Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου;

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου…

ΚΡΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό σας οπλίζει με θάρρος και αρκετές νέες ιδέες. Μετατρέψτε το άγχος που έχετε σε δράση για να έχετε σημαντικά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Περιορίστε τα έξοδά σας, μεταθέτοντας αγοραστικές σας επιθυμίες για αργότερα. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση και στη συμπεριφορά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί κάποια εξωτερικά γεγονότα να διαταράσσουν την ηρεμία σας, αλλά η ο παράγοντας τύχη θα σας βοηθήσει να μη χάσετε έδαφος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι εξελίξεις των γύρων σας ίσως επηρεάσουν και τη δική σας οικονομική πορεία. Αρκεστείτε σε ότι μπορείτε να εισπράξετε και δείτε το μέλλον περισσότερο αισιόδοξα.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε περισσότερο όποιο στόχο σας κολλάει, πρέπει να τροποποιηθεί ή να αλλάξει. Με διορθωτικές και τονωτικές ενέργειες θα διευκολύνετε την πορεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συναντηθείτε με φίλους που σας έχουν πραγματική ανάγκη. Με χαμηλούς τόνους και υψηλό τον πήχη των προσδοκιών σας θα νιώσετε πιο βέβαιοι για τα βήματά σας.

ΖΥΓΟΣ: Βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε και να αποβάλετε το άγχος. Θα έχετε την τάση να επικρατείτε σε αντίξοες συνθήκες και να βάζετε συχνά στοιχήματα με τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να ανακτήσετε το χαμένο έδαφος και να κάνετε πιο συντροφικές τις σχέσεις σας γιατί ενώ είστε αρκετά υπομονετικοί, κάποιες φορές είστε αδιάλλακτοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι πιέσεις θα συνεχίζονται από διάφορες πλευρές, γι’ αυτό κρατήστε αποστάσεις από εκεί που πιστεύετε πως υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η διάθεσή σας για περιπέτειες θα εναλλάσσεται με τη σοβαρή πραγματικότητα και τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας θα επηρεάζουν τη συμπεριφορά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφιερώστε τη μέρα αποκλειστικά σε εσάς, κάνοντας κάποια ψώνια που θέλετε. Επιλέξτε εσείς τη συντροφιά που θα βγείτε έξω για να περάσετε καλά.

ΙΧΘΥΣ: Κρατήστε αυτά που σας απασχολούν έντονα για τον εαυτό σας. Κάντε καινούρια πράγματα αποφεύγοντας να τα κοινοποιείται σε όλους.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...

Σαν σήμερα – 26 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Τα σημαντικότερα γεγονότα της Τρίτης 26 Μαρτίου Γεγονότα 1821: Η επαναστατική σημαία των Σπετσών Οι πρόκριτοι Πάνου...

Σαν σήμερα 24 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι...