Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 04 Μαΐου;

Ο φετινός Μάης ναι μεν είναι χαρωπός μέχρι στιγμής, όμως το πλανητικό σκηνικό αλλάζει και θα έχουμε αναταράξεις όλων των ειδών!

Κριός
Μετά από πολύ καιρό, επιτέλους έφτασε ο μήνας που θα πάρετε μια πολύ μεγάλη ανάσα σε όλα τα επίπεδα! Το σύμπαν είναι τέτοιο, που θα σας βοηθήσει να δρομολογήσετε τα θέματά σας! Τα επαγγελματικά βάσανα παραμένουν, μη νομίζετε, όμως μια μαγική νεράιδα θα σας σώσει τη τελευταία τη στιγμή! Όσο ο μήνας κυλά, κάθε μέρα και καλύτερη, μπαίνει το νερό στο αυλάκι και καταφέρνετε να επενδύσετε στον εαυτό σας με κάθε τρόπο! Παίρνετε τις αποφάσεις σας και προχωράτε αναλόγως! *Από τις 22/05 και μετά η τύχη σας χτυπά τη πόρτα, κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα! Η καριέρα σας απογειώνετε και νιώθετε πανευτυχής!

Ταύρος
Ο Μάης είναι ο μήνας σας, για αυτό φροντίστε να τον απολαύσετε όσο προλαβαίνετε φυσικά, γιατί με το που θα πατήσει το πόδι του ο Ουρανός στο ζώδιό σας, έχω την εντύπωση πως θα βιώσετε τη ταινία «Όσα παίρνει ο Άνεμος»! Από τις 16/05 και μετά κάθε μέρα που περνά θα είναι απρόβλεπτη πολύ, γεμάτες από εκπλήξεις, ευχάριστες και δυσάρεστες! Να προσέχετε πώς οδηγείτε, ακόμα και το πώς περπατάτε! Ρομαντική η διάθεσή σας και επαναστατική συγχρόνως, ξεχάστε τα δεδομένα, έρχονται αλλαγές, μεγάλες και τρανές! *Από τις 18/05 μέχρι και τις 20/05 ένα ερωτικό γεγονός σας απογειώνει! Η απρόβλεπτη διάθεσή σας, προκαλεί αναμπουμπούλες γενικώς!

Δίδυμος
Ερωτικά τα βάσανά σας, αν είναι ποτέ δυνατόν; Ο Μάης εννοείται πως δε σας ταιριάζει καθόλου, όμως οι πλανήτες θα φροντίσουν με κάθε τρόπο φέτος, να αλλάξουν το σκηνικό προς το καλύτερο! Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σας κάνει κόνξες και πολύ πιθανό να πέσετε σε μαρασμό, έστω για λίγο! Από τα μέσα Μαΐου και μετά, παίζει μπάλα ο Άρης από τον Υδροχόο, συνεπώς παίρνετε τα πάνω σας, νιώθετε ατρόμητοι και θαρραλέοι! Η ερωτική σας ζωή γίνεται πολύ μυστήρια και έχω την εντύπωση πως θα τη κάνετε τη ζαβολιά σας! *Ένα κενό αέρος θα το βιώνετε καθημερινά, μιας που το σύμπαν είναι εκρηκτικό! Από τις 18/05 και μετά βρίσκετε την άκρη, αφού λαμβάνετε τις απαντήσεις που αποζητάτε καιρό τώρα!

Καρκίνος
Ελπίζω να έχετε πλούσια γκαρνταρόμπα, γιατί η κοινωνική σας ζωή απογειώνεται μέσα στο Μάιο! Νέες γνωριμίες προκύπτουν, κυκλοφορείτε σε άγνωστα μέρη, μπλέκετε σε συναρπαστικές περιπέτειες, μαθαίνετε πράματα και θάματα, γεμίζει η ζωή σας τόσο πολύ, που δε θα το πιστεύετε! Στις 20/05 μπαίνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, που σημαίνει πως ο έρωτας σας χτυπά τη πόρτα και σας ανανεώνει είτε υπάρχει σύντροφος, είτε κάποιο φλερτ! Το νου σας, γιατί κάπου θα χρειαστεί να πείτε ένα αντίο, για να κάνετε χώρο για τις νέες αφίξεις..! *Κάθε μέρα και καλύτερη! Πολλές οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι διαφωνίες επίσης! Βέβαια εσείς κάνετε κουμάντο! Συνεργαστείτε! Αποφύγετε τα μυστικά!

Λέων
Προσδεθείτε στη θέση σας, γιατί ο Μάης είναι ένας ζόρικος μήνας για εσάς, γεμάτος από απρόβλεπτες εκπλήξεις! Καταρχήν, τα κάνετε μπάχαλο στη δουλειά σας και αν δε προσέξετε μπορεί να βρεθείτε άνευ και δε το θέλουμε αυτό με τίποτα! Θα πρέπει να το παλέψετε με όλο σας το είναι, να αποδείξετε την αξία σας, ανεξάρτητα αν έχετε όρεξη ή όχι! Συνεπώς μη προσμένετε αγάπες και λουλούδια, αφού μες στη γκρίνια θα είστε γενικώς! Αρκετοί καταλήγετε μόνοι, αφού θεωρείτε πως κανείς δε σας αγαπά και πως μόνο οι φίλοι σας καταλαβαίνουν! Πω πω πείσμα και κακό…..!!!!!!! *Λεφτά έρχονται και λεφτά φεύγουν! Από τη μια αισιόδοξοι, από την άλλη μαύρα σκοτάδια! Από τις 23/05 και μετά παλέψτε το με όλο σας το είναι!

Παρθένος
Ο Μάης είναι ο μήνας που θα νιώσετε πιο δυνατοί από ποτέ! Ο Άρης θα βάλει το χεράκι του και ω ναι θα νιώσετε ατρόμητοι! Συνεπώς, τα δίνετε όλα στη δουλειά σας, μπορεί ακόμα και στο να αποκτήσετε καλύτερη φυσική κατάσταση, βλέπω το gym να σας λατρέψει ένα πράγμα! Μια ύπαρξη μπαίνει απρόβλεπτα μέσα στη ζωή σας, μπορεί να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα, να χάσετε τα αυγά και τα πασχάλια! Μυστήριες οι μέρες μέχρι τα τέλη, αφού θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις μεγάλες και τρανές που θα σας οδηγήσουν σε ένα εντελώς διαφορετικό μονοπάτι! *Τυχερές ημέρες από τις 06/05 – 11/05! Καταφέρνετε το ακατόρθωτο! Από τις 22/05 και μετά μια κρύο και μια ζέστη! Το τέλος επεισοδιακό!

Ζυγός
Φορέστε μια μπλε χάντρα γιατί φτιάχνουν τόσο πολύ τα πράγματα που δε θα πιστεύετε ούτε στα μάτια σας, ούτε στα αυτιά σας! Απολαύστε τις πρώτες μέρες του Μάη με τους φίλους σας και τους δικούς σας τους ανθρώπους, αφιερώστε τους το χρόνο σας, έτσι όπως σας βγαίνει, γιατί όσο ο μήνας προχωρά, τα επαγγελματικά σας ζητήματα έρχονται σε πρώτο πλάνο! Αρκετοί βρίσκετε νέα δουλειά, κάποιοι μπορεί να πάρετε και μια προαγωγή! Πάντως αλλάζουν τα δεδομένα προς το καλύτερο! Συνεπώς το καλοκαιράκι σας κάνει έναρξη μια χαρά.. Φτου φτου μη σας ματιάσω! *Από τις 17/05 και μετά ναι μεν εκρηκτικό το τοπίο, όμως βρίσκετε την άκρη και βγαίνετε από το καβούκι σας, κάνοντας εντύπωση μεγάλη! Πείτε την αλήθεια εκεί που πρέπει!

Σκορπιός
Ο Μάης για εσάς είναι ένας μήνας μεταβατικός! Θα θελήσετε να κρατήσετε τα μπόσικα στις σχέσεις σας και ενώ όλα δείχνουν πως έτσι είναι, ξαφνικά θα σας το ανατρέπουν τα γεγονότα! Μη περιμένετε αγάπες και λουλούδια, η προσοχή σας όσο οι μέρες περνούν θα είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Ο Άρης στον Υδροχόο φέρνει φουρτούνες μέσα στο σπίτι! Ας πάρει την ευθύνη και κάποιος άλλος! Και εκεί που θα είστε σίγουροι πως δεν υπάρχει κανένα φως στο τούνελ, μια νέα επαγγελματική πρόταση δίνει νόημα ξανά στη ζωή σας. Όλα οδηγούν στο να πάρετε τις αποφάσεις σας εκ νέου! *Φτιάξτε βαλιτσούλα γιατί ένα ταξιδάκι θα το κάνετε! Επαγγελματικό; Ερωτικό; Πάντως τα γεγονότα αλλάζουν κατά πολύ τα δεδομένα! Επαναστατείτε σε οτιδήποτε σας πνίγει! Από τις 17/05 και μετά ας βρίσκεστε σε ετοιμότητα!

Τοξότης
Ζόρικος ο Μάης σχεδόν για όλο τον κόσμο, όμως εσείς θα τη βρείτε την άκρη σας. Ενώ τα έχετε όλα προσχεδιασμένα και καλά οργανωμένα στη δουλειά σας, ο χαοτικός Ουρανός από τα μέσα του μήνα και μετά, μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω, κυρίως στις σχέσεις σας. Η τακτική τύπου Μπενάκης-Βγενάκης θα σας σώσει από τα χειρότερα. Δε πιστεύω να σχεδιάζετε ένα γάμο; Ή μια συγκατοίκηση; Μήπως να τα αφήνατε για αργότερα; Συνεπώς, σκέψεις που αφορούν μονιμότητες και «λουριά», σας πνίγουν κατά κάποιο τρόπο και επιβάλλεται να βρείτε τις απαντήσεις, πριν προχωρήσετε στο οτιδήποτε! *Ναι μεν μέχρι και τις 15/05 είστε μέσα στις αγάπες και τα λουλούδια, όμως μετά φορέστε τη πανοπλία σας καλού-κακού, γιατί μάχιμο το τοπίο πολύ!

Αιγόκερως
Δε πρέπει να έχετε παράπονο μέχρι στιγμής, όμως το πλανητικό σκηνικό αλλάζει, φεύγει ο ένας, έρχεται ο άλλος, συνεπώς μια αναστάτωση, μια ταραχή θα τη νιώσετε! Πολλές φορές θα αγχωθείτε, θα εκνευριστείτε, μπορεί να χάσετε τη γη κάτω από τα πόδια σας, να γκρινιάξετε γιατί οι άλλοι και όχι εσείς, να όμως που τα γεγονότα θα σας οδηγήσουν στο να κατασταλάξετε σε θέματα εργασίας και χρημάτων. Μέχρι το τέλος του Μάη, έχω την εντύπωση πως το σύμπαν σας επιφυλάσσει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, ίσως και ερωτική και κάπως έτσι να πάρετε δύναμη για το άγνωστο αύριο! *Από τις 13/05 μέχρι και τις 28/05, μαγικά τα γεγονότα που θα συμβούν! Το σύμπαν αλλάζει και η ζωή σας γεμίζει τόσο πολύ, που δύσκολο να σας πετύχουμε κάπου.. Ανεβαίνουν οι μετοχές σας!

Υδροχόος
Ότι θα χάσετε τα μυαλά σας μέσα στο Μάη είναι το σίγουρο. Οι αιτίες προφανώς πολλαπλές, το τι θα σας συμβεί, θα το ανακαλύψετε από μόνοι σας! Το σύμπαν σείεται, ο Άρης στο ζώδιό σας, ο Ουρανός στο Ταύρο, ετοιμαστείτε για το πιο μυστήριο ψυχολογικό παιχνίδι ever! Μπορεί να βρίσκεστε σε αναμμένα κάρβουνα για πολλά και διάφορα όμως το κερασάκι στη τούρτα είναι ένας έρωτας! Ω ναι, όσο και αν τον αποφεύγετε, θα σας έρθει και θα είναι και κατακούτελα! Θα είναι ένα νέο πρόσωπο; Κάποιο που ήδη γνωρίζετε; Πάντως παίζει να κάνετε το σωστό τούτη τη φορά! Να ανάψουμε λαμπάδα;;; *Από τις 17/05 και μετά νιώθετε το απρόβλεπτο να σας κυριεύει! Τυχερές ημέρες στις 30/05 και 31/05! Το σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία που αποζητάτε καιρό τώρα! Επαγγελματικό ή ερωτικό; Ιδού η απορία!

Ιχθύς
Εννοείται πως όταν ο κόσμος προσγειώνεται ανώμαλα, εσείς απογειώνεστε και λάμπετε ολόκληροι! Όχι πως ο δρόμος θα είναι στρωμένος από ροδοπέταλα, αλλά ο Μάης είναι ένας μήνας super ανανεωτικός, που θα σας αλλάξει κατεύθυνση πολλές φορές και θα βρεθείτε σε εκείνο το αλλού που τόσο το λατρεύετε! Νέες γνωριμίες προκύπτουν, νέες καταστάσεις, πολλές βόλτες, φλερτ επίσης, το χαμόγελο δε βλέπω να φεύγει από τα χείλη σας εύκολα! Μύρισε έρωτας, ακόμα και για τις μοναχικές ψυχές! Η Αφροδίτη βάζει το χεράκι της για αυτό! Αλλάζετε συνήθειες και ζείτε νέες περιπέτειες! *Τυχερές ημέρες στις 10/05 και 11/05! Τολμήστε με πάθος! Από τις 20/05 και μετά βελτιώνονται οι σχέσεις σας και τα μαντάτα είναι ευχάριστα!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 12 Νοεμβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Τώρα είναι η στιγμή για να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 30 Οκτωβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Η ενδοσκόπηση θα σας κάνει να αντιληφθείτε που έχετε κάνει...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 2 Αυγούστου

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; ΚΡΙΟΣ: Η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 22 Μαΐου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Η ανάγκη σας για σταθερότητα αυξάνεται και υπάρχει κίνδυνος να...
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο