Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
16.5 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 9 Μαΐου


Τι μας περιμένει;

Κριός
Φίλε Κριέ, με την βοήθεια της Αφροδίτης που περνάει σήμερα στους Διδύμους, όλα κινούνται άμεσα και αποτελεσματικά! Θα μάθεις ευχάριστα νέα, θα έχεις χαρμόσυνες επικοινωνίες και φυσικά, θα πετύχεις πολλούς από τους προσωπικούς σου στόχους! Επιπλέον μία προβληματική σχέση με αδερφό, συγγενή ή γείτονα, σήμερα εξομαλύνεται! Γενικά έχεις και την ανάγκη, αλλά και το ταλέντο, να έχεις πετυχημένες επικοινωνιακές επαφές με τους άλλους!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η Αφροδίτη στους Διδύμους από σήμερα και ήρθε ή ώρα να κινηθείς αργά, συνετά και προσεκτικά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, γεγονός που θα σε βοηθήσει ώστε να βεβαιωθείς για τα αισθήματα, αλλά και τις ειλικρινείς προθέσεις των γύρω σου, απέναντι σου! Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν, να βιάζεσαι την σημερινή ημέρα, αφού θα χρειαστεί σίγουρα ένα διάστημα να περάσει, προκειμένου να έχεις τα στοιχεία και το αποτέλεσμα που θες!

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, με την Αφροδίτη στο δικό σου Ζώδιο, από σήμερα, εκδήλωσε αυτό που θες και χρειάζεσαι χωρίς δισταγμό και θα δεις πως στόχοι και επιθυμίες, εκπληρώνονται πολύ πιο εύκολα πλέον! Δεν υπάρχει πια λόγος να φοβάσαι και αφέσου στα όνειρα και τις επιθυμίες σου, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου! Η διέλευση αυτή σε στηρίζει στις επιλογές και στις δράσεις σου και έχεις πλέον την άνεση και την δυνατότητα να κινηθείς όπως πρέπει, για να έχεις επιτυχία!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα με το πέρασμα της Αφροδίτης στο Ζώδιο των Διδύμων, μπαίνεις σε μία διαδικασία ενδοσκόπησης θα καταφέρεις να μάθεις τι συμβαίνει μυστικά στο περιβάλλον σου και μάλιστα, μία αποκάλυψη θα σου δείξει την απόλυτη αλήθεια και θα καταλάβεις που ακριβώς βρίσκεσαι, όσον αφορά όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Επιπλέον, εκφράζεσαι και ενεργείς συνεσταλμένα , αφού προτιμάς να ακούς πρώτα την διαίσθηση σου!

Λέων
Φίλε Λέοντα, η Αφροδίτη στους Διδύμους από σήμερα, θα σε αλλάξει ριζικά και θα βγάλεις τον πιο ανανεωμένο εαυτό σου! Θα έρθουν πολλές αλλαγές και εσύ μην διστάσεις να σε παρασύρουν, να σε ενθουσιάσουν και να σε συναρπάσουν, με οποιονδήποτε τρόπο! Ακόμα κι αν ξεπεράσεις τα όρια σου κάποιες φορές, οι φίλοι θα είναι πάντα στο πλευρό σου, ιδίως την σημερινή ημέρα! Είσαι ιδιαίτερα καλοπροαίρετος και κοινωνικός και αυτό θα σου φέρει οφέλη!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, η Αφροδίτη στους Διδύμους από σήμερα, θα σε ωθήσει να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που σου είναι κατά κάποιο τρόπο χρήσιμοι! Οι πρακτικές και υλικές αξίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές για σένα πλέον και είσαι αποφασισμένος να μην χάνεις τον καιρό σου άσκοπα, γεγονός που θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα στην εκπλήρωση κάποιων πρακτικών στόχων και σκοπών, κυρίως όσον αφορά την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με την Αφροδίτη πλέον στον φιλικό σου Κριό, θα νιώσεις μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, μέσα από επαφές, ειδήσεις και επικοινωνίες, κατά τις οποίες θα καταφέρεις να μοιραστείς με άνεση, πολλά από αυτά που σκέφτεσαι και να πετύχεις στόχους! Απολαμβάνεις την ειλικρίνεια, τον θαυμασμό, την αξιοπιστία και την γενναιοδωρία των άλλων ανθρώπων που θα συναναστραφείς!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, με την βοήθεια της Αφροδίτης στους Διδύμους σήμερα, θα καταφέρεις με την πειθώ και την διορατικότητα σου, να μεταδόσεις τις σκέψεις σου στα άτομα που συναναστρέφεσαι! Η οξυδέρκεια σου, σε συνδυασμό με την σοφία και την διαίσθηση σου, θα σε κάνουν να λύσεις πολλά από τα προβλήματα σου! Να εκφράζεις με ένταση και πάθος τις επιθυμίες σου και θα δεις πως θα έρθουν για σένα τα επιθυμητά αποτελέσματα!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, με την είσοδο της Αφροδίτης απέναντι σου, στο Ζώδιο των Διδύμων, θα καταφέρεις, γαλήνια, δίκαια και με αβρότητα, έρχεσαι κοντά με ανθρώπους που μέχρι πρότινος, ήσασταν απομακρυσμένοι, για οποιοδήποτε λόγο! Ζυγίζεις πολύ καλά τα υπέρ και τα κατά, πριν πάρεις πρωτοβουλία! Δεν χρειάζεται λοιπόν, να βιάζεσαι σήμερα, αφού το πέρασμα της ημέρας θα τα φέρει όλα, όπως πρέπει, ώστε να εξομαλύνεις και να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, με το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους σήμερα, θα καταφέρεις να πετύχεις αρκετούς στόχους μέσα από διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού είσαι εξυπηρετικός, μετριόφρων και σεμνός, γεγονός που οι άλλοι το εκτιμούν! Προσοχή όμως πες όχι στις υπερβολική δοτικότητα, ώστε να μην γίνεις θύμα εκμετάλλευσης! Γενικά, διεκπεραιώνεις υποχρεώσεις της καθημερινότητας με πρακτικότητα, μεθοδικότητα και οργάνωση!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, με το πέρασμα σήμερα της Αφροδίτης στον φιλικό σου ζώδιο των Διδύμων, μπορείς να αναμένεις μία άκρως απολαυστική ημέρα! Ο περίγυρος σου, εκδηλώνει άμεσα τον θαυμασμό του και το ενδιαφέρον του για σένα και κυρίως, για την ανανεωμένη φλογερή, αξιαγάπητη και γενναιόδωρη σου προσωπικότητα! Ιδανική ημέρα, για καλλιτεχνικές ή δημιουργικές δραστηριότητες! Πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς, λοιπόν!

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα παραδόξως, είσαι αρκετά συνεσταλμένος, κλειστός και ντροπαλός, κυρίως λόγω της Αφροδίτης που περνάει στους Διδύμους! Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην γίνεσαι παθητικός, σε οικογενειακά θέματα που πιθανόν προκύψουν τώρα! Έχεις σήμερα την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τα άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν, γι’ αυτό μην την χάσεις, λόγω κυκλοθυμίας και εσωστρέφειας!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...