα! Μπορεί κάποιες στιγμές να δείχνεις λίγο πιο απρόσιτος, όμως αυτό συμβαίνει γιατί θες να γίνεις αποδεκτός, μόνο από αυτούς που πραγματικά σε αγαπούν!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, ετοιμάσου για συναρπαστικές και ευχάριστες συζητήσεις, επαφές και εμπειρίες! Είσαι χαρούμενος, αισιόδοξος, κοινωνικός και ενθουσιώδης, αλλά πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για κουτσομπολιά και κόντρες χωρίς λόγο! Γενικά, η σημερινή ημέρα θα σου φέρει πολλούς ανθρώπους δίπλα σου, με τους οποίους θα περάσεις πολύ όμορφα!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα μία αποκάλυψη, θα σου δείξει το αληθινό πρόσωπο του κοινωνικού σου περίγυρου! Θα πέσουν μάσκες και θα συνειδητοποιήσεις πως δεν αξίζουν όλοι την εμπιστοσύνη σου! Για το λόγο αυτό, θα σε πιάσουν οι καχυποψίες σου σε διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Φρόντισε να έχεις ανθρώπους δίπλα σου, που εμπιστεύεσαι πραγματικά και είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε προδώσουν ποτέ!

Τοξότης

Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, σε χαρακτηρίζει γοητεία και ένα ιδιαίτερο ταπεραμέντο! Η σημερινή ημέρα θα φέρει σίγουρες ποικίλες ευκαιρίες, για στιγμές ξεκούρασης, αλλά και κοινωνικοποίησης, ωστόσο η τάση σου να αργείς να παίρνεις αποφάσεις ή να αποφεύγεις να αντιμετωπίσεις ευθύνες, θα σου φέρει αρνητικές συνέπειες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα αυτό που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου, είναι υποχρεώσεις και εκκρεμότητες! Θα διαπιστώσεις πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και θα πρέπει να μείνεις συγκεντρωμένος! Την σημερινή ημέρα, δεν παρασύρεσαι από τα συναισθήματά σου, αφού θα επιστρατεύεις την λογική και θα βάλεις προτεραιότητα πρακτικά θέματα καθημερινότητας! Ιδανική ημέρα για αλλαγές στην εμφάνιση σου!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα θα έχεις όλη την προσοχή του περίγυρου σου πάνω σου! Ωστόσο, αν κάποιος αδιαφορήσει για εσένα γίνεσαι και υπερβολικά εύθικτος και παραπονιάρης! Μπορεί να έχεις την τάση να δραματοποιείς κάποιες καταστάσεις και να εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου με τρόπο υπερβολικό, αλλά κοινωνικά είσαι πραγματικά περιζήτητος και δημοφιλής! Μην διστάσεις στιγμή, να προβάλλεις τον εαυτό σου επικοινωνιακά!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, δείχνεις μεγαλύτερη κατανόηση στα συναισθήματα των γύρων σου και αυτό θα ανταμειφθεί κατά την διάρκεια της ημέρας, από την συμπεριφορά των άλλων! Σήμερα επίσης, βρίσκεις λύσεις σε θέματα ακινήτων και θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάς και να ενδυναμώσεις τις οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...