Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
14.7 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 30 Οκτωβρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός♈
Γενικά

Η Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο φίλε Κριέ και καταφέρνεις με την άμεση δράση σου και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, να πείθεις τους συνομιλητές σου και να γοητεύεις μέσα από συναναστροφές και κοινωνικές επαφές! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, αρκετοί από τους στόχους σου, εκπληρώνονται και εσύ νιώθεις απόλυτα ικανοποιημένος αν πραγματικά το θελήσεις και το αποφασίσεις! Μπορείς να έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, αρκεί να περιορίσεις την τάση σου για έπαρση και ξεσπάσματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές πάθους, ερωτισμού και συναισθηματισμού, με τον σύντροφο σου, αρκεί να αποφύγεις εντάσεις και ξεσπάσματα χωρίς λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει και θες να κατακτήσεις και θα καταφέρεις να το πετύχεις πολύ πιο εύκολα, απ’ότι παλαιότερα! Η γοητεία σου νικά σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην προκαλείς εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, χωρίς λόγο! Οικονομικά, μην παίρνεις κάποιες αυθόρμητες αποφάσεις και μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις, που ενδεχομένως να μετανιώσεις!

Ταύρος♉
Γενικά

Φίλε Ταύρε, η σημερινή ημέρα, είναι η ιδανική για ενδοσκόπηση, λήψη σημαντικών αποφάσεων αλλά κυρίως, παρατήρησης και αξιολόγησης κάποιων γεγονότων και καταστάσεων, αλλά και του ίδιου σου του εαυτού! Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου διαίσθηση και την διορατικότητα σου, ώστε να ανακαλύψεις, τι συμβαίνει μυστικά στο περιβάλλον σου! Παραδόξως σήμερα, δεν έχεις ίσως την διάθεση για κοινωνικοποίηση ή συζήτηση με τους γύρω σου και αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα υποκύπτεις σε κολακείες, κομπλιμέντα και μεγάλα λόγια, γεγονός που θα σε κάνει και πάλι, να πιστέψεις σε λάθος άτομα και να έχεις απατηλές ελπίδες για κάτι που δεν πρέπει! Αν είσαι δεσμευμένος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρασυρθείς σε κάτι παράλληλο, παράνομο και παρασκηνιακό! Πρόσεχε λοιπόν, ενδεχόμενες αποκαλύψεις, που μπορεί να σε βλάψουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι αρκετά επιρρεπής σε παραλήψεις ή λάθη στην καριέρα και πρέπει να συγκεντρωθείς ακόμα πιο πολύ! Στις οικονομικές σου υποχρεώσεις, βρίσκεται από το πουθενά, μία αποτελεσματική λύση!

Δίδυμοι♊
Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, οι φίλοι σου θα σε βοηθήσουν και θα γίνουν σύμμαχοι σου, στην εκπλήρωση ενός μεγάλου στόχου σου ή ονείρου! Γενικά όμως, πολλά θα είναι τα απρόβλεπτα, μέσα στην διάρκεια της ημέρας, γι’αυτό φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση και ετοιμότητα, γιατί μπορεί να αφορούν ανατροπές, αλλά και ξαφνικές ευκαιρίες, που τώρα πρέπει να αρπάξεις! Οι περισσότερες από τις καταστάσεις που θα βιώσεις τώρα, θα αλλάξουν σταδιακά την ζωή σου και θα την βελτιώσουν εμφανώς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος απαιτείς από τον σύντροφο σου, την ανεξαρτησία και την ελευθερία σου και αν δεν κρατήσεις χαμηλούς τόνους, θα υπάρξουν ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις διάθεση για μπόλικο φλερτ και αυτό το φλερτ ίσως εκδηλωθεί μέσα από μία φιλική συμπεριφορά και όχι μέσα από άμεση προσέγγιση του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι σωστές συνεργασίες, θα σε οδηγήσουν στην ικανοποίηση μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον και στην επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά, πες όχι σε γρήγορες αποφάσεις και αυθόρμητες κινήσεις.

Καρκίνος♋
Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα καταφέρνεις και κάνεις αισθητή τη παρουσία σου με κάθε τρόπο, προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό των γύρων σου! Ξέρεις ακριβώς τι θες και σήμερα μπορείς να το καταφέρεις! Αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις αλλά και τις συναναστροφές σου, ήρεμα, υπομονετικά, ώριμα αλλά και κάποιες φορές, πιο… ψυχρά! Αυτό όμως δεν πειράζει καθόλου, αφού αυτή σου η συμπεριφορά θα φέρει κοντά σου, μόνο αληθινούς και τίμιους σε σένα ανθρώπους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σήμερα σε γκρίνια και παράλογες απαιτήσεις, που ενδεχομένως να φέρουν διαμάχες και ψυχρότητα στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδικείς τώρα μια σταθερή, ουσιαστική και γεμάτη σιγουριά σχέση! Αυτή η ώριμη συμπεριφορά σου, θα φέρει ένα αξιόλογο άτομο ως κατάκτηση σου και πιθανόν να είναι ένα πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικοί στόχοι και όνειρα, σήμερα επιτυγχάνονται και βελτιώνεται έτσι η πρόοδος σου! Οικονομικά, ο σωστός προγραμματισμός, θα σώσει καταστάσεις!

Λέων♌
Γενικά

Σήμερα, φίλε Λέοντα, πρόκειται σίγουρα για μία ημέρα, γεμάτη επικοινωνίες, μηνύματα, γνωριμίες, τύχη, μετακινήσεις, ευχάριστα νέα, επαφές και συναντήσεις! Έχεις διάθεση για περιπέτεια, νέες εμπειρίες, ελευθερία, κοινωνικότητα και εξερεύνηση και σε χαρακτηρίζει σίγουρα κέφι και ξεγνοιασιά! Ωστόσο, θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για προκλητικά ή αγενή αστεία, αφού ενδεχομένως κάποιοι θα προσβληθούν και θα παρεξηγηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η καλύτερη ημέρα για συζήτηση με τον σύντροφο, για μία ψυχαγωγική έξοδο ή για την απόφαση-οργάνωση ενός ταξιδιού ή μίας εκδρομής! Αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό σου σε νέες γνωριμίες, αλλά φλέρταρε όσο πιο πολύ μπορείς και θα αισθανθείς πιο περιζήτητος και επιθυμητός από ποτέ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μέσα από επαγγελματικές επαφές και συναδελφικές σχέσεις, ένας μεγάλος στόχος, πραγματοποιείται! Κάποιες οικονομικές δυσκολίες που ίσως σήμερα έρθουν, οφείλονται κυρίως σε δικές σου υπερβολές!

Παρθένος♍
Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, καταφέρνεις σε διαπροσωπικές επαφές, συναναστροφές και σχέσεις και καταφέρνεις να έχεις εσύ το «πάνω χέρι», κυρίως λόγω της ισχυρής πειθούς σου και της ενισχυμένης διορατικότητας σου! Παίρνεις τον έλεγχο στα χέρια σου, σε όλες τις καταστάσεις και σε όλους τους τομείς της ζωής σου, που σε απασχολούν εδώ και καιρό και θα καταφέρεις να πετύχεις πολύ πιο εύκολα τους στόχους σου και τα σχέδια σου, μέσα από επικοινωνίες με τους γύρω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος απολαμβάνεις κατακτήσεις, αφού η δύναμη της ερωτικής σου γοητείας, μπορεί να σε ωθήσει να σαγηνεύσεις τον οποιοδήποτε! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και «ψαρεύεις» ένα μυστικό που ξέρεις ό,τι ο σύντροφος σου, κρατά εδώ και καιρό από σένα! Γενικά, η σχέση σου, θα είναι αδιαμφισβήτητα η προτεραιότητά σου σήμερα και ιδίως η σεξουαλική σου ζωή με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, έχεις σίγουρα εύνοια και τύχη, καταφέρνοντας να βρεις λύσεις ακόμα και για παλαιά προβλήματα! Επαγγελματικά, βρίσκεις έμμεσους τρόπους για να σε τεστάρεις συνεργάτες και συναδέλφους, ώστε να δρομολογήσεις σωστά τα σχέδια σου!

Ζυγός♎
Γενικά

Φίλε Ζυγέ, επιτέλους, όλα κυλούν αρμονικά και ήρεμα, πράγμα που θα σε βοηθήσει να πάρεις τον χρόνο σου, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν! Οι δύσκολες καταστάσεις, λαμβάνουν τέλος και οι λύσεις έρχονται ευκολότερα τώρα, με την βοήθεια των γύρων σου! Η σημερινή ημέρα θα δώσει σίγουρα τέλος στην μοναξιά, αφού πολλοί άνθρωποι θα είναι δίπλα σου και θα επιδιώκουν να σε έχουν στο άμεσο περιβάλλον τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται σήμερα μία νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη, με ένα πρόσωπο που σε πραγματικά θα σε κάνει να νιώθεις σιγουριά και ηρεμία! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος εκτιμά τις φροντίδες και τις προσπάθειες σου, γεγονός που βοηθά στην ομαλή πορεία της σχέσης σου μαζί του! Βρίσκετε μαζί τις απαραίτητες ισορροπίες, ώστε να προχωρήσετε με ευκολία στους κοινούς ερωτικούς σας στόχους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συναδελφικές σου σχέσεις, βελτιώνονται και χαρακτηρίζονται από αρμονία και σωστή επικοινωνία! Νέες συνεργασίες θα έχουν σίγουρα επιτυχία! Οικονομικά θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες ή αναποδιές, κυρίως γιατί αμέλησες κάποια πράγματα!

Σκορπιός♏
Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα επικοινωνείς αποτελεσματικά, γεγονός που φέρνει σημαντικά οφέλη για σένα και επιπλέον οι άλλοι σε ευγνωμονούν λεκτικά, αλλά και με ανταποδώσεις, για την πολύτιμη βοήθεια και την εξυπηρέτηση που τους προσφέρεις! Η πρακτικότητα και η λογική σου, κάνουν τώρα «εμφάνιση» και είναι σίγουρα τα δυνατά σου σημεία, βοηθώντας σε να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου και να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως η σημερινή ημέρα, δεν είναι τόσο παθιασμένη ή συναισθηματική, όσο θα ήθελες! Ωστόσο, μπορείς να είσαι σίγουρος, πως θα είναι εποικοδομητική και χρήσιμη για την σχέση σου, αφού μέσα από συζήτηση με τον σύντροφο, βρίσκετε λύσεις, στα κοινά σας προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει φλερτ με ένα άτομο σήμερα, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, η απόδοσή σου βελτιώνεται και αυτό αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται! Οικονομικά, θα έρθουν τώρα μόνιμες λύσεις, σε πολλά από τα προβλήματα σου!

Τοξότης♐
Γενικά

Σήμερα φίλε Τοξότη, τα γεγονότα και οι συγκυρίες, θα σου φέρουν ενθουσιασμό, χαρά, καλοπέραση και την αίσθηση της απόλυτης ικανοποίησης! Οι γύρω σου, θα σε βοηθήσουν σε αρκετούς από τους στόχους σου και επιπλέον, τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού επάνω σου! Ξέρεις πλέον πολύ καλά πως να γοητεύσεις τα πλήθη και να γίνεις απόλυτα αγαπητός και περιζήτητος, αφού δρας άμεσα και αποτελεσματικά! Δεν χάνεις ευκαιρία να πάει χαμένη και μπράβο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι πολύ πιο δραματικός και απαιτητικός απέναντι στο σύντροφο, ωστόσο οι γεμάτες πάθος στιγμές, το δυνατό συναίσθημα, ο ρομαντισμός και οι ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου, θα τα διορθώσει όλα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές και γενικά ο τομέας του έρωτα, θα είναι σίγουρα ευνοημένος απόλυτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οποιαδήποτε επαγγελματική σου κίνηση σήμερα, στέφεται από απόλυτη επιτυχία! Οικονομικά θα έχεις επίσης εύνοια και τύχη σήμερα, αρκεί να μην ρισκάρεις!

Αιγόκερως♑
Γενικά

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης και λύσεων! Γενικά, εντείνονται τα βαθύτερα συναισθήματα σου, το ένστικτο σου και η διαίσθηση σου. Η σημερινή ημέρα, θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις και να αντιληφθείς τις προθέσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν και αυτό θα σε οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις και λύσεις, για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα σου ξυπνήσουν σήμερα, αναμνήσεις σχετικά με ένα άτομο του παρελθόντος! Καλό θα ήταν όμως, να μην κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, αλλά να προσπαθήσεις για επανασύνδεση, μόνο αν πάρει πρώτα το άλλο άτομο, την πρωτοβουλία επαναπροσέγγισης σου! Αν είσαι δεσμευμένος, προτιμήστε με τον σύντροφο την θαλπωρή του σπιτιού και να απολαύσετε μία ταινία ή ένα δείπνο μαζί! Ιδανική ημέρα να συζητήσεις για συγκατοίκηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, πετυχαίνεις στόχους, μέσα από τις αρκετά βελτιωμένες συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, έρχονται κάποια μικρά έξοδα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι!

Υδροχόος♒
Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, η εκπλήρωση των στόχων και η διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, είναι πολύ πιο εύκολες τώρα για σένα, χάρη στον σαφή και ορθό τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες τώρα, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή, αλλά και την σχέση σου με αδέρφια και γείτονες! Πάρε άφοβα οποιαδήποτε πρωτοβουλία σήμερα, αφού οι αντιδράσεις σου και οι κινήσεις σου, είναι εξαιρετικά γρήγορες, ευφυείς και αποτελεσματικές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες και φλερτ, ακόμα κι αν δεν καταλήξει κάπου όλο αυτό! Σημασία έχει πως θα νιώσεις ιδιαίτερα επιθυμητός και ερωτεύσιμος μέσα από επικοινωνίες και επαφές! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε σήμερα, με περισσότερη υπευθυνότητα και συναίσθημα από μέρους σου, να κάνεις μία σημαντική συζήτηση με τον σύντροφό σου, ώστε να λύσετε προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μία προβληματική συναδελφική σχέση, διορθώνεται και βελτιώνεται! Σε αγχώνουν κάποια μικρά έξοδα σήμερα, που αφορούν μετακινήσεις ή κάποιο όχημα!

Ιχθύες♓
Γενικά

Σήμερα φίλε Ιχθύ, μπορείς να αναμένεις στα ξαφνικά, τις λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό! Ωστόσο μην ξεχνάς πως οι τρέχουσες καταστάσεις χρειάζονται περισσότερο χρόνο και υπομονή απ’ ό,τι συνήθως! Μην βιάζεσαι λοιπόν και να πιέζεις καταστάσεις και γεγονότα! Σε επαφές και επικοινωνίες, φρόντισε αποφασιστικός, σοβαρός και μετρημένος! Έτσι θα ανακτήσεις αυτοεκτίμηση, αλλά και αυτοπεποίθηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, είσαι παραδόξως πιο ντροπαλός απ’ότι συνήθως στο φλερτ και στις ερωτικές επαφές! Κι όμως! Αυτό είναι που θα γοητεύσει και τους άλλους, αφού θα τους κινήσεις την περιέργεια! Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι από κτητικότητα, απαιτητικότητα και ζήλια, καταστρέφοντας την κατά τ’άλλα ερωτική ατμόσφαιρα με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πες ναι σε νέα ξεκινήματα στον τομέα της καριέρας, αν θες να πετύχεις! Οικονομικά, θα υπάρξει επιτυχία, σε κάθε σου κίνηση και υλοποίηση σχεδίου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτό δεν έχει ξανά γίνει στο J2US: Πάγωσε ο Κοκλώνης με την απόφαση της...

Μια τεράστια ανατροπή είχε απόψε 16/3 το Just the 2 of us. Συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της με τον Στέλιο Δρουμαλιά,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη, άρα η σημερινή πρόβλεψη υπόσχεται...

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν πάντα άγχος για τα χρήματα

Ορισμένα ζώδια δεν μπορούν παρά να αγχώνονται για τα χρήματα που έχουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Φαίνεται να έχουν πάντα τα χρήματα στο μυαλό τους,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 16 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις Κριός Κριέ μου, σήμερα η ημέρα έχει λίγες εξελίξεις και για εσένα, μιας και η Σελήνη από τους Διδύμους...

Ποια παροιμία χαρακτηρίζει το κάθε ζώδιο

Αν μας ζητούσαν να χαρακτηρίσουμε τον/την φίλο/η μας με μια παροιμία, ποια θα χρησιμοποιούσαμε; Η λαϊκή σοφία όμως έχει μεριμνήσει και γι΄αυτό. Σας παρουσιάζουμε μερικά...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 15 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις Κριός Φίλε μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, η διάθεσή σου αλλάζει αρκετά...

Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Το έντονο φλερτ με την τραγουδίστρια Τιάνα Τέιλορ σε πάρτι

Σε πάρτι πριν τα Όσκαρ ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Tιάνα Τέιλορ. Ο 49χρονος Λεονάρντο εθεάθη να… φλερτάρει την...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...