Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
17.6 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα 8 Νοεμβρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα γυρνάς την πλάτη σε περιπέτειες και εφήμερες διασκεδάσεις και επικεντρώνεσαι κυρίως σε πρακτικά θέματα! Είναι η ιδανική περίοδος, για διακοπή κακών συνηθειών, έναρξη διατροφής και άσκησης, αλλά και για τακτοποίηση σπιτιού όπως και οργάνωση χρόνου! Δεν σε αφορά πια τίποτα επιφανειακό στην συμπεριφορά των γύρων σου με τους οποίους συναναστρέφεσαι, αλλά μόνο η ουσία μίας συναναστροφής!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η σημερινή ημέρα θα είναι σίγουρα εποικοδομητική, χαρούμενη, τυχερή και αισιόδοξη! Βάζεις ξανά σε προτεραιότητα την κοινωνική σου ζωή και την καλοπέραση σου, προβάλλεις τα ταλέντα σου και φανερώνεις τα συναισθήματα σου γενναιόδωρα και οι άλλοι σε λατρεύουν για αυτήν την προσιτή συμπεριφορά σου και επιδιώκουν να σε έχουν δίπλα τους!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είσαι γλυκός, καλοπροαίρετος και τρυφερός με τους γύρω σου, γεγονός που σε κάνει να κερδίζεις πόντους στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, όπως και στην κοινωνική σου ζωή! Οι άλλοι, σου προσφέρουν απλόχερα την αποδοχή, την συμπάθεια και την αγάπη τους! Σε υποθέσεις που αφορούν σπίτι και οικογένεια, θα έχεις απόλυτη εύνοια και επιτυχία!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε σήμερα με ευκολία, θα βελτιώσεις σχέσεις με γείτονες, αδέρφια, αλλά και συγγενείς! Κοινωνικά, θα είσαι πολύ δημοφιλής, περιζήτητος και αξιαγάπητος, αφού μέσα από διαπροσωπικές συναναστροφές και επαφές, πολλά άτομα θα σου εκφράσουν τα πλούσια αισθήματα τους και τις καλοπροαίρετες σκέψεις τους με ποικίλους τρόπους!

Λέων

Η ιδανική ημέρα, για εσένα φίλε Λέοντα, με το Εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα, ώστε να βελτιώσεις στο έπακρο διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Είσαι ιδιαίτερα αγαπητός, ευγενικός, γλυκός, κοινωνικός και αυτό σε κάνει συμπαθή, περιζήτητο και δημοφιλή! Μην διστάσεις να υποστηρίξεις τις απόψεις σου, αφού ο περίγυρος σου είναι σίγουρα πιο δεκτικός πλέον! Βγάζεις από την ζωή σου αδικίες που σε έχουν ρίξει ψυχολογικά και ανακουφίζεσαι!

Παρθένος

Θα μπορέσεις σήμερα με το Εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα, αγαπητέ Παρθένε, να τακτοποιήσεις θέματα στην καθημερινότητα σου, να οργανώσεις σωστά τον χρόνο σου, να κλείσεις εκκρεμότητες και να απαλλαχθείς από υποχρεώσεις, αλλά και να κάνεις θετικές αλλαγές στην εμφάνιση σου και στην φυσική σου κατάσταση! Επίσης, θέματα που έχουν να κάνουν με επικοινωνίες και κοινωνικές επαφές, σου δίνουν χαρά και σιγουριά!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα περνάς υπέροχα με διάφορους τρόπους! Με το Εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα, έχεις κέφι και δημιουργικότητα και είσαι απόλυτα δημοφιλής! Η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου σε ό,τι κι αν κάνεις! Εκπληρώνεις επιθυμίες, στόχους και σκοπούς με ευκολία! Οι άλλοι σε γεμίζουν επαίνους, κομπλιμέντα και λόγια θαυμασμού!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, με το Εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα, καταφέρνεις σήμερα να βελτιώσεις στο έπακρο, οικογενειακές σχέσεις, με ποικίλους τρόπους! Υποθέσεις που έχουν να κάνουν με ακίνητα, λύνονται απρόσμενα! Στο χώρο του σπιτιού, απολαμβάνεις στιγμές θαλπωρής και αγάπης, βρίσκεις τις λύσεις που χρειάζεσαι για θέματα παρελθοντικά, αφού τώρα θα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις πληγές του παρελθόντος!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, με το σημερινό Εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα, θα πάρεις χαρά μέσα από επαφές, συνομιλίες, μηνύματα και τηλεφωνήματα! Μπορείς να αναμένεις χαρμόσυνα νέα και ειδήσεις, που σε ανανεώνουν και βελτιώνουν την καθημερινότητα σου! Εκμεταλλεύσου την πειθώ και την οξυδέρκεια σου, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους και τους σκοπούς σου!

Αιγόκερως

Θα καταφέρεις σήμερα με το Εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα φίλε Αιγόκερε, να αρπάξεις ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευτείς αναλόγως, ώστε να νιώσεις και πάλι σιγουριά, αυτοπεποίθηση και εσωτερική γαλήνη! Μπορείς τώρα να εκφράσεις τις επιθυμίες σου και να εκπληρωθούν πιο εύκολα, με τα πλούσια εκφραστικά σου μέσα, την επικοινωνιακή σου ικανότητα και την πειθώ σου!

Υδροχόος

Σήμερα έρχεται το Εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα και σε βοηθά να ξεπεράσεις κάθε προβληματισμό, πληγές και παλαιές δυσκολίες! Επίσης, εκπληρώνεις στόχους και επιθυμίες, φίλε Υδροχόε! Έχεις ισχυρή διαίσθηση, διορατικότητα, καλοπροαίρετη συμπεριφορά, έμπνευση και γοητεία, που σε βοηθούν να κερδίσεις στόχους! Εκπλήρωσε τους σκοπούς σου, χρησιμοποιώντας τα ικανά εκφραστικά σου μέσα και το επικοινωνιακό σου ταλέντο!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα με το Εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα, τα μυστικά σου, διαφυλάσσονται με επιτυχία! Από την άλλη, αποκαλύψεις που αφορούν τρίτους, σε ωφελούν με ποικίλους τρόπους! Η διαίσθηση και η διορατικότητα σου, εξυπηρετούν κάθε σου κίνηση, δράση και επικοινωνία, αφού σίγουρα, θα σου δείξουν τον ορθό δρόμο!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...