Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
14.7 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 17 Ιανουαρίου;


Τι μας περιμένει σήμερα;

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα αγαπητέ Κριέ, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις κάθε σου διαπροσωπική σχέση ή επαφή κι έτσι να νιώσεις ξανά ήρεμος, ευτυχής και ασφαλής, με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν! Απέφυγε να είσαι αναποφάσιστος, ώστε να μην καθυστερήσει χωρίς λόγο και αιτία, η δρομολόγηση των σχεδίων σου! Λόγω του επικοινωνιακού σου ταλέντου και των κοινωνικών σου ικανοτήτων, θα πετύχεις να είσαι απόλυτα αποδεκτός, αλλά και δημοφιλής στους άλλους!

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα φίλε Ταύρε, αναζητάς την επιβράβευση και την επιβεβαίωση από τους άλλους! Για τον λόγο αυτό, τους εξυπηρετείς ή τους φροντίζεις πέραν του δέοντος! Ωστόσο, πρέπει να βρεις και χρόνο για να κακομάθεις τον εαυτό σου και να ασχοληθείς με και με τις δικές σου επιθυμίες! Μην έχεις αρκετές απαιτήσεις από τον εαυτό σου, ξεπερνώντας τα φυσιολογικά όρια, διότι έτσι προκαλείς λάθος εντυπώσεις στους άλλους και ίσως σε θεωρήσουν υπερβολικά παραπονιάρη!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα φίλε Δίδυμε, έχεις βελτιωμένη διάθεση, θέλεις να το γλεντήσεις όσο πιο πολύ μπορείς, κοινωνικοποιείσαι και έτσι, όλοι σε αγαπούν και σε θέλουν δίπλα τους! Ετοιμάσου λοιπόν, να βγεις, να διασκεδάσεις, να νιώσεις περιζήτητος και δημοφιλής, μέσα σε κάθε σου δραστηριότητα! Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου και σίγουρα θα νιώσεις ο πρωταγωνιστής της ημέρα! Απόλαυσε το, αλλά χωρίς έπαρση! Μείνε ολιγαρκής και ταπεινός σε κάθε σου συναναστροφή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, σήμερα θα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για σένα, η ασφάλεια, η ηρεμία και η ζεστασιά του σπιτιού! Ενδεχομένως να μην έχεις όρεξη για εξόδους και πολλές κοινωνικές συναναστροφές, αλλά να προτιμήσεις να προσφέρεις περιποίηση και φροντίδα στην οικογένειά σου! Θα απολαύσεις τον συναισθηματισμό από τους αγαπημένους σου, θα λάβεις βαθιά και ουσιαστική αγάπη από τα κοντινά συγγενικά σου πρόσωπα αλλά και από όλους όσους αγαπάς αληθινά!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα ήρθε η ευκαιρία να εμπλουτίσεις την κοινωνική σου ζωή, να επικοινωνήσεις και να κάνεις απαραίτητες δημόσιες σχέσεις και συναναστροφές για τους σκοπούς σου! Πολλοί είναι θα είναι αυτοί, που σε θέλουν δίπλα τους και εσύ τους μεταδίδεις αποτελεσματικά τις πληροφορίες και τις ιδέες που έχεις, γεγονός που προκαλεί τον θαυμασμό τους, προς το πρόσωπο σου. Μπορείς να αναμένεις ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σου και σίγουρα δεν θα πλήξεις ούτε στιγμή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα φίλε Παρθένε, στηρίζεις αποτελεσματικά τις ηθικές σου αξίες και την γνώμη σου και επιπλέον, διαθέτεις ισχυρή υπομονή και έντονη πειθώ στον λόγο σου, όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου επαφές και συναναστροφές! Καταφέρνεις και σταθεροποιείς καταστάσεις, αισθάνεσαι ασφαλής μέσα από υλική αλλά και συναισθηματική πληρότητα και απολαμβάνεις ουσιαστική εύνοια! Είσαι απόλυτα ικανοποιημένος, με τα αποκτήματα σου και τώρα, αναγνωρίζεις και εκτιμάς τον εαυτό σου και την ήρεμη δύναμή σου.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη είναι στο Ζώδιο σου και σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει αδιάφορη η σημερινή ημέρα! Ξέρεις πλέον πως να προωθήσεις τον εαυτό σου, τα σχέδια σου και να πετύχεις όλους σου τους στόχους και σκοπούς! Σε χαρακτηρίζει γοητεία, αλλά και αρκετός εγωκεντρισμός, γι’αυτό βρες έγκαιρα τις σωστές ισορροπίες! Αν το κάνεις αυτό, θα διαπιστώσεις πως όλοι θα θέλουν να σε έχουν δίπλα τους και θα δεις πως θα σε θαυμάζουν για την μεγαλοψυχία σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, στρέφεσαι προς την ψυχολογία σου και στον ίδιο σου τον εαυτό! Με τον τρόπο αυτό, καταφέρνεις να ξεπεράσεις φοβίες, ανασφάλειες και άγχη πιο εύκολα! Επίσης, είναι η ιδανική ημέρα για να δραστηριοποιηθείς παρασκηνιακά, προκειμένου να πετύχεις στόχους! Επιπλέον, επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στην προσφορά σου και την βοήθεια που δίνεις ανιδιοτελώς, στους άλλους! Με τον τρόπο αυτό, θα πάρεις χαρά και ικανοποίηση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, η φιλία είναι ο τομέας που θα βάλεις προτεραιότητα, για την σημερινή ημέρα και πραγματικά βασίζεσαι στις επαφές με τους φίλους σου! Τα προβλήματα της ημέρας αφορούν θέματα που έχουν να κάνουν το σύνολο της κοινωνίας, το κοινό καλό και τις ανθρωπιστικές ανάγκες, παρά με τον ίδιο σου τον εαυτό! Σήμερα παίρνεις δυναμικά την απόφαση να κοιτάξεις μπροστά και να βοηθήσεις με ποικίλους τρόπους τους άλλους, μέσα από κοινωνικές συναναστροφές και επαφές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, παραμένεις προσηλωμένος στους στόχους σου και ξέρεις πως να δουλέψεις για να τους πετύχεις! Προβάλλεσαι κοινωνικά με επιτυχία, όπως επίσης κερδίζεις εύκολα την εκτίμηση και τον σεβασμό των γύρων σου! Είσαι εμφανώς δυναμικός, σίγουρος για τον εαυτό σου και περήφανος! Οι άλλοι πραγματικά σου δείχνουν με κάθε τρόπο τον θαυμασμό τους και εσύ προσπαθείς, κυρίως μέσα από επαφές και συναναστροφές να κερδίσεις κοινωνική καταξίωση και καλή φήμη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, σήμερα ασχολείσαι με χόμπι και πολλά ενδιαφέροντα που σε ψυχαγωγούν! Η ανάγκη σου για επικοινωνία και κοινωνικότητα, είναι πιο μεγάλη από ποτέ και σίγουρα βγαίνεις κερδισμένος, μέσα από πολλές επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις! Όλοι θαυμάζουν το σοφό μυαλό σου, το χιούμορ σου και το επικοινωνιακό σου ταλέντο και αυτό θα βγει υπέρ σου!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα είσαι περισσότερο διαισθητικός και διορατικός, από ποτέ! Καταφέρνεις μέσα από παρατήρηση συμπεριφορών, να καταλάβεις τι ακριβώς γίνεται ή τι κρύβεται μέσα στην ψυχή του άλλου, όπως και τις προθέσεις του απέναντι σε σένα! Πολύ δύσκολα μπορούν να σε ξεγελάσουν τώρα, αφού εσύ αντιλαμβάνεσαι πλήρως, που ακριβώς βρίσκεσαι, σε κάθε διαπροσωπική επαφή και συναναστροφή! Μην ανοίγεσαι εύκολα στους άλλους και να μην εμπιστεύεσαι τον καθένα!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Η Δευτέρα φέρνει στο ζώδιο σου, Κριέ, την επιθυμία να εμβαθύνεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κατανοώντας περισσότερα για...

Αυτό δεν έχει ξανά γίνει στο J2US: Πάγωσε ο Κοκλώνης με την απόφαση της...

Μια τεράστια ανατροπή είχε απόψε 16/3 το Just the 2 of us. Συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της με τον Στέλιο Δρουμαλιά,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη, άρα η σημερινή πρόβλεψη υπόσχεται...

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν πάντα άγχος για τα χρήματα

Ορισμένα ζώδια δεν μπορούν παρά να αγχώνονται για τα χρήματα που έχουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Φαίνεται να έχουν πάντα τα χρήματα στο μυαλό τους,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 16 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις Κριός Κριέ μου, σήμερα η ημέρα έχει λίγες εξελίξεις και για εσένα, μιας και η Σελήνη από τους Διδύμους...

Ποια παροιμία χαρακτηρίζει το κάθε ζώδιο

Αν μας ζητούσαν να χαρακτηρίσουμε τον/την φίλο/η μας με μια παροιμία, ποια θα χρησιμοποιούσαμε; Η λαϊκή σοφία όμως έχει μεριμνήσει και γι΄αυτό. Σας παρουσιάζουμε μερικά...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 15 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις Κριός Φίλε μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, η διάθεσή σου αλλάζει αρκετά...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Η Δευτέρα φέρνει στο ζώδιο σου, Κριέ, την...

Σαν σήμερα 18 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι Πετμεζαίοι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους...

Σαν σήμερα 17 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι πρόκριτοι...