Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
15 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Ιουλίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός
Για πολλούς του ζωδίου σας, η Κυριακή αυτή θα φέρει κόπωση. Ίσως υπάρξει κάτι ευχάριστο, που θα προκύψει όμως αφού ολοκληρώσετε τις εκατοντάδες εργασίες σας. Αργά το βράδυ, μπορεί να πραγματοποιηθεί μια σοβαρή συζήτηση με έναν από τους συγγενείς σας, πιθανώς μια συζήτηση για το οικογενειακό μέλλον. Εάν είστε αδέσμευτοι, αναζητήστε το άλλο σας μισό με τη βοήθεια του Internet! Η επιτυχία σήμερα είναι δυνατή στον τομέα της αγάπης!

Ταύρος
Η μέρα δεν επιτρέπει να διαχωρίσετε τους ανθρώπους σε καλούς ή κακούς. Στην πραγματικότητα, συνιστάται να αγνοήσετε την προσωπική σας άποψη, έστω και υποκριτικά προσποιώντας ότι σεβόμαστε τον συνομιλητή σας. Το απόγευμα ευνοεί τα ψώνια. Θα υπάρξει η ευκαιρία να αγοράσετε κάποια πράγματα που θέλετε ή χρειάζεστε, σε πολύ λογικές τιμές. Το βράδυ θα πρέπει να είστε πιο κοντά στην οικογένειά σας. Κάποιο άτομο θα χρειαστεί πιθανώς την υποστήριξή σας.

Δίδυμος
Αρκεί να θέλετε να βρείτε τις πραγματικές αιτίες πίσω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, για να αρχίσετε να τα επιλύετε με επιτυχία. Τα προβλήματα αυτά μπορεί να σχετίζονται με τη δημιουργικότητα, την παραγωγικότητα και τις επιχειρηματικές σας τακτικές ή ακόμη και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Στο τέλος της μέρας δεν αποκλείεται κάποια ευχάριστη έκπληξη! Οι ελεύθεροι δεν χάνετε τίποτε να κοινωνικοποιηθείτε, καθώς κάπου εκεί έξω μπορεί να κυκλοφορεί ένα πρόσωπο που θα κινήσει την προσοχή σας.

Καρκίνος
Για πολλούς εκπροσώπους του ζωδίου σας η μέρα θα φέρει ένα κύμα αισιοδοξίας! Είναι μια δυναμική μέρα, με έντονους ρυθμούς αλλά και υψηλή δημιουργικότητα, επιχειρηματικότητα και εμπνευσμένα μελλοντικά σχέδια. Ακούστε τις συμβουλές και υποδείξεις φίλων ή ατόμων απόλυτης εμπιστοσύνης! Υπάρχει η πιθανότητα κάποια από αυτά που θα σας προτείνουν να δώσουν πολύτιμες λύσεις και να εξαλείψουν τις τρέχουσες δυσκολίες σας. Η βραδιά υπόσχεται να φέρει μια θετική λύση!

Λέων
Μια ανασφάλεια για τις ικανότητες σας πλανάται σήμερα στον αέρα… Υπάρχει όμως η μεγάλη πιθανότητα, αυτή η ανασφάλεια να μην επηρεάσει τη συνήθη ζωή σας. Να είστε προσεκτικοί, όμως, αν έχετε προγραμματισμένη μια δημόσια εμφάνιση ή μια σημαντική συζήτηση και να καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια, να οικοδομήσετε την αυτοεκτίμησή σας. Σε γενικές γραμμές, η Κυριακή θα φέρει μια ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα, ειδικά για τους αδέσμευτους που αναζητούν την αγάπη και το ρομαντισμό. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να αφιερώσουν χρόνο στον σύντροφό τους.

Παρθένος
Για πολλούς Παρθένους, αυτή η μέρα θα έχετε την αίσθηση ότι είναι ατελείωτη… Πολλές υποχρεώσεις, πολλά αναπάντεχα συμβάντα, αλλά με την ενέργεια που διαθέτετε και την επιμονή σας θα τα καταφέρετε περίτρανα. Θα είναι επίσης χρήσιμο να βρείτε χρόνο για να επικοινωνήσετε με τους αγαπημένους σας. Το απόγευμα μπορεί να εμπνεύσετε ρομαντισμό και να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Όσοι αναζητούν το άλλο τους μισό, δεν θα πρέπει να απορρίψουν προσκλήσεις σε εκδηλώσεις, γιατί κάπου εκεί έξω παραμονεύει ο έρωτας!

Ζυγός
Κάποιες σκοτεινές σκέψεις βασανίζουν σήμερα το μυαλό σας. Μπορεί επίσης να έχετε την αβεβαιότητα, εάν ο στόχος για τον οποίο παλεύατε, είναι ο σωστός ή εάν αξίζει τον κόπο όλη η ταλαιπωρία που βιώνετε. Συνιστάται να αναλύσετε την κάθε πτυχή προσεκτικά και να βάλετε στην σειρά τις προτεραιότητές σας. Επίσης, ενδείκνυται ένας μικρός πειραματισμός στο στυλ σας, καθώς θα έχει θετικό αποτέλεσμα. Εναλλακτικά, ασχοληθείτε με την ανακαίνιση του προσωπικού σας χώρου και την εξάσκηση νέων, δημιουργικών ασχολιών.

Σκορπιός
Συνιστάται ηρεμία και ησυχία σήμερα, εάν αυτό είναι εφικτό, καθώς τα αποθέματα ενέργεια σας είναι χαμηλά και οι καθημερινές υποχρεώσεις σας πολλές. Μια μικρή βόλτα ή η λήψη βιταμινών θα βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος της διαρκούς κόπωσης. Όσον αφορά τις επιχειρήσεις, τη σταδιοδρομία ή τη χρηματοδότηση, δεν συνιστάται να βασίζεστε σε εξωτερικούς συνεργάτες ή συμβουλές από άγνωστους. Υπάρχει ο κίνδυνος κάποιος να προσπαθήσει σκόπιμα να σας παραπλανήσει και να σας οδηγήσει σε ένα «λαβύρινθο», από τον οποίο δεν θα είναι δυνατό να βγείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τοξότης
Είναι μια εξαιρετικά κοινωνική μέρα, κατά την οποία θα περιβάλλεστε από πλήθος φίλων και γνωστών, ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθείτε κάποια καταπληκτικά μέρη. Μεταξύ αυτών είναι πιθανό να βρείτε κάποιους ομοϊδεάτες, νέους υποστηρικτές των ιδεών σας ή παθιασμένους οπαδούς σας. Αποφύγετε ωστόσο να ενθουσιαστείτε και να καβαλήσετε καλάμι, καθώς επίσης και τις επικίνδυνες δραστηριότητες. Η μέρα δεν προσφέρεται επίσης για τολμηρά συναισθηματικά ανοίγματα με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά.

Αιγόκερως
Δεν αναμένονται συγκλονιστικές στιγμές σήμερα, πέρα από το ενδεχόμενο, να βιώσετε μια έκπληξη… Αυτή θα μπορούσε ενδεχομένως να προέρχεται από μια ενδιαφέρουσα και αναπάντεχη γνωριμία, από ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον ή από την αναβίωση μιας ρομαντικής σχέσης που αντιμετώπιζε πρόβλημα ή διακόπηκε απότομα. Η μόνη αρνητική εξέλιξη της ημέρας μπορεί να είναι οι μεγάλες δαπάνες σας για ακριβές αγορές. Μην βιάζεστε να αντικαταστήσετε ένα αντικείμενο ή ένα έπιπλο που έχει υψηλό κόστος, γιατί μετά από μερικές ημέρες, το ίδιο αντικείμενο θα το βρείτε φθηνότερο.

Υδροχόος
Φίλοι Υδροχόοι, αν θέλετε, μπορείτε να μετατρέψετε αυτή την Κυριακή σε μια μικρή γιορτή! Θα πρέπει μόνο να έχετε την επιθυμία να περάσετε καλά και να περιβάλλεστε από θετικότητα και αγάπη των στενών φίλων και της οικογένειας σας. Εντούτοις, μπορεί κάποια στιγμή θα αποζητήσετε την ηρεμία σας και τη σιωπή. Αν συμβαίνει αυτό, καλό θα ήταν να επιτρέψετε στους φίλους σας να διασκεδάσουν ακόμη και χωρίς εσάς. Δεν θα ήταν κακό να διαθέτατε λίγες ώρες για να σκεφτείτε τις λεπτομέρειες ενός μεγάλου project που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ιχθείς
Η Κυριακή σας υπόσχεται ηρεμία και απλότητα, αλλά μόνο κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Αποφύγετε να μετακινηθείτε, μόνο και μόνο για να κάνετε κάτι και να φύγετε από το σπίτι. Δεν πρέπει επίσης να δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε. Μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αποτρέψετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προστριβές από ζήλια ή ανώριμες συμπεριφορές. Αφιερώστε χρόνο για την καλλιέργεια του πνεύματος σας ή στην αναζήτηση δημιουργικών ιδεών για την καριέρα σας.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...