Παρασκευή, 27 Μαΐου, 2022
29.3 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Απριλίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Φίλε Κριέ, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, τονίζεται η αυτοπεποίθηση σου, η δυναμικότητα σου και η διάθεση σου για να κάνεις καινούρια ξεκινήματα! Οι προϋποθέσεις για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς, θα είναι οπωσδήποτε θετικές για εσένα και σαφώς η εκπλήρωση τους, θα αναζωπυρώσουν την αισιοδοξία και την πίστη στις δυνάμεις σου!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα πρέπει να επικεντρωθείς και να ασχοληθείς με πιο σοβαρά και ουσιαστικά θέματα, αφήνοντας πίσω ανούσιες ή και τοξικές καταστάσεις! Κινήσου παρασκηνιακά και θα δεις τι πραγματικά μπορεί να κάνεις για πετύχεις, τώρα! Είσαι σίγουρα πιο διαισθητικός και σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές, που θα επιλέξεις να μείνεις για λίγο μόνος σου! Μην ξεχνάς ότι βρισκόμαστε παραμονή της Ηλιακής Έκλειψης στο δικό σου ζώδιο και η ενέργεια είναι αρκετά τεταμένη και οι εξελίξεις επεισοδιακές.

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, ήρθε η κατάλληλη ημέρα, για να κοινωνικοποιηθείς ουσιαστικά, να αξιολογήσεις όπως πρέπει τις φιλίες σου και να οριοθετήσεις τις κοινωνικές σου επαφές, όπως εσύ νομίζεις! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, καταφέρνεις να εκπληρώσεις τα μεγαλόπνοα σχέδια και τα σπουδαία όνειρα σου!

Καρκίνος

Το ενδιαφέρον σου σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, επικεντρώνεται σε θέματα που αφορούν την κοινωνική σου εικόνα, την υπόσταση σου και την καλή σου φήμη! Αποφασίζεις να ξεπεράσεις τα κακώς κείμενα, προκειμένου να κάνεις βήματα ανέλιξης και να κερδίσεις και πάλι τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων! Προοδευτικά βήματα στην καριέρα σου που γίνονται τώρα, σου προσφέρουν ικανοποίηση!

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα , σήμερα πραγματοποιείται η 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2022, στο ζώδιο του Ταύρου η οποία και σε επηρεάζει έντονα! Η επιρροή της Έκλειψης είναι έντονη αλλά και αποδιοργανωτική για το δικό σου ζώδιο. Ζητήματα που αφορούν την καριέρα, τους στόχους, το γάμο, το μέλλον, φαίνεται ότι σε κάνουν να βρίσκεσαι σε μία πλήρη σύγχυση αυτή την περίοδο. Ξαφνικές αλλαγές σου ανατρέπουν τον προγραμματισμό που είχες στους στόχους σου ή και στην δουλειά σου! Μην ξεχνάς όμως ότι ο επιμένων νικά, και ότι με τη στήριξη φίλων θα καταφέρεις να βρεις τις λύσεις σου!

ζώδια 29/4

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε , σήμερα πραγματοποιείται η 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2022, στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία και προκαλεί μία καθυστέρηση ή ματαίωση σε κάποια σχέδια τα οποία και έκανες. Αυτή η Έκλειψη σε καλεί να φιλοσοφήσεις εκ νέου κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις, να αξιοποιήσεις τα μαθήματα του χτες και να χαράξεις μία νέα πορεία… Προσοχή χρειάζεται να δείξεις αυτό τον καιρό σε θέματα νομικών εγγράφων, σε εκπαιδευτικά ζητήματα, σε ταξίδια. Κάποια δυσάρεστα νέα από άτομο που είναι μακριά σου είναι πολύ πιθανά!

Ζυγός

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, είναι η κατάλληλη ημέρα να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές και γενικά σε ό,τι με σχετίζεται με εκείνες. Ευκαιρία να βελτιώσεις τις επαφές σου, να συνεργαστείς με τους γύρω σου και να γνωρίσεις καλύτερα, τον εαυτό σου μέσα από αυτούς!

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ , σήμερα πραγματοποιείται η 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2022, στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία και προκαλεί ξαφνικές ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες σου! Μετανιώνεις για ανθρώπους που εμπιστεύτηκες και τελικά απέδειξαν ότι ήταν αρκετά επιπόλαιοι ή και ασταθείς απέναντί σου! Μέσα από ένα ανατρεπτικό τοπίο παρεξηγήσεων, αποσυντονισμού γίνονται ολικά ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες σου, μία διεργασία που μπορεί να είναι για την ώρα απογοητευτική όμως το κλείσιμο κάθε κύκλου , συνεπάγεται πάντα και από το άνοιγμα ενός νέου!

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη , σήμερα πραγματοποιείται η 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2022, στο ζώδιο του Ταύρου, και η μέρα σου είναι γεμάτη άγχος, ένταση, αλλά και πίεση για ζητήματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα, τις υποχρεώσεις σου! Μέσα στο αλαλούμ των ημερών αναγκάζεσαι να προσαρμοστείς σε νέες συνθήκες, ή ακόμα και σε νέες συνήθειες, όχι γιατί εσύ το επέλεξες αλλά επειδή δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά! Ο αποσυντονισμός, η αστάθεια, και η σύγχυση αφορούν κατά κύριο λόγο των επαγγελματικό σου τομέα, όπου εκεί πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε ότι κουβεντιάζεις και συμφωνείς γιατί η στιγμή δεν είναι κατάλληλη.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, ήρθε η ώρα για να κάνεις απολογισμό των μέχρι τώρα γεγονότων, να ετοιμάσεις τις μελλοντικές κινήσεις σου, αλλά και να αντιμετωπίσεις ορθά, τις εξελίξεις στον σημαντικό και ευαίσθητο τομέα της οικογένειας και του σπιτιού! Διορθώνεις και εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις, αφού εκμεταλλεύεσαι αποτελεσματικά την διαίσθηση σου!

Υδροχόος

Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, η ανάγκη σου για επικοινωνία θα είναι πιο έντονη και πιο ουσιαστική! Απολαμβάνεις συνομιλίες και συζητήσεις, όπως και κάποιες ευχάριστες συναντήσεις, θετικά νέα ή ψυχαγωγικές εξόδους! Επίσης, τα αδέρφια, οι γείτονες και οι γνωστοί σου, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα σου, την σημερινή ημέρα!

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ , σήμερα πραγματοποιείται η 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2022, στο ζώδιο του Ταύρου και η μέρα είναι ακατάλληλη για συμφωνίες και τελικές αποφάσεις. Συγκρατήσου στα λόγια που εκφράζεις για να αποφύγεις τους καβγάδες, ενώ παρέμεινε λίγο παραπάνω καχύποπτος σε όσα ακούς. Δείξε προσοχή στις μετακινήσεις σου και στο μεταφορικό μέσο! Η Ηλιακή Έκλειψη σε ωθεί σταδιακά να βάλει σε εφαρμογή σκέψεις, ιδέες, αποφάσεις που είχαν μείνει πίσω, για την ώρα ωστόσο καλό είναι να συγκρατήσεις την βιασύνη σου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ο Γιώργος Αλκαίος για την απόφασή του να απομονωθεί στη Μήλο

Καλεσμένος στο Mega ήταν χθες ο Γιώργος Αλκαίος. Ο τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την απόφαση που πήρε πριν από χρόνια να απομονωθεί...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 27/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, σήμερα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, ώστε να μην το παρακάνεις με απαιτήσεις και εντάσεις! Ίσως είσαι κάπως άπληστος...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 26/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, σήμερα με την Σελήνη είναι στο δικό σου Ζώδιο, θα έχεις οπωσδήποτε επιτυχία στις δράσεις σου, λόγω της γοργής,...

Δώσε μεγάλη προσοχή: Αυτές είναι οι δυσκολίες που θα περάσει κάθε ζώδιο φέτος το...

Μετράμε αντίστροφα για το καλοκαίρι και τα άστρα προειδοποιούν τα ζώδια για το ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα γεγονότα που...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 25/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, σήμερα με την βοήθεια του Τριγώνου Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, αποδεικνύεις την αξία σου στον περίγυρο και κερδίζεις με περίσσια ευκολία...

Ξεκινούν στην Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της ταινίας «Tin Soldier» με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ ντε...

Ξεκινούν στη Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της ταινίας δράσης «Τin Soldier», προϋπολογισμού 38 εκατομμυρίων ευρώ, με πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζέιμι Φοξ και Σκοτ...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 24/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, υπόσχεται μόνο θετικές και τυχερές εξελίξεις στην ζωή σου! Πετυχαίνεις βαθιές και σπουδαίες επιθυμίες, όπως...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
989ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 16/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, θα φέρει αρκετά...

Είναι οι απόλυτοι εραστές! Αυτά είναι τα 4 ζώδια με “κρυφά ταλέντα” στο κρεβάτι

Δεν θα σε απογοητεύσουν ποτέ στον τομέα sex Τα ζώδια αυτά βλέπουν την κρεβατοκάμαρα σαν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, ετοιμάσου να διεκδικήσεις και να πετύχεις με ευκολία, αρκετούς από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 8 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Κριός Σήμερα φίλε Κριέ, η ημέρα θα είναι σίγουρα θετική και πολύ κεφάτη!...