Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.5 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 30 Μαΐου;


Τι μας περιμένει;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, ο φαινομενικά Ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους από σήμερα, καθιστά ιδιαίτερα ευχάριστη την ημέρα για εσένα! Μπορείς να αναμένεις χαρμόσυνα νέα και ειδήσεις και χαρούμενες επαφές με άτομα που έχεις καιρό να δεις ή και νέες γνωριμίες! Η κοινωνική σου ζωή σαφώς βελτιώνεται και εμπλουτίζεται από νέα πρόσωπα, επικοινωνίες, δραστηριότητες και πολλές εξελίξεις!

Ταύρος
Αγαπητέ Κριέ, ο φαινομενικά Ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους από σήμερα, καθιστά ιδιαίτερα ευχάριστη την ημέρα για εσένα! Μπορείς να αναμένεις χαρμόσυνα νέα και ειδήσεις και χαρούμενες επαφές με άτομα που έχεις καιρό να δεις ή και νέες γνωριμίες! Η κοινωνική σου ζωή σαφώς βελτιώνεται και εμπλουτίζεται από νέα πρόσωπα, επικοινωνίες, δραστηριότητες και πολλές εξελίξεις!

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, ο φαινομενικά Ανάδρομος Ερμής στο δικό σου ζώδιο από σήμερα, σε καθιστά τον απόλυτο πρωταγωνιστή της περιόδου! Εκμεταλλεύσου αυτήν την ιδιαίτερα ευνοϊκή ημέρα, η οποία φέρνει μηνύματα από το παρελθόν, λύσεις για παλαιά προβλήματα, τηλεφωνήματα, νέα, ειδήσεις και γνωριμίες, που θα σου χαρίσουν χαρά και ικανοποίηση! Όλες οι διαπροσωπικές σου και κοινωνικές σου συναναστροφές και σχέσεις, βελτιώνονται και εξομαλύνονται!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, ο φαινομενικά Ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους από σήμερα, σε συμβουλεύει να ακούς άφοβα την αδιάψευστη διαίσθηση σου! Σήμερα το ένστικτο σου, σου λέει ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνεις! Ωστόσο, απέφυγε να συμμετέχεις σε κουτσομπολιά και κρυφές συζητήσεις, αφού κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να σε εκθέσουν! Ιδανική ημέρα, για να τα βρεις με κάποιο άτομο, που είχατε τελευταία παρεξηγηθεί!

Λέων
Φίλε Λέοντα, ο φαινομενικά Ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους από σήμερα, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα! Ετοιμάσου για θετικές αλλαγές, νέες εμπειρίες, αποτελεσματική διεκδίκηση των ονείρων σου και πλήρη ανανέωση σε κάθε τομέα! Οι φιλικές σου σχέσεις θα βελτιωθούν, μετά από επικοινωνίες, χαρούμενες επαφές και συζητήσεις, ακόμα και με έναν φίλο, που είχατε να τα πείτε καιρό!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, ο φαινομενικά Ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους από σήμερα, σου δίνει την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου με τα ρητορικά σου ταλέντα και να βρεις ιδέες και λύσεις, ώστε να τελειοποιήσεις την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Καταφέρνεις και διορθώνεις λάθη, κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, μέσω της επικοινωνιακής οδού και παρόλο που πρόκειται για μία ημέρα γεμάτη ευθύνες, εσύ θα βρεις τον τρόπο να περάσεις υπέροχα!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, ο φαινομενικά Ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους από σήμερα, αποτελεί για σένα την απόλυτη ευκαιρία για τύχη και επίτευξη στόχων! Η σημερινή ημέρα, είναι γεμάτη αισιοδοξία, τύχη και χαρά! Απολαμβάνεις χαρμόσυνα μηνύματα, τηλεφωνήματα, νέα, ειδήσεις, συναρπαστικές συζητήσεις, ακόμα κι με άτομα από το παρελθόν σου! Αλλάζεις διάθεση, αλλάζεις φιλοσοφία, αλλάζεις ψυχολογία και είσαι πιο χαρούμενος από ποτέ!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, ο φαινομενικά Ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους από σήμερα, σε ωθεί να κάνεις την ενδοσκόπηση σου, ώστε να διαπιστώσεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες και βαθιές επιθυμίες σου! Να θυμάσαι, πως η διορατικότητα και η διαίσθηση σου, είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι σου για καταφέρεις να κινηθείς σωστά και να πετύχεις προσωπικούς στόχους, που έχουν μείνει από παλιά, σε εκκρεμότητα!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, ο φαινομενικά Ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους από σήμερα απέναντι σου, στρέφει το ενδιαφέρον σου σε διαπροσωπικές σχέσεις, στην βελτίωση τους, στην εξομάλυνση τους και στον εμπλουτισμό αυτών με αλληλοκατανόηση, γαλήνη και συνεννόηση! Μέσα από ειδήσεις, νέα και συζητήσεις μάλιστα, θα καταφέρεις να έρθεις ξανά κοντά, με άτομα που είχες απομακρυνθεί στο παρελθόν!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, ο φαινομενικά Ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους από σήμερα, μπορεί να φέρει αυξημένες υποχρεώσεις και τρεξίματα στην καθημερινότητα, αλλά εσύ θα βρεις λύσεις για τα πάντα! Σίγουρα είναι πιεστική η καθημερινότητα σου, αλλά καταφέρνεις σήμερα να διεκπεραιώσεις πολλές εκκρεμότητες από το παρελθόν, οργανώνεις σωστά τον χρόνο σου, πετυχαίνεις στόχους και έχεις και χρόνο να περιποιηθείς και την εμφάνιση σου!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, ο φαινομενικά Ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους από σήμερα, είναι άκρως ευχάριστη για σένα! Η φήμη σου βελτιώνεται, εσύ καλοπερνάς και οι άλλοι σε θαυμάζουν! Τυχερές συγκυρίες, θα επαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σου και η δημιουργικότητα σου είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη και βοηθητική! Ασχολήσου σήμερα με θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά! Επικοινωνιακά, τα φώτα πέφτουν πάνω σου και φυσικά όλα τα βλέμματα!

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, ο φαινομενικά Ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους από σήμερα, θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σου σε αναμνήσεις, σκέψεις που αφορούν παρελθοντικές εμπειρίες, νοσταλγίες, αλλά και σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και βελτίωσης συγγενικών σχέσεων! Ιδανική ημέρα, για να επιδιώξεις συζητήσεις, ώστε να βρεθούν λύσεις για οικιακά θέματα που είναι ακόμα σε εκκρεμότητα και σε προβληματίζουν, καιρό τώρα!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...