Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.8 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 12 Μαΐου;

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια:

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο, σε βοηθά ώστε να μη σε καταβάλει η εσωστρέφεια που έχεις υποβάλει τον εαυτό σου τον τελευταίο καιρό. Αναθεωρείς ότι είχες ως δεδομένο μέχρι πρότινος. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης σε είχε κλονίσει και δεν ένιωθες ασφαλής. Τώρα επανέρχεται η τάξη στη ζωή σου. Οι φίλοι μπορούν να σου συμπαρασταθούν και να σε συμβουλέψουν.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο σε βοηθά στην επίτευξη των στόχων και φιλοδοξιών σου. Έχεις αναθεωρήσει πολλά από τα όνειρα σου και επιτέλους βρήκες την φόρμα για να πετύχεις ότι θέλεις. Κάποια βήματα θα σε πάνε προς τα πίσω, αλλά θα είναι για να σιγουρέψεις τα πατήματα σου. Η ανοδική πορεία είναι εξασφαλισμένη.

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο σε βοηθά να ανταπεξέλθεις στην εσωστρέφεια και να μη σε πειράζει το να μείνεις λίγο μόνος. Τα βρίσκεις με τον εαυτό σου και νιώθεις πως αυτή την στιγμή είσαι η καλύτερη παρέα που θα μπορούσες να έχεις. Η μοναχική στάση σε προφυλάσσει από πολλούς μπελάδες.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 12 Μαΐου
Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 12 Μαΐου

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο σε βοηθά να οργανωθείς εκ νέου και να φτιάξεις ένα καινούργιο πλάνο στην ζωή σου. Τα σχέδια για το μέλλον χρειάζονται αναδιάρθρωση ώστε να μπουν σε εφαρμογή. Σταθεροποιείς την προσωπική σου ανάπτυξη αποκτώντας νέες δεξιότητες.

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο σε βοηθά ώστε να χαλιναγωγήσεις τα πάθη σου και να φρενάρεις την υπέρμετρη φιλοδοξία σου. Η δίψα για δύναμη και εξουσία θέλουν μέτρο. Καταφέρνεις να κερδίσεις την εύνοια των ανωτέρων σου όταν βαδίζεις συνετά και με πρόγραμμα.

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο σε βοηθά ώστε να αναθεωρήσεις τις επιδιώξεις για την προσωπική σου ανάπτυξη. Οι σημαντικοί άνθρωποι που βρίσκονται κοντά, παίζουν καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις σου. Βρίσκεις κοινό κώδικα επικοινωνίας και αποφεύγεις τις αντιπαραθέσεις.

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο σε προμοτάρει ώστε να ανταπεξέλθεις στην δύσκολη καθημερινότητα. Τα προβλήματα που έχεις να αντιμετωπίσεις είναι πολλά και ποικίλα, γι’ αυτό πρέπει να βάλεις προτεραιότητες. Άσε τις λεπτομερείς αναλύσεις και ξεκίνα να τακτοποιείς τα θέματα σου. Σταδιακά σου φεύγει το άγχος!

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο, σε βοηθά να αναπτύξεις τα ταλέντα σου και να τα προωθήσεις. Τα βλέμματα στρέφονται πάνω στα δημιουργήματα σου. Επηρεάζεσαι από την γνώμη των άλλων, οι οποίοι σε κρίνουν με επιείκεια. Συνάμα έχεις στο πλευρό σου το οικογενειακό περιβάλλον, που στηρίζει τις προσπάθειες που κάνεις.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 12 Μαΐου
Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 12 Μαΐου

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο βοηθά στην ανάταση της ψυχής σου. Καταφέρνεις να συνδυάσεις τα οικογενειακά με τα επαγγελματικά θέματα, που δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Η πίεση δεν υφίσταται πλέον, αφού έχεις διαχωρίσει την θέση σου. Τις ώρες που βρίσκεσαι στην δουλειά ασχολείσαι μόνο με την δουλειά και τις ώρες που βρίσκεσαι στο σπίτι, ασχολείσαι μόνο με την ξεκούραση σου. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και το λαμβάνουν οι δύο πλευρές.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο, σε βοηθά να αναπτύξεις τα επικοινωνιακά ταλέντα σου. Έχεις πολλές συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές, με άτομα του στενού περιβάλλοντος, που απολαμβάνουν την παρέα σου. Οι ιδέες σου είναι υλοποιήσιμες και εφαρμόσιμες. Είσαι προσγειωμένος και τα λόγια σου είναι εμπεριστατωμένα.

Υδρόχοος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο, σε βοηθά να δημιουργήσεις ένα ασφαλές περιβάλλον που έχεις ανάγκη για να επιβιώσεις. Το ρίσκο δεν θα λείψει, αλλά θα είναι εκ του ασφαλούς. Το σπίτι χρειάζεται κάποιες διορθώσεις και πρέπει εσύ να αναλάβεις αυτό το έργο. Είσαι έντονα ευαισθητοποιημένος με την οικογένεια και προθυμοποιείσαι να τους παράσχεις κάθε βοήθεια.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο, σε βοηθά να αναπτυχθείς κοινωνικά. Μοιράζεις τις σκέψεις με τους άλλους και επικοινωνείς τις ιδέες σου. Έχεις μετακινήσεις, συζητήσεις κι επαφές με πολύ κόσμο. Παρόλα αυτά δεν θα λείψουν οι στιγμές που ασφυκτιάς και θέλεις να τα παρατήσεις όλα. Ενίοτε νιώθεις πως δεν καταλαβαίνουν το σκεπτικό σου, αλλά είναι η ιδέα σου και δεν τρέχει τίποτα από όλα αυτά.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου, αναδεικνύει μια ημέρα βαθιάς συναισθηματικής και πνευματικής αναζήτησης. Η Σελήνη...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί να μας έχει κολλήσει σαν τα τελευταία απομεινάρια της ψύχρας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής ελευθερίας και των βαθύτερων συναισθηματικών σου αναγκών. Η Αφροδίτη σε...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου,...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...