Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
20.9 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα σε ωθήσει σήμερα σε σημαντικές, σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις, όσον αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές σου! Επιπλέον, αν έχεις μία παρεξήγηση με κάποιον, σήμερα θα μπορέσει να λυθεί, αρκεί να δραστηριοποιηθείς και να πάρεις πρωτοβουλία!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα γλυκάνει με ποικίλους τρόπους την καθημερινότητα σου! Θα καταφέρεις να κάνεις θετικές κινήσεις σήμερα και όλες οι υποχρεώσεις σου θα διεκπεραιωθούν με ευκολία, γεγονός που θα σε ανακουφίσει! Επίσης, φροντίζεις τον εαυτό σου και ανανεώνεσαι ψυχικά, αλλά και εμφανισιακά!

Δίδυμος

Σήμερα φίλε Δίδυμε, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα σου προσφέρει σίγουρα καλοπέραση, διασκεδάσεις, τύχη, απολαύσεις στο έπακρο, δημιουργικότητα και απίστευτη λάμψη! Μπορείς πια να κατακτήσεις κάθε σου στόχο, ΄όσο υψηλός κι αν είναι, αφού η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου, σε ό,τι κι αν θελήσεις ή επιδιώξεις!

Καρκίνος

Σήμερα φίλε Καρκίνε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία σκοπούς, στόχους και επιθυμίες, που έχουν να κάνουν με το σπίτι, τα ακίνητα και την οικογένεια! Κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και θες! Προσπάθησε τώρα που έχεις εύνοια, να εξομαλύνεις συγγενικές προβληματικές σχέσεις!

Λέων

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, ευνοούνται απόλυτα κοινωνικές επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις, αλλά και σχέσεις με αδέλφια ή γείτονες! Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες και ωφέλιμες γνωριμίες! Μία ευχάριστη είδηση έρχεται κατά την διάρκεια της ημέρας και αλλάζει τα δεδομένα σου!

Παρθένος

Σήμερα φίλε Παρθένε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα ξεχωρίσεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και την ώριμη, γήινη γοητεία σου! Σημαντικά για σένα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται, ακριβώς όπως εσύ μέχρι τώρα επιθυμούσες και είχες ανάγκη! Απόλαυσε το, χωρίς έπαρση!

Ζυγός

Σήμερα φίλε Ζυγέ, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, η τύχη είναι σε όλους τους τομείς της ζωής σου, με το μέρος σου! Οφείλεις να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα έρθει στην ζωή σου και να κάνεις επιθυμίες και όνειρα πραγματικότητα! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές κάθε είδους διορθώνονται και λύσεις έρχονται από το πουθενά!

Σκορπιός

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, κάνε μια θετική ενδοσκόπηση και αναλογίσου τι πραγματικά θέλεις για να είσαι ευτυχισμένος και θα νιώσεις δυνατός, ανανεωμένος ψυχικά και ικανός να το πετύχεις πλέον! Εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου και αναγνώρισε τον ψυχικό και συναισθηματικό σου κόσμο, ώστε να κατανοήσεις ακριβώς αυτά που θες και να τα κατακτήσεις άμεσα!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, έρχονται σήμερα θετικά γεγονότα και ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, αλλά και ευκαιρίες να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους. Με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, οι φίλοι σε στηρίζουν, σε βοηθούν, σου βρίσκουν λύσεις, αποφέροντας σου σημαντικά οφέλη!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, θετικές και ουσιαστικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται πιο πολύ από ποτέ, αφού σήμερα θα νιώσεις έμπρακτα και λεκτικά, πως οι γύρω σου πραγματικά σε σέβονται και σε θαυμάζουν, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες και τους αγώνες σου!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, σου προσφέρει άπλετη τύχη, σε ό,τι κι αν κάνεις ή επιχειρήσεις σήμερα! Οι συγκυρίες μέσα από κοινωνικές επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου δώσουν πολλές ευκαιρίες να πετύχεις υψηλούς στόχους, να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου, να αισιοδοξείς ξανά, να ταξιδέψεις και να περάσεις όμορφα!

Ιχθύς

Η τύχη είναι με το μέρος σου φίλε Ιχθύ σήμερα, όσον αφορά βαθιές επιθυμίες και σχέδια που θες να υλοποιήσεις εδώ και καιρό! Το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα σου δώσει εσωτερική δύναμη, σε ό,τι κι αν θελήσεις να κάνεις ή να διεκδικήσεις την σημερινή ημέρα! Να έχεις θέληση και δύναμη, για κάθε σου «θέλω» και θα πετύχεις!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπημένε Κριέ, το Σάββατο αναμένεται να είναι μια μέρα με δυο διαφορετικά σενάρια. Το πρωί με τη Σελήνη στους Διδύμους να σχηματίζει...

«Χαμογελά» η τύχη σε οικονομικά και ερωτικά για 6 ζώδια

Eνθαρρυντικά νέα για το δεύτερο μισό του Απριλίου, αφού από την Κυριακή 21/4 η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 11 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Σήμερα, η Πέμπτη, Κριέ, προοιωνίζει μια ημέρα γεμάτη ευκαιρίες για αυτογνωσία. Η Σελήνη στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα το πρωί...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...