Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
19.4 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 1 Οκτωβρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός
Καλό Μήνα! Σήμερα αγαπητέ Κριέ, το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, επηρεάζει αρνητικά κυρίως, τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μέσα από επαφές ή συναντήσεις, θα υπάρξουν παρεξηγήσεις, λάθος συμπεριφορές και νευρικότητα και που θα φέρουν ρήξεις και ισχυρές εντάσεις. Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, θα φέρει αρνητικές αποκαλύψεις!

Ταύρος
Καλό Μήνα! Φίλε Ταύρε, με το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, θα υπάρξουν αρκετές δυσκολίες την σημερινή ημέρα! Μπορείς όμως να τις αποφύγεις εύκολα, αρκεί να είσαι συγκεντρωμένος, ήρεμος και προσεκτικός! Φρόντισε και την παραμικρή λεπτομέρεια, σε κάθε δραστηριότητα της ημέρας και οργάνωσε καλύτερα τον χρόνο σου, προκειμένου να τα προλάβεις όλα και να έχεις και την δυνατότητα να ξεκουραστείς! Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, θα φέρει δυσκολίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

ΖΩΔΙΑ – ΠΟΛΙΤΗΣ

Δίδυμος
Καλό Μήνα! Με το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα φίλε Δίδυμε, ίσως αισθανθείς πως θες να ξεφύγεις από τα «πρέπει» σου και τους κανόνες σου! Αυτό ναι μεν είναι καλό, όμως φρόντισε να μην παρασυρθείς σε υπερβολές και επιπολαιότητες, που θα σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα! Κάποια ανατρεπτικά γεγονότα και ορισμένες έκρυθμες και νευρικές καταστάσεις, θα σε αποσυντονίσουν και θα φέρουν εντάσεις και καυγάδες. Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, θα φέρει τρεξίματα στην καθημερινότητα σου!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, σήμερα με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, είναι μία από τις πιο τυχερές και ευνοϊκές ημέρες, για οτιδήποτε επιθυμείς και έχεις ως στόχο! Μπορείς να αναμένεις, πολλές ευκαιρίες κατά την διάρκεια της ημέρας, για ψυχαγωγία, διασκέδαση και κοινωνικές ή δημιουργικές δραστηριότητες! Επιπλέον, θέματα που αφορούν παιδιά, αλλά και προσωπικές φιλοδοξίες, ευνοούνται επίσης, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου!

Λέων
Καλό Μήνα! Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, οφείλεις να προσέξεις τα λόγια σου και τις επαφές σου! Το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, σε παρασύρει σε παρορμητική συμπεριφορά, λάθος προσέγγιση και τελικά, άλλα θες να πεις και άλλα λες και σε παρεξηγούν! Βέβαια και οι άλλοι θα είναι κάπως επιθετικοί και απότομοι απέναντι σου, γεγονός που θα σε φέρει στα όρια σου και δεν θα ξέρεις ποιος είναι ο σωστός τρόπος να αντιδράσεις, ώστε να αντιμετωπίσεις σωστά τις καταστάσεις! Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, θα φέρει προβλήματα σε σπίτι και οικογένεια!

Παρθένος
Καλό Μήνα! Φίλε Παρθένε, με το σημερινό Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, θα γίνεις λίγο πιο πεισματάρης στις γνώμες και τις απόψεις σου! Οι άνθρωποι με τους οποίους θα συναναστραφείς, ενδεχομένως να σε θεωρήσουν λανθασμένα ισχυρογνώμων και πιθανόν εγωιστή, γεγονός που ίσως φέρει ρήξεις, παρεξηγήσεις, αλλά και καυγάδες. Κάνε υπομονή όσο μπορείς και φυσικά ένα βήμα πίσω σε ότι κι αν ακούσεις! Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, θα φέρει ένα αρνητικό νέο!

Ζυγός
Καλό Μήνα! Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, απαιτεί αυτοσυγκράτηση, υπομονή, λογική και πολύ προσοχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Πολλές στιγμές θα έρθεις στα όρια σου, λόγω κάποιων ανατρεπτικών ξαφνικών γεγονότων που έρχονται τώρα, αλλά και λόγω της επιθετικής συμπεριφοράς των άλλων απέναντι σου, χωρίς λόγο! Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, θα σε κάνει αρκετά απαιτητικό.

Σκορπιός
Καλό Μήνα! Σήμερα φίλε Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, δεν είναι η ιδανική ημέρα να ανοίγεσαι, να αφήνεσαι και να εμπιστεύεσαι τυφλά τους άλλους! Το θέμα είναι πως ακόμα και η ίδια σου η διαίσθηση μπορεί να σε προδώσει, αφού είσαι ιδιαίτερα παρορμητικός! Γενικά, κάποια μυστικά σου κινδυνεύουν να βγουν στην φόρα, από άτομα που έκανες το λάθος να τους εμπιστευτείς! Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, θα σε κάνει επιρρεπή σε λάθη!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα φέρει σίγουρα μία αποκάλυψη ενός μυστικού! Όλο αυτό, θα γίνει με παρασκηνιακό τρόπο και θα σε βοηθήσει να δρομολογήσεις στόχους και σκοπούς, ώστε να τους πετύχεις στο μέλλον! Γενικά ακολούθησε χωρίς δισταγμό την διαίσθηση σου, σε ό,τι κι αν κάνεις, αφού μπορείς να διαβάζεις τις προθέσεις των άλλων, να κατανοείς εκ βάθους κάποιες καταστάσεις και να ξέρεις τι σου γίνεται!

Αιγόκερως
Καλό Μήνα! Φίλε Αιγόκερε, το σημερινό Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, σε προειδοποιεί να επιστρατεύσεις ωριμότητα, υπομονή, ψυχραιμία, υπευθυνότητα και εντιμότητα! Απέφυγε συναισθηματικά ξεσπάσματα, παρορμητισμό και νευρικότητα, κυρίως σε διαπροσωπικές επαφές και συναντήσεις, αφού θα εκτεθείς γιατί θα «βγάλεις» τον λάθος εαυτό σου! Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, θα δημιουργήσει προβλήματα στον φιλικό τομέα!

Υδροχόος
Καλό Μήνα! Αγαπητέ Υδροχόε, θα χρειαστεί σήμερα να επιστρατεύσεις αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία σε όλες σου τις συναναστροφές, επικοινωνίες, επαφές και συναντήσεις, με το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα! Περιόρισε οπωσδήποτε τον αυθορμητισμό, τον υπέρμετρο ενθουσιασμό και την υπεραισιοδοξία σου, αν δεν θες να πέσεις σε λάθη και σε λόγια, που αργότερα θα μετανιώσεις! Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, θα πλήξει την καλή κοινωνική σου εικόνα!

Ιχθύς
Καλό Μήνα! Αγαπητέ Ιχθύ, δεδομένου ότι έκανες υπερβολική υπομονή και «μάζευες» πολλά μέσα σου τόσο καιρό, τώρα είσαι έτοιμος να εκραγείς από στιγμή σε στιγμή! Το πρόβλημα είναι πως με το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, μάλλον θα το παρακάνεις και ξεπεράσεις τα επιτρεπτά όρια, με αποτέλεσμα να πεις αρκετές κακίες μέσα στα νεύρα σου, σε ανθρώπους που σίγουρα δεν εννοείς! Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, θα φέρει προβλήματα στις μετακινήσεις!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...