Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
21.4 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Νοεμβρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός

Σήμερα φίλε Κριέ, οι συγκυρίες και τα γεγονότα που έρχονται, θα σου φέρουν ενθουσιασμό, ψυχαγωγία, ελπίδα, χαρά και καλοπέραση! Το ενδιαφέρον του περίγυρου σου, είναι πάνω σου και καταφέρνεις να γοητεύεις και να κερδίζεις εύκολα τους γύρω σου! Η τύχη είναι με το μέρος σου, σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου και κάθε σου δράση θα έχει επιτυχία!

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, εμπιστεύεσαι το ένστικτο σου, τα συναισθήματα σου και την διαίσθηση σου. Αντιλαμβάνεσαι απόλυτα τις προθέσεις των προσώπων που σε περιβάλλουν και έτσι καταφέρνεις και αποφεύγεις πολλές δυσάρεστες καταστάσεις ή συνέπειες! Παίρνεις ορθές αποφάσεις και βρίσκεις ωφέλιμες λύσεις, ώστε να έχεις αποκλειστικά εσύ τον έλεγχο και το πρώτο χέρι σε διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές!

ζωδια-σημερα

Δίδυμος

Σήμερα είναι η ημέρα φίλε Δίδυμε, όπου θα διεκδικήσεις και να επιτύχεις τους στόχους σου και να τακτοποιήσεις εύκολα υποχρεώσεις και εκκρεμότητες! Οι δραστηριότητες σου, σε καταστάσεις, συγκυρίες και γεγονότα, χαρακτηρίζονται αποτελεσματικότητα! Οι επικοινωνίες σου είναι σβέλτες, οξυδερκείς και αξιοθαύμαστες! Το μόνο που οφείλεις να προσέξεις σήμερα, είναι η τάση σου για κουτσομπολιό και τα λάθη στην οδήγηση ή γενικά σε μετακινήσεις!

Καρκίνος

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, μπορείς πιο εύκολα να βρεις λύσεις για τα προβλήματα ή τα θέματα που σε απασχολούν, όμως δώσε τον απαραίτητο χρόνο στις καταστάσεις για να στρώσουν και επιστράτευσε υπομονή, χωρίς να βιάζεσαι ή να πιέζεις καταστάσεις! Στις διαπροσωπικές σου επαφές και επικοινωνίες, να είσαι αποφασιστικός, αλλά με μέτρο. Δεν χρειάζεται να είσαι τόσο απόλυτος στις απόψεις σου και επίμονος, απορρίπτοντας την γνώμη των άλλων!

Λέων

Η Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο Λέοντα και πραγματικά, έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, λόγω της αποφασιστικής, δυναμικής και άμεσης δράσης σου! Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αν αποφύγεις έπαρση, εγωκεντρισμό και υπερβολικές συμπεριφορές στις συναναστροφές σου, θα καταφέρεις να πείσεις τους άλλους και να τους γοητεύσεις με ευκολία!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα ίσως να αισθανθείς πως δεν μπορείς να εκφράσεις με ευκολία σκέψεις, προσωπικούς στόχους και απόψεις και πιθανόν οι άλλοι να παρεξηγούν τα κίνητρά σου ή τις λέξεις σου. Καλό θα ήταν λοιπόν, να προτιμήσεις την σημερινή ημέρα, να κάνεις την ενδοσκόπηση σου και να προχωρήσεις στην λήψη σημαντικών αποφάσεων, τις οποίες όμως να μην τις κοινοποιήσεις σε άλλους, ώστε να μείνεις κι εσύ ανεπηρέαστος από τις τρίτες γνώμες!

ζωδια-προβλεψεισ

Ζυγός

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, θα το γλεντήσεις… επικοινωνιακά! Ξεχωρίζεις για την εξυπνάδα σου και την ισχυρή σου γοητεία, ιδίως στον τρόπο που επικοινωνείς, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Πολλές οι αλλαγές που θα βιώσεις σήμερα και ίσως αρχικά σε αποσυντονίσουν! Με την βοήθεια των φίλων σου όμως, καταφέρνεις και εκπληρώνεις, ένα μεγάλο στόχο ή όνειρο και προσαρμόζεσαι στην εκάστοτε κατάσταση! Εσύ απλά να είσαι σε ετοιμότητα!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα οι αντιδράσεις σου, σε κάθε περίσταση, χαρακτηρίζονται από ηρεμία, υπομονή και ωριμότητα! Μπορεί να φαίνεσαι κάπως απόμακρος στους άλλους, αλλά αυτός είναι και ο σκοπός σου! Θες δίπλα σου, μόνο αληθινούς ανθρώπους που πραγματικά σε σέβονται, σε αγαπούν και τους έχεις εμπιστοσύνη! Ένα οικογενειακό πρόβλημα ή μία προβληματική συγγενική σχέση, λύνεται σήμερα, λόγω της λογικής και συνετής σου αντιμετώπισης!

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, είσαι και πάλι ο εαυτός σου! Έχεις ισχυρή επιθυμία για περιπέτεια, για ελευθερία, για διασκέδαση και για έντονη κοινωνικότητα! Εύνοια θα έχεις και σε μετακινήσεις, ταξίδια και εκδρομές! Εκμεταλλεύσου την τύχη και την αισιοδοξία σου, σε κάθε στόχο που έχεις θέσει!

Αιγόκερως

Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, μείνε όσο πιο μακριά μπορείς από την έντονη κοινωνική ζωή και τα πολλά ανούσια λόγια με τον περίγυρο σου! Θα καταφέρεις με τον τρόπο αυτό, να πετύχεις πολύ πιο εύκολα στόχους και σχέδια, αφού ως παρατηρητής των γεγονότων, θα κερδίσεις πιο πολλά! Είσαι αδιαμφισβήτητα ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, ακόμα κι αν αυτό δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά! Επιθυμίες πραγματοποιούνται μέσα από κάποια επαφή, λόγω της αποτελεσματικής σου πειθούς και της διορατικότητας σου!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή ημέρα θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες, ώστε να δώσεις τέλος στην μοναξιά, αφού πλέον πολλά πρόσωπα στέκονται δίπλα σου και επιδιώκουν να σε έχουν στο άμεσο περιβάλλον τους! Όλα θα πάνε όπως επιθυμείς, ήρεμα, κοινωνικά, ευχάριστα, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πάρεις τις ορθές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με τους δικούς σου ανθρώπους! Οι δύσκολες καταστάσεις, τελειώνουν εδώ και οι λύσεις έρχονται κυρίως με την βοήθεια και την υποστήριξη των άλλων!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, τέρμα πια το ευαίσθητο και εύθραυστο πλάσμα που όλοι πίστευαν ότι ήξεραν μέχρι τώρα! Αλλάζεις και σε χαρακτηρίζουν ήρεμη δυναμικότητα, λογική, πρακτικότητα και λογική σήμερα, γεγονός που σε βοηθά με ποικίλους τρόπους, στο να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες σου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο με το Δία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με ενέργεια! Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο γεννά μία περίοδο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...