Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
20.8 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 7 Νοεμβρίου


Τι μας περιμένει;

Κριός

Φίλε Κριέ, σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο πιο όμορφα γίνεται και να εκμεταλλευτείς όσο μπορείς την τύχη σου! Ετοιμάσου για νέες συναρπαστικές εμπειρίες, περιπέτεια, κοινωνικότητα και χαρμόσυνες επικοινωνίες και επαφές! Αλλάζεις φιλοσοφία, διευρύνεις τους κοινωνικούς σου κύκλους και συνομιλείς εποικοδομητικά, αφού καταφέρνεις και πετυχαίνεις στόχους!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, οι συγκυρίες και τα πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεσαι, ξυπνούν την καχυποψία σου, την επιφυλακτικότητα, αλλά και τον εγωκεντρισμό σου! Προσπαθείς έντονα, να έχεις το πάνω χέρι σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση και συναναστροφή και επιθυμείς διακαώς να κινείς εσύ τα νήματα! Στα καλά νέα της ημέρας, είναι μία αποκάλυψη που θα σου δώσει χαρά!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 6 Νοεμβρίου

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, την σημερινή ημέρα, εξαρτάσαι συναισθηματικά απ’την αποδοχή των άλλων, προσπαθείς να αναδείξεις τον καλό σου εαυτό και θες να κοινωνικοποιηθείς! Παρόλο που δεν δίνεις την απαραίτητη προσοχή σε ουσιαστικότερα θέματα και προσκολλάσαι στην επιφάνεια, καταφέρνεις να είσαι ιδιαίτερα φιλικός, ευχάριστος και γοητευτικός και τελικά, τελειοποιείς τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές!

Καρκίνος

Σήμερα φίλε Καρκίνε, δεν σε αφορά πια τίποτα επιφανειακό στην συμπεριφορά των γύρων σου, αλλά η ουσία και το βάθος στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Δεν σε συγκινούν πλέον εφήμερες καταστάσεις και επικεντρώνεσαι κυρίως σε πρακτικά θέματα καθημερινότητας! Ιδανική ημέρα για διεκπεραίωση υποχρεώσεων, οργάνωση χρόνου και έναρξη διατροφής ή άσκησης!

Λέων

Σήμερα φίλε Λέοντα, η ημέρα θα είναι σίγουρα χαρούμενη και γεμάτη κέφι για εσένα! Βάζεις σε προτεραιότητα την κοινωνική σου ζωή και την ψυχαγωγία σου! Προβάλλεις με επιτυχία τον εαυτό και τα ταλέντα σου και προσφέρεις το συναίσθημα σου με γενναιοδωρία και δοτικότητα! Η τύχη είναι με το μέρος σου, σε κάθε σου δράση σήμερα!

Παρθένος

Σήμερα φίλε Παρθένε, βελτιώνονται στο έπακρο διαπροσωπικές συναναστροφές, λόγω της τάσης σου να είσαι ευγενικός, συναισθηματικός και τρυφερός με τους γύρω σου! Γι’αυτό το λόγο και οι άλλοι σου προσφέρουν την συμπάθεια, την αποδοχή και την αγάπη τους! Επίσης σήμερα, θα ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι, την οικογένεια και τις συγγενικές σου σχέσεις!

Ζυγός

Σήμερα φίλε Ζυγέ, θα καταφέρεις να γίνεις ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός, στους κοινωνικούς σου κύκλους! Μέσα από συναναστροφές και επαφές, πολλοί θα σου εκφράσουν τα συναισθήματα τους και τις σκέψεις τους με διάφορους τρόπους! Η επικοινωνιακή αυτή εύνοια, θα σε βοηθήσει πολύ να προωθήσεις τα σχέδια σου σήμερα και να πετύχεις υψηλούς στόχους! Σχέσεις με γείτονες, αδέρφια και συγγενείς, ευνοούνται!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα θα καταφέρεις, να αισθανθείς επιτέλους ανακουφισμένος και ήρεμος! Θα νιώσεις ξανά σίγουρος και ασφαλής με τα κεκτημένα σου και με ό,τι έως τώρα έχεις πετύχει! Ίσως κάποιες στιγμές, να γίνεσαι λίγο παραπάνω πεισματάρης και δεσποτικός με τους γύρω σου, θέλοντας να αποκτήσεις τον έλεγχο, αλλά ο καλοπροαίρετος χαρακτήρας σου, δεν θα σου επιτρέψει να υπερβάλλεις!

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, απολαμβάνεις σίγουρα μία ευνοϊκή ημέρα! Η λάμψη σου και η ικανότητα σου να τραβάς όλα τα βλέμματα και το ενδιαφέρον πάνω σου, θα σε βοηθήσουν να έχεις τις θετικές εξελίξεις που θες! Στα αρνητικά της ημέρας, ανήκει η τάση σου για εγωισμό, νεύρα, υπερβολές και απαιτήσεις! Αν περιορίσεις αυτήν την συμπεριφορά, θα περάσεις υπέροχα!

Αιγόκερως

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, θα είσαι αρκετά πιο ευάλωτος συναισθηματικά και, ίσως ασταθής στην συμπεριφορά σου! Αρκετές στιγμές μέσα στην ημέρα, θα επιλέξεις να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και σε εσωτερική ενδοσκόπηση! Καλό θα είναι λοιπόν, να μην προχωρήσεις ακόμα σε δράσεις και υλοποίηση σχεδίων. Επιπλέον, θα δεχθείς ένα μήνυμα ή μία είδηση παρασκηνιακά, που θα εξυπηρετήσει τους σκοπούς και τους στόχους σου!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα τα γεγονότα και οι εξελίξεις, θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου, στους φιλικούς σου κύκλους και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Είσαι πιο επικοινωνιακός, προσιτός και εξομαλύνεις διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Βοηθάς αυτούς που αγαπάς και σε αγαπούν και πραγματικά, είναι ικανοποιημένοι, εκείνοι που σε έχουν επιλέξει για φίλο τους!

Ιχθύς

Σήμερα φίλε Ιχθύ, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις την κάπως ψυχρή συμπεριφορά των προσώπων που θα συναναστραφείς και αυτό, ίσως γιατί σήμερα είσαι κάπως απόμακρος, σνομπ και απότομος! Προσπάθησε να διατηρήσεις την φήμη σου και την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Να είσαι σοφά εκφραστικός και ρεαλιστής και όλα θα κυλήσουν όπως επιθυμείς!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...