Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
18.4 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 15 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει;

Ζώδια σήμερα – Αναλυτικές προβλέψεις

Κριός

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, η διάθεσή σου αλλάζει αρκετά συγκριτικά με χθες. Θέλεις να γίνεις πιο επικοινωνιακός, εκφραστικός κι εξωστρεφής. Η διάθεσή σου να εξερευνήσεις και να ανταλλάξεις ιδέες θα είναι αυξημένη. Ο δυναμισμός σου σε καλεί να εκφραστείς και να μοιραστείς τις σκέψεις σου με τους άλλους. Η ημέρα μπορεί να φέρει κάποιες εκπλήξεις, ενώ ακούς διάφορα νέα από τον περίγυρό σου, καλά ή και όχι τόσο.

Ταύρος

Σήμερα, Παρασκευή, με την Σελήνη στους Διδύμους, Ταύρε, αναμένεται μια ημέρα που θα σε προκαλέσει να επαναξιολογήσεις τις αξίες και τις προτεραιότητές σου. Έφτασε μια καλή στιγμή για να σκεφτείς τι πραγματικά σε κάνει χαρούμενο και τι είναι σημαντικό στη ζωή σου. Κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να βρεθείς να αναλύεις τις οικονομικές σου αποφάσεις και να επιδιώκεις μεγαλύτερη ευελιξία στην καθημερινότητά σου. Τα σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας σου μπορεί να επιφέρουν εμπόδια στην επαγγελματική σου εξέλιξη.

Δίδυμος

Σήμερα, Παρασκευή, με την Σελήνη στο ζώδιό σου, Δίδυμε, προμηνύεται μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό. Ήρθε μια ιδανική στιγμή για να εκφράσεις τον εαυτό σου, να ασχοληθείς με πολλαπλές δραστηριότητες και να ενισχύσεις τις κοινωνικές σου επαφές. Το έμφυτο ταλέντο σου στην επικοινωνία θα είναι στο ακόμη πιο βελτιωμένο, φέρνοντας σε εσένα την ευκαιρία να λάμψεις σε κάθε συζήτηση. Διαπραγματεύεσαι αποτελεσματικά αμφότερα σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο, οπότε παίρνεις αυτό που θέλεις.

ζωδια-σημερα-15-3
Ζώδια

Καρκίνος

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα οι εσωτερικοί διάλογοι δίνουν ρεσιτάλ, αφού ο κυβερνήτης του ωροσκοπίου σου, η Σελήνη, βρίσκεται στο ζώδιο του Διδύμου. Μολονότι οι σκέψεις σου τρέχουν γρήγορα, νιώθεις πως δεν έχεις πού να τις εκφράσεις. Είναι τόσο πολλές, τόσο πολύπλευρες και μεταξύ ένα σωρό τομέων που δεν ξέρεις πού να στραφείς για να τις κάνεις κατανοητές. Είναι μία μοναχική Παρασκευή, όπου ακόμη κι αν επιλέξεις να κοινωνικοποιηθείς, δυσκολεύεσαι να βρεις τις κατάλληλες λέξεις για όσα αισθάνεσαι κι επιθυμείς.

Λέων

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη από το φιλικό προς το δικό σου ζώδιο των Διδύμων, είναι υπεύθυνη για την αύξηση της δημοτικότητάς σου. Σήμερα είσαι περισσότερο εκφραστικός από όσο συνηθίζεις, επομένως μπορείς να έχεις και διαφορετικά αποτελέσματα από τα συνηθισμένα. Προτιμάς να χρησιμοποιήσεις τη λογική κι αποφεύγεις το πολύ δράμα στον τρόπο που μιλάς με τους άλλους. Γίνεσαι πιο κατανοητός κι έτσι έχεις περισσότερες καλές εξελίξεις στα επαγγελματικά ή τα αισθηματικά σου.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα Παρασκευή η Σελήνη από τους Διδύμους σε καθιστά πιο φιλόδοξο. Αναμένεται να ασχοληθείς έντονα με την επαγγελματική σου ανέλιξη, επενδύοντας περισσότερο στη δημιουργία δυναμικών συμμαχιών ή γνωριμιών με άτομα ικανά να σε υποστηρίξουν. Αν η σχέση σου με την οικογένεια από την οποία προέρχεσαι δεν είναι καλή, σήμερα μπορείς να επενδύσεις λίγο χρόνο στην επικοινωνία μαζί της, κτίζοντας νέα θεμέλια. Το αστρολογικό τοπίο σου προσφέρει την ευκαιρία επαναπροσδιορισμού των οικογενειακών δεσμών σου.

Ζυγός

Φίλε μου Ζυγέ, μία όμορφη Παρασκευή έφτασε για εσένα με την Σελήνη να βρίσκεται σε ένα πολύ φιλικό προς το δικό σου ζώδιο, τους Διδύμους. Η αισιοδοξία σου είναι αυξημένη και οι επικοινωνιακές σου ικανότητες πιο δυνατές από ποτέ. Σήμερα θέλεις να κανονίσεις ταξιδάκι ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε βοηθήσει να αποδράσεις από την βαρετή καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σου. Ακόμη και η έναρξη ενός νέου εκπαιδευτικού χόμπι θα ήταν μία καλή διέξοδος.

Σκορπιός

Σήμερα, Παρασκευή, Σκορπιέ μου, με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, τα πράγματα γίνονται πιο ‘ύποπτα’. Κάποιες ανασφάλειες που κατάφερες το τελευταίο διάστημα να αφήσεις στην άκρη, πλέον ενεργοποιούνται και πάλι. Θα χρειαστεί να δείξεις μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου. Είσαι αρκετά καχύποπτος με τους άλλους, στοιχείο που δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, επειδή σε προστατεύει από κακοτοπιές και καταστροφικές αποφάσεις. Μπορείς, επίσης, να αναζητήσεις συμμαχίες που ενδυναμώνουν την οικονομική σου κατάσταση.

Τοξότης

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα τρομερό ενδιαφέρον έχει η Παρασκευή, γιατί η Σελήνη βρίσκεται ακριβώς απέναντί σου, στους Διδύμους, αυξάνοντας την κοινωνικότητά σου ακόμη περισσότερο! Ο λόγος σου γίνεται πιο έξυπνος κι εντυπωσιάζεις μέσα από τις έξυπνες συζητήσεις που ξεκινάς με τον περίγυρό σου. Έχεις ενδυναμωμένο ένστικτο κι αρκετά ικανό να σε κατευθύνει στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, με αποτέλεσμα να επικεντρώνεσαι σε ανθρώπους που πραγματικά θέλουν το καλό σου.

ζωδια-σημερα-15-3
Ζώδια

Αιγόκερως

Αιγόκερε, σήμερα Παρασκευή η προσοχή σου γυρίζει γύρω από βαρετές ρουτινιάρικες υποχρεώσεις. Θέλεις να αποπερατώσεις οτιδήποτε έχεις προγραμματίσει στη δουλειά και το σπίτι σου και το θετικό είναι πως έχεις τη δυνατότητα να εκφραστείς μέσα από αυτά. Για παράδειγμα, οι συζητήσεις που κάνεις μέσα στο χώρο εργασίας σου θα σε βοηθήσουν να απελευθερώσεις αρκετούς από τους προβληματισμούς σου, ενώ δεν αποκλείεται να ζητήσεις βοήθεια από έναν συνάδελφο που θα είναι πρόθυμος να σου την προσφέρει.

Υδροχόος

Φίλε μου Υδροχόε, η Παρασκευή σου είναι ευχάριστη, αισιόδοξη, ερωτική, παιχνιδιάρα και πολύ δημιουργική. Η Σελήνη από το σούπερ φιλικό προς το δικό σου, ζώδιο των Διδύμων, σου χαρίζει τη δυνατότητα να βρεις ευχάριστες διεξόδους σχετικά με οτιδήποτε σε απασχολεί. Είναι μία αισιόδοξη ημέρα όπου κοινωνικοποιείσαι, μπορείς να φλερτάρεις κι αν ανήκεις στους εργασιομανείς του ζωδίου, θα μπορέσεις να παρατηρήσεις μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Αν έχεις παιδιά, δώσε λίγο χρόνο κι επικοινώνησε μαζί τους.

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων κι εσύ προτιμάς να περάσεις μία ήσυχη ημέρα χωρίς περιττές φαμφάρες. Παραμένεις βυθισμένος σε σκέψεις του παρελθόντος, ενώ αν μένεις στο εξωτερικό, είναι πολύ πιθανό να σου λείπει λιγάκι η πατρίδα. Κάτι που θα σε ανανεώσει ψυχολογικά είναι το να κάνεις μία κλήση προς τα οικογενειακά ή άλλα οικεία πρόσωπα που εμπιστεύεσαι και να ξεκινήσεις μία ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο με το Δία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με ενέργεια! Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο γεννά μία περίοδο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει...