Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.8 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 8 Οκτωβρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με την Σύνοδο Ήλιου-Άρη, η ημέρα μπορεί να φέρει μέχρι και ρήξεις, αν δεν είσαι προσεκτικός, γι’αυτό αν κάποιες καταστάσεις δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό στην ατμόσφαιρα και σε φέρουν σε δύσκολη θέση, εσύ συγκρατήσου όσο μπορείς και πρόσεξε πολύ τον τρόπο που θα αντιδράσεις! Γενικά, κάνε υπομονή σε ότι κι αν αντιμετωπίσεις στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, επαφών και συναναστροφών!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η Σύνοδος Ήλιου-Άρη σήμερα, θα φέρει άγχος, τρεξίματα για υποχρεώσεις και διάφορες δουλειές, όπως και αρκετή κούραση! Οι εκκρεμότητες σε πιέζουν για διεκπεραίωση και είναι και αυτές που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου την σημερινή ημέρα! Θα πρέπει να βρεις άμεσες λύσεις και να οργανωθείς σωστά, για την βελτίωση της ροής της καθημερινότητας σου, της φυσικής σου κατάστασης και γενικότερα της ζωής σου!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, με την Σύνοδο Ήλιου-Άρη, οφείλεις να περιορίσεις αυθορμητισμό, εγωκεντρισμό και έπαρση, όσον αφορά την προσωπική σου προβολή, τις δημιουργικές ασχολίες σου, τον τρόπο που ψυχαγωγείσαι, αλλά και θέματα που αφορούν τα παιδιά! Η ημέρα απαιτεί την αμέριστη προσοχή σου και κυρίως την ωριμότητα σου, σε ενδεχόμενες κρίσεις, που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σου επιδιώξεις και φιλοδοξίες!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η Σύνοδος Ήλιου-Άρη σήμερα, σε προειδοποιεί να διαχειριστείς ψύχραιμα και ώριμα κάποιες καταστάσεις που θα προκύψουν στο σπίτι, ώστε να ενδυναμώσεις τις οικογενειακές σχέσεις και όχι να τις επιβαρύνεις, με εντάσεις και τσακωμούς! Ακόμα κι αν έρθουν αρκετές αναποδιές, εσύ θα πρέπει να παραμείνεις έντιμος και λογικός, αποφεύγοντας εγωιστικές συμπεριφορές και σοβαρές ρήξεις!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα με την Σύνοδο Ήλιου-Άρη, χρειάζεται προσοχή από μέρους σου, κυρίως σε κοινωνικές επαφές, μηνύματα, συναντήσεις, συζητήσεις, συμφωνίες, μετακινήσεις, οδήγηση, αλλά και σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες! Απέφυγε οπωσδήποτε κουτσομπολιά, ψέματα, αυθορμητισμό, αγένεια και εριστικότητα στον λόγο σου, διότι αντί να πετύχεις τον σκοπό σου, θα παρεξηγηθείς!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, με την Σύνοδο Ήλιου-Άρη, πιθανόν να σε παρασύρει σε αβεβαιότητα και ανασφάλεια, όσον αφορά την προστασία των κεκτημένων σου, αλλά και στην διατήρηση των προσωπικών αξιών σου, αφού τώρα κάποιες καταστάσεις και γεγονότα, θα τα απειλήσουν! Εσύ συνέχισε να είσαι δυνατός και σταθερός και μπορεί κάποιες υλικές απώλειες να σε αγχώσουν, αλλά θα δεις πως είναι σίγουρα παροδικές!

Ζύγος
Φίλε Ζυγέ, η Σύνοδος Ήλιου-Άρη σήμερα, θέλει αρκετή προσοχή και σωστούς χειρισμούς από μέρους σου! Η σημερινή αυτή όψη, μπορεί να σου φέρει μεγάλες απώλειες, αν δεν προσέξεις και δεν συγκρατήσεις την απληστία σου και τις απαιτήσεις σου! Μην το παρακάνεις και επιμένεις σε παράλογα «θέλω», από τους άλλους, χωρίς να υπολογίζεις πότε πρέπει να σταματήσεις και χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες που ενδεχομένως να προκληθούν, εξαιτίας αυτής σου της συμπεριφοράς!

Σκορπιός
Σήμερα φίλε Σκορπιέ, με την Σύνοδο Ήλιου-Άρη, εντείνεται η ανάγκη σου για απομόνωση, μαζί με αυτήν όμως και οι φοβίες, οι προβληματισμοί και τα άγχη σου! Μην ακολουθείς την διαίσθηση σου τώρα, αλλά αντίθετα, επιστράτευσε οπωσδήποτε την λογική σου και τις παρελθοντικές εμπειρίες σου και πριν πάρεις αποφάσεις και πριν κάνεις κινήσεις! Χειρίσου ορθά και κυρίως συνειδητά τις συναισθηματικές και ψυχικές σου ανάγκες!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η Σύνοδος Ήλιου-Άρη, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις φιλίες σου, αλλά και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Προσπάθησε να παραμείνεις συγκρατημένος στις κοινωνικές σου συναναστροφές, όσο κι αν κάποιες καταστάσεις σε φτάσουν στα άκρα! Μην φέρεσαι παρορμητικά και επιθετικά, γιατί θα αναγκαστείς ίσως να αναθεωρήσεις, μετά από μία ένταση, συμπεριφορά, παρεξήγηση, κάποια σημαντική, ακόμα και μακροχρόνια φιλία σου!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, η Σύνοδος Ήλιου-Άρη, σε επηρεάζει άμεσα και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα! Θα διαπιστώσεις, πως έχεις αρκετούς ανταγωνιστές ή ακόμα και εχθρούς που σε φθονούν και σε ζηλεύουν για τις επιτυχίες σου! Εσύ οφείλεις να τους αντικρούσεις, να εντείνεις τις προσπάθειές σου, έτσι ώστε οι σταθερές διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου να διατηρηθούν και κυρίως να μην κλονιστεί η καλή κοινωνική σου εικόνα!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η Σύνοδος Ήλιου-Άρη, επηρεάζει άμεσα τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου! Αν λοιπόν σχεδιάζεις κάτι τέτοιο τώρα, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και πλήρως οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν αλλαγές, αναβολές και καθυστερήσεις που δεν θες! Επιπλέον, η σημερινή ημέρα, κλονίζει τις κοινωνικές σου επαφές και επικοινωνίες, διότι είσαι αρκετά αντιδραστικός, οξύθυμος και επιπόλαιος!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, με την Σύνοδο Ήλιου-Άρη την σημερινή ημέρα, θα χρειαστεί να έχεις περισσότερη ψυχική δύναμη, αλλά και σωματική αντοχή σε όποιες δύσκολες καταστάσεις και τρεξίματα προκύψουν! Πιθανόν να εξαντληθείς από κάποιες συγκυρίες ή γεγονότα και να θελήσεις να βάλεις τέλος σε αυτά, ξεκινώντας ξανά από την αρχή, οργανώνοντας πλέον εξυπνότερα κάποια πράγματα! Επιπλέον, θα πρέπει να βρεις και ελεύθερο χρόνο για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, αφού πραγματικά το χρειάζεσαι!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου, αναδεικνύει μια ημέρα βαθιάς συναισθηματικής και πνευματικής αναζήτησης. Η Σελήνη...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί να μας έχει κολλήσει σαν τα τελευταία απομεινάρια της ψύχρας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής ελευθερίας και των βαθύτερων συναισθηματικών σου αναγκών. Η Αφροδίτη σε...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...