Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
15 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 8 Μαΐου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Σήμερα φίλε Κριέ, η ημέρα θα είναι σίγουρα θετική και πολύ κεφάτη! Αποφασίζεις να βάλεις σε προτεραιότητα την κοινωνική σου ζωή και την διασκέδαση σου, προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου και προσφέρεις γενναιόδωρα τα συναισθήματα σου στους γύρω σου και οι άλλοι λατρεύουν την φλογερή σου προσωπικότητα και επιδιώκουν να σε έχουν στο περιβάλλον τους!

Ταύρος

Σήμερα φίλε Ταύρε, είσαι ιδιαίτερα γλυκός, ζεστός, συναισθηματικός και τρυφερός με τους άλλους! Επιπλέον σήμερα, θα ασχοληθείς κυρίως με την διαχείριση ζητημάτων, αλλά και προβλημάτων, που έχουν προκύψει σε σπίτι και οικογένεια! Παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις, καταφέρνεις να διορθώσεις τα πάντα!

Δίδυμος

Σήμερα φίλε Δίδυμε, είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός, στους κοινωνικούς σου κύκλους, γεγονός που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα! Μέσα από συναναστροφές και συζητήσεις, άτομα θα σου εκφράσουν τα συναισθήματα τους και τις σκέψεις τους και μάλιστα, θα κρέμονται από τα χείλη σου! Η ημέρα, θα σε βοηθήσει με ποικίλους τρόπους, να προωθήσεις τα σχέδια σου και να πετύχεις στόχους!

ζωδια-σημερα

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα θα καταφέρεις επιτέλους, να νιώσεις και πάλι ήρεμος! Θα αισθανθείς ξανά, σίγουρος και ασφαλής με τα κεκτημένα σου και με την καθημερινότητα σου! Ωστόσο, ίσως ορισμένες στιγμές, να γίνεσαι κάπως πεισματάρης, ισχυρογνώμων και δεσποτικός με τους γύρω σου, προκειμένου να αποκτήσεις τον απόλυτο έλεγχο, γεγονός που θα δυσαρεστήσει τους άλλους!

Λέων

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, είσαι ο λαμπερός πρωταγωνιστής! Έχεις μία αδιαμφησβήτητη ικανότητα, να τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού και να νιώθεις συνεχώς το επίκεντρο! Περιόρισε μόνο, την τάση σου για εγωκεντρισμό, ξεσπάσματα και υπερβολικές απαιτήσεις! Αν περιορίσεις αυτήν την συμπεριφορά, θα περάσεις σίγουρα υπέροχα!

Παρθένος

Σήμερα φίλε Παρθένε, ψυχολογικά, θα είσαι κάπως ευάλωτος και ασταθής! Κάποιες φορές μάλιστα, θα προτιμήσεις την μοναξιά σου, προκειμένου να αφιερώσεις χρόνο σε προσωπική ενδοσκόπηση, πριν προχωρήσεις σε δράση και υλοποίηση σχεδίων. Αποφεύγεις κοινωνικές επαφές και συζητήσεις, όμως μία παρασκηνιακή επικοινωνία, δεν θα σε αφήσει αδιάφορο!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα τα γεγονότα, θα σε αναγκάσουν να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις φιλίες σου, όπως και στις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Την σημερινή ημέρα, καταφέρνεις και εξομαλύνεις φιλικές σχέσεις και επαφές και αισθάνεσαι και πάλι ήρεμος! Επίσης, τώρα είναι η ιδανική στιγμή, για να τολμήσεις αλλαγές κάθε είδους!

Σκορπιός

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, αποφασίζεις να γίνεις πιο πολύ απόμακρος και σκληρός, απέναντι στις κοινωνικές σου συναναστροφές! Ωστόσο, αυτή σου η στάση, δεν θα χαλάσει την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Αντιθέτως, θα μπορέσεις να κερδίσεις τον σεβασμό και τον ουσιαστικό θαυμασμό στους άλλους!

ζωδια-σημερα

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, σήμερα οφείλεις να περάσεις όσο πιο καλά μπορείς και να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την τύχη που έχεις! Ετοιμάσου για περιπέτεια, αισιοδοξία, συναρπαστικές εμπειρίες, κοινωνικότητα, διασκέδαση και πολλές ωφέλιμες επαφές και συζητήσεις! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες, να διευρύνεις τους κοινωνικούς σου κύκλους, αλλά και να σχεδιάσεις μία εκδρομή ή ένα ταξίδι!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, οι σημερινές συγκυρίες, τα πρόσωπα τα οποία συναναστρέφεσαι και κάποια γεγονότα σήμερα, θα ξυπνήσουν την καχυποψία σου και την επιφυλακτικότητα σου! Θες οπωσδήποτε, να έχεις το πάνω χέρι σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση, να αποκτήσεις τον απόλυτο και να κινείς εσύ αποκλειστικά τα νήματα! Προσοχή όμως, η στάση σου αυτή, θα γυρίσει αργά ή γρήγορα εναντίον σου!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα καταφέρνεις να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό και να απολαύσεις την αποδοχή των άλλων! Βέβαια, καλό θα είναι να μην επιμένεις να βλέπεις μόνο την επιφάνεια, αλλά και την ουσία! Έτσι κι αλλιώς είσαι απόλυτα ευχάριστος, αγαπητός και γοητευτικός και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, θα βγεις νικητής!

Ιχθύς

Σήμερα αποφασίζεις να ασχοληθείς κυρίως με πρακτικά θέματα, φίλε Ιχθύ! Δεν ασχολείσαι επιφανειακά με την συμπεριφορά των άλλων, με τους οποίους θα συναναστραφείς την σημερινή ημέρα, αλλά με την ουσία και το βάθος των διαπροσωπικών σου σχέσεων! Ιδανική ημέρα λοιπόν, για διακοπή κακής συνήθειας, γενική καθαριότητα σπιτιού, αναδιοργάνωση χρόνου, έναρξη διατροφής και άσκησης!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...