Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
20.9 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 7 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Φίλε Κριέ, σήμερα επικεντρώνεσαι στην βελτίωση της ψυχολογίας σου! Είσαι αποφασισμένος να ξεπεράσεις φοβίες και άγχη, μια και καλή! Ιδανική ημέρα, για να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές και δημιουργικές δραστηριότητες! Προσφέρεις ανιδιοτελώς στους γύρω σου και μέσα από αυτές τις πράξεις σου, θα πάρεις ικανοποίηση!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, σήμερα θα ασχοληθείς με τους φίλους σου και γενικά με τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Η φιλία την σημερινή ημέρα, είναι για εσένα, προτεραιότητα και αποφασίζεις να έρθεις πιο κοντά με τους φίλους σου! Επιπλέον, ένας μεγαλεπήβολος στόχος επιτυγχάνεται και ευχάριστες αλλαγές έρχονται!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είσαι επικεντρωμένος στους στόχους και τα σχέδια σου και ξέρεις πολύ καλά τι οφείλεις να κάνεις, για να τα υλοποιήσεις! Καταφέρνεις και προβάλλεσαι κοινωνικά όπως πρέπει και κερδίζεις με ευκολία την εκτίμηση και τον σεβασμό, των άλλων! Μπορείς να αναμένεις, βελτίωση κοινωνικής εικόνας!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, μία αισιόδοξη ημέρα για εσένα είναι εδώ! Η ανάγκη σου για συναρπαστικές εμπειρίες είναι ιδιαίτερα ισχυρή τώρα, καθώς επίσης και η επιθυμία σου να έχεις κοινωνικές επαφές, συναναστροφές, συζητήσεις και συναντήσεις! Θα διαπιστώσεις πως οι άλλοι, σε θαυμάζουν για το κοφτερό μυαλό σου, το χιούμορ σου και τα επικοινωνιακά σου ταλέντα! Ιδανική ημέρα επίσης, για μετακινήσεις και ταξίδια!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 7 Ιανουαρίου;

Λέων

Φίλε Λέοντα, σήμερα αποφασίζεις να μην ανοίγεσαι πολύ στους γύρω σου, αφού προτιμάς να κλειστείς στον εαυτό σου προσωρινά! Θα μπορέσεις μέσα από συζητήσεις και συνομιλίες τι ακριβώς κρύβεται πίσω από τα λόγια του άλλου! Κάνεις δεν μπορεί να σε ξεγελάσει την σημερινή ημέρα, αφού έχεις σύμμαχο την διορατικότητα σου!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα επικεντρώνεσαι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και την εξομάλυνση αυτών! Λόγω του επικοινωνιακού σου ταλέντου και της καλοπροαίρετης διάθεσης σου, θα νιώσεις ευτυχής και ασφαλής, μέσα από τις συναναστροφές σου! Ωστόσο, θα είσαι κάπως αναποφάσιστος, γεγονός που θα καθυστερήσει την δρομολόγηση κάποιων σχεδίων σου!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα αφιερώσεις την ημέρα σου στους γύρω σου, αφού τους βοηθάς, τους εξυπηρετείς και τους φροντίζεις! Ωστόσο, ίσως να μην βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου! Οργάνωσε λοιπόν πιο σωστά τον χρόνο σου και μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, υποδέχεσαι μία ιδιαίτερα θετική ημέρα! Ετοιμάσου να διασκεδάσεις, να νιώσεις περιζήτητος στον κοινωνικό σου περίγυρο και σίγουρα, δεν θα βαρεθείς στιγμή! Όλα τα βλέμματα, είναι επικεντρωμένα επάνω σου, γεγονός που θα σου προσφέρει ικανοποίηση και χαρά! Καλλιτεχνικές και δημιουργικές δράσεις, ευνοούνται!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, σήμερα θα έχεις πραγματικά ανάγκη, την ασφάλεια και την ζεστασιά του σπιτιού σου! Παραδόξως, δεν έχεις όρεξη για εξόδους και κοινωνικές συναναστροφές, αφού μέσα στην οικογένεια, θα λάβεις ουσιαστική αγάπη και ηρεμία! Οικιακά θέματα και συγγενικές κλονισμένες σχέσεις λύνονται, μετά από ωφέλιμες συζητήσεις!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα το οξυδερκές μυαλό σου και η γρήγορος τρόπος σκέψης σας, εντυπωσιάζουν τον κοινωνικό περίγυρο σου και τους φιλικούς σου κύκλος! Είναι η ιδανική ημέρα για να βγεις κερδισμένος, μέσα από δημόσιες σχέσεις, να υλοποιήσεις τις ιδέες και τα σχέδια σου και να απολαύσεις ευχάριστες αλλαγές!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα μπορείς να αναμένεις υλική, αλλά και συναισθηματική πληρότητα και ικανοποίηση! Στις διαπροσωπικές σου συναναστροφές, ξεχωρίζεις για την ηθική σου, την υπομονή σου, την αξιοπιστία σου και την ισχυρή πειθώ σου! Επιπλέον, επιτέλους ανακτάς αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, με την Σελήνη στο Ζώδιο σου σήμερα, δεν θα περάσεις απαρατήρητος, αφού όλα τα βλέμματα θα στρέφονται επάνω σου! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, πετυχαίνεις πολλούς από τους στόχους και τους σκοπούς σου, με ευκολία. Όλοι σε θαυμάζουν για την γενναιοδωρία σου και την μεγαλοψυχία σου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο με το Δία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με ενέργεια! Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο γεννά μία περίοδο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...