Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024
17.2 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Απριλίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Φίλε Κριέ, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, τονίζεται η αυτοπεποίθηση σου, η δυναμικότητα σου και η διάθεση σου για να κάνεις καινούρια ξεκινήματα! Οι προϋποθέσεις για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς, θα είναι οπωσδήποτε θετικές για εσένα και σαφώς η εκπλήρωση τους, θα αναζωπυρώσουν την αισιοδοξία και την πίστη στις δυνάμεις σου!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα πρέπει να επικεντρωθείς και να ασχοληθείς με πιο σοβαρά και ουσιαστικά θέματα, αφήνοντας πίσω ανούσιες ή και τοξικές καταστάσεις! Κινήσου παρασκηνιακά και θα δεις τι πραγματικά μπορεί να κάνεις για πετύχεις, τώρα! Είσαι σίγουρα πιο διαισθητικός και σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές, που θα επιλέξεις να μείνεις για λίγο μόνος σου! Μην ξεχνάς ότι βρισκόμαστε παραμονή της Ηλιακής Έκλειψης στο δικό σου ζώδιο και η ενέργεια είναι αρκετά τεταμένη και οι εξελίξεις επεισοδιακές.

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, ήρθε η κατάλληλη ημέρα, για να κοινωνικοποιηθείς ουσιαστικά, να αξιολογήσεις όπως πρέπει τις φιλίες σου και να οριοθετήσεις τις κοινωνικές σου επαφές, όπως εσύ νομίζεις! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, καταφέρνεις να εκπληρώσεις τα μεγαλόπνοα σχέδια και τα σπουδαία όνειρα σου!

Καρκίνος

Το ενδιαφέρον σου σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, επικεντρώνεται σε θέματα που αφορούν την κοινωνική σου εικόνα, την υπόσταση σου και την καλή σου φήμη! Αποφασίζεις να ξεπεράσεις τα κακώς κείμενα, προκειμένου να κάνεις βήματα ανέλιξης και να κερδίσεις και πάλι τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων! Προοδευτικά βήματα στην καριέρα σου που γίνονται τώρα, σου προσφέρουν ικανοποίηση!

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα , σήμερα πραγματοποιείται η 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2022, στο ζώδιο του Ταύρου η οποία και σε επηρεάζει έντονα! Η επιρροή της Έκλειψης είναι έντονη αλλά και αποδιοργανωτική για το δικό σου ζώδιο. Ζητήματα που αφορούν την καριέρα, τους στόχους, το γάμο, το μέλλον, φαίνεται ότι σε κάνουν να βρίσκεσαι σε μία πλήρη σύγχυση αυτή την περίοδο. Ξαφνικές αλλαγές σου ανατρέπουν τον προγραμματισμό που είχες στους στόχους σου ή και στην δουλειά σου! Μην ξεχνάς όμως ότι ο επιμένων νικά, και ότι με τη στήριξη φίλων θα καταφέρεις να βρεις τις λύσεις σου!

ζώδια 29/4

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε , σήμερα πραγματοποιείται η 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2022, στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία και προκαλεί μία καθυστέρηση ή ματαίωση σε κάποια σχέδια τα οποία και έκανες. Αυτή η Έκλειψη σε καλεί να φιλοσοφήσεις εκ νέου κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις, να αξιοποιήσεις τα μαθήματα του χτες και να χαράξεις μία νέα πορεία… Προσοχή χρειάζεται να δείξεις αυτό τον καιρό σε θέματα νομικών εγγράφων, σε εκπαιδευτικά ζητήματα, σε ταξίδια. Κάποια δυσάρεστα νέα από άτομο που είναι μακριά σου είναι πολύ πιθανά!

Ζυγός

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, είναι η κατάλληλη ημέρα να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές και γενικά σε ό,τι με σχετίζεται με εκείνες. Ευκαιρία να βελτιώσεις τις επαφές σου, να συνεργαστείς με τους γύρω σου και να γνωρίσεις καλύτερα, τον εαυτό σου μέσα από αυτούς!

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ , σήμερα πραγματοποιείται η 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2022, στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία και προκαλεί ξαφνικές ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες σου! Μετανιώνεις για ανθρώπους που εμπιστεύτηκες και τελικά απέδειξαν ότι ήταν αρκετά επιπόλαιοι ή και ασταθείς απέναντί σου! Μέσα από ένα ανατρεπτικό τοπίο παρεξηγήσεων, αποσυντονισμού γίνονται ολικά ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες σου, μία διεργασία που μπορεί να είναι για την ώρα απογοητευτική όμως το κλείσιμο κάθε κύκλου , συνεπάγεται πάντα και από το άνοιγμα ενός νέου!

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη , σήμερα πραγματοποιείται η 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2022, στο ζώδιο του Ταύρου, και η μέρα σου είναι γεμάτη άγχος, ένταση, αλλά και πίεση για ζητήματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα, τις υποχρεώσεις σου! Μέσα στο αλαλούμ των ημερών αναγκάζεσαι να προσαρμοστείς σε νέες συνθήκες, ή ακόμα και σε νέες συνήθειες, όχι γιατί εσύ το επέλεξες αλλά επειδή δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά! Ο αποσυντονισμός, η αστάθεια, και η σύγχυση αφορούν κατά κύριο λόγο των επαγγελματικό σου τομέα, όπου εκεί πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε ότι κουβεντιάζεις και συμφωνείς γιατί η στιγμή δεν είναι κατάλληλη.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, ήρθε η ώρα για να κάνεις απολογισμό των μέχρι τώρα γεγονότων, να ετοιμάσεις τις μελλοντικές κινήσεις σου, αλλά και να αντιμετωπίσεις ορθά, τις εξελίξεις στον σημαντικό και ευαίσθητο τομέα της οικογένειας και του σπιτιού! Διορθώνεις και εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις, αφού εκμεταλλεύεσαι αποτελεσματικά την διαίσθηση σου!

Υδροχόος

Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, η ανάγκη σου για επικοινωνία θα είναι πιο έντονη και πιο ουσιαστική! Απολαμβάνεις συνομιλίες και συζητήσεις, όπως και κάποιες ευχάριστες συναντήσεις, θετικά νέα ή ψυχαγωγικές εξόδους! Επίσης, τα αδέρφια, οι γείτονες και οι γνωστοί σου, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα σου, την σημερινή ημέρα!

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ , σήμερα πραγματοποιείται η 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2022, στο ζώδιο του Ταύρου και η μέρα είναι ακατάλληλη για συμφωνίες και τελικές αποφάσεις. Συγκρατήσου στα λόγια που εκφράζεις για να αποφύγεις τους καβγάδες, ενώ παρέμεινε λίγο παραπάνω καχύποπτος σε όσα ακούς. Δείξε προσοχή στις μετακινήσεις σου και στο μεταφορικό μέσο! Η Ηλιακή Έκλειψη σε ωθεί σταδιακά να βάλει σε εφαρμογή σκέψεις, ιδέες, αποφάσεις που είχαν μείνει πίσω, για την ώρα ωστόσο καλό είναι να συγκρατήσεις την βιασύνη σου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα ζώδια σήμερα: Κριοί, ο έρωτας μπορεί να σας χτυπά την πόρτα

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Κριός Ως πιστός φίλος και αφοσιωμένος σύντροφος που είσαι, Κριέ, όταν η...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Στο νοσοκομείο ο αγαπημένος ηθοποιός

Πολύ δύσκολες στιγμές φαίνεται πως βιώνει ο «Αριστοκράτης του Ελληνικού Κινηματογράφου» Δημήτρης Καλλιβωκάς. Ο σπουδαίος ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 25 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Πανσέληνος πέρασε, μα σήμερα Κυριακή ακόμη επικρατεί μία τάση υπερβολής και σπατάλης. Η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Υδροχόο αυξάνει...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 24 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Ημέρα Πανσελήνου, φίλε Κριέ, και κορυφώνεται στην Παρθένο, οπότε στο επίκεντρο για σένα έρχονται οι καθημερινές σου υποχρεώσεις. Η σκληρή της όψη...

Ελληνίδα στο Παρίσι κυκλοφορεί μόνο με το…καλσόν της! (φωτο)

Της αρέσουν τα ταξίδια και κάνει συχνά εξορμήσεις. Της αρέσουν όμως και οι εκκεντρικές εμφανίσεις και ως σχεδιάστρια που είναι έχει μεγάλη γκαρνταρόμπα. Η Ιρένε...

4 ζώδια που αλλάζουν τα πάντα στη ζωή τους το φινάλε του Φεβρουαρίου του...

Ο Φεβρουάριος κατά την άποψη μου είναι ένας από τους πιο ιδιαίτερους μήνες του 2024. Μια από τις ιδιαιτερότητες του είναι ότι στη διάρκεια...

Ο πιο άτυχος μήνας του 2024 για κάθε ζώδιο – Ποιο θα κάνει «μαύρο»...

Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις για το 2024, υπάρχουν κάποια ζώδια που θα είναι ευνοημένα και άλλα που θα αντιμετωπίσουν μεγάλες δυσκολίες κατά τη...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει λεφτά σε Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια

Στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα βοηθώντας μας να είμαστε...