Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
14.4 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και διακριτικά στις σχέσεις σου. Υπάρχει περίπτωση να επιδιώξεις μία επανασύνδεση, αλλά θα πρέπει να τη διαχειριστείς πολύ προσεκτικά ώστε να καρποφορήσει. Η Σελήνη βρίσκεται ακόμη στο ζώδιο του Λέοντα, άρα κι εσύ κατά τη διάρκεια της ημέρας ασχολείσαι με όσα σου χαρίζουν πραγματική χαρά. Το βραδάκι ασχολείσαι με τη φασίνα, αφού η Σεληνούλα αποφασίζει να περάσει στην Παρθένο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα, Παρασκευή, η πρόβλεψή σου φέρνει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματικές μα και επαγγελματικές δυνατότητες, χάρη στη σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου στους Ιχθείς. Αυτή η όψη σε καλεί να εστιάσεις στην προσωπική ανάπτυξη και να αξιοποιήσεις τις σχέσεις σου με ωριμότητα και σοφία. Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει μια αίσθηση δημιουργικότητας και πάθους, ενώ το βράδυ, καθώς περνά στην Παρθένο, ενθαρρύνει για μία πιο αναλυτική προσέγγιση στις προσωπικές σου σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε Δίδυμε, σήμερα, Παρασκευή, με τη σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου να κορυφώνεται στους Ιχθείς και τη Σελήνη αρχικά στον Λέοντα που το βράδυ περνά στην Παρθένο. Τι σημαίνει για εσένα όλο αυτό; Αρχικά προμηνύεται μια ημέρα γεμάτη δυναμικές ευκαιρίες και συναισθηματική ανάπτυξη. Είσαι σε θέση να εξερευνήσεις νέες ιδέες και να επικοινωνήσεις με άλλους, αναζητώντας ουσιαστικές συναισθηματικές συνδέσεις. Αναλογίζεσαι τις προσωπικές σου αξίες και ανακαλύπτεις τι πραγματικά σημαίνει για σένα η ευτυχία.

ΚΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σήμερα, Παρασκευή, με τη σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου στους Ιχθείς να κορυφώνεται και τη Σελήνη στον Λέοντα που το βράδυ περνά στην Παρθένο. Για εσένα αυτό σημαίνει ότι έφτασε μια ημέρα γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και γνώση. Μπορείς να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου, να εξερευνήσεις νέες ιδέες και να εμβαθύνεις στις φιλοσοφικές σου αναζητήσεις. Βρίσκεις ισορροπία μεταξύ των προσωπικών σου αναγκών και της επιθυμίας σου για πνευματική ανάπτυξη κι αισθάνεσαι ασφάλεια.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα, Παρασκευή, με τη σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου στους Ιχθείς κι εσύ σκέφτεσαι πώς να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου. Η Σελήνη από το δικό σου ζώδιο που το βράδυ περνά στην Παρθένο, δείχνει ότι περνάς μια ημέρα γεμάτη προσωπική ανάπτυξη. Είναι μια ευκαιρία να λάμψεις, να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό και να αναδείξεις τις δημιουργικές σου ικανότητες. Καλλιεργείς αυτοεκτίμηση, ενώ η μετάβασή της στην Παρθένο σου υπενθυμίζει την αξία της πρακτικότητας και της οργάνωσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα, Παρασκευή, με τη σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου στους Ιχθείς οπότε η γοητεία σου αυξάνεται δραματικά. Η Σελήνη στον Λέοντα που το βράδυ περνά στην Παρθένο, σου ανοίγει έναν κύκλο που σε προτρέπει να εστιάσεις στις σχέσεις και την προσωπική σου ανάπτυξη. Αυτή η ημέρα σε καλεί να αναλογιστείς τις ανάγκες σου και τις ανάγκες των άλλων, επιδιώκοντας μια υγιή εσωτερική ισορροπία. Η μετάβαση της Σελήνης από τον Λέοντα στο δικό σου ζώδιο τονίζει την ανάγκη για αυτοεκτίμηση κι εκπλήρωση προσωπικών ονείρων.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ φίλε Ζυγέ, σήμερα, Παρασκευή, με τη σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου στους Ιχθείς κι εσύ επικεντρώνεσαι στην ολοκλήρωση των καθημερινών σου υποχρεώσεων. Η Σελήνη στον Λέοντα που το βράδυ μεταβαίνει στην Παρθένο, σου προσφέρει μια μέρα που συνδυάζει την κοινωνικότητα με την προσωπική ανάπτυξη. Έφτασε μια εξαιρετική στιγμή για να ενισχύσεις τις κοινωνικές σου σχέσεις, μα και για να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ευεξία και πνευματική ανάπτυξη. Τυχόν δραστηριότητες που ενθαρρύνουν την αυτοεκτίμηση και την αυτοβελτίωση είναι ιδιαίτερα ευνοημένες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα, Παρασκευή, με τη σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου στους Ιχθείς και τη Σελήνη στον Λέοντα που το βράδυ περνά στην Παρθένο, η ημέρα σου φέρνει μια δυναμική μίξη προκλήσεων και ευκαιριών. Είναι μια στιγμή για να εκφράσεις τον δημιουργικό σου εαυτό και να επενδύσεις στην προσωπική σου ανάπτυξη. Η αστρολογική διάταξη σου προσφέρει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στην αυτοέκφραση και να αναζητήσεις νέους τρόπους για να φέρεις ευχαρίστηση και δημιουργικότητα στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα, Παρασκευή, με τη σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου στους Ιχθείς, προτιμάς να περάσεις το χρόνο σου με οικεία πρόσωπα. Με τη Σελήνη στον Λέοντα που το βράδυ περνά στην Παρθένο, η ημέρα σου φέρνει μια πλούσια ανάμειξη από προκλήσεις και ευκαιρίες για ανάπτυξη. Εστίασε στην εσωτερική σου ανάπτυξη και στην ανάγκη να δημιουργήσεις σταθερές βάσεις στη ζωή σου, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ημέρα σου δίνει την ενέργεια να εξερευνήσεις νέες ιδέες κι ασχολίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα, Παρασκευή, με τη σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου στους Ιχθείς και εσύ γίνεσαι πιο εξωστρεφής, μετρώντας παράλληλα τα λόγια σου! Η Σελήνη στον Λέοντα που το βράδυ περνά στην Παρθένο, σου προσφέρει μια ημέρα γεμάτη ευκαιρίες για επικοινωνία και βαθιά συναισθηματική σύνδεση. Ανοίξου σε συζητήσεις που θα ενισχύσουν τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις σου, εξερευνώντας νέους ορίζοντες στην επικοινωνία και τη μάθηση. Θέσε όρια, όμως στα συγγενικά σου πρόσωπα, αφού θα δεχθείς επικριτική συμπεριφορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα, Παρασκευή, με τη σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου στους Ιχθείς και τη Σελήνη στον Λέοντα, άρα η ημέρα τριγυρίζει γύρω από σκέψεις διαπροσωπικών σχέσεων, συνεργασιών και προσωπικής αξίας. Το βράδυ περνά στην Παρθένο και συνδυάζεις την ανάγκη για σταθερότητα με την επιθυμία για συναισθηματική έκφραση. Επικεντρώνεσαι στις υλικές σου ανάγκες και θέλεις να διαχειριστείς τους πόρους σου με σοφία, ενώ ταυτόχρονα αναζητάς έναν βαθύτερο συναισθηματικό δεσμό με τους ανθρώπους γύρω σου.

ΙΧΘΥΣ

Έφτασε η Παρασκευή, Ιχθύ μου, με την σύνοδο Αφροδίτης και Κρόνου στο δικό σου ζώδιο κι εσύ παίρνεις τους πάντες και τα πάντα στα σοβαρά. Η παρουσία της Σελήνης στον Λέοντα, η οποία κατά το βραδάκι μετακινείται προς την Παρθένο, είσαι ενώπιον μιας περιόδου έντονης προσωπικής εξέλιξης. Έχεις την ευκαιρία να ακολουθήσεις τις εσωτερικές σου επιθυμίες και να εργαστείς προς την εκπλήρωση των ατομικών σου στόχων, δίνοντας προτεραιότητα στην αυθεντική έκφραση της προσωπικότητάς σου.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα...