Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 01 Φεβρουρίου;

45

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 01 Φεβρουαρίου …

ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που κάποιες στιγμές θα δυσανασχετήσετε η τύχη θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν και θα σας βοηθήσει στον οικονομικό σας τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο σύντροφός σας προσπαθεί να ικανοποιήσει στο έπακρο τις δικές σας ανάγκες. Υπάρχει μια ισορροπία σε γενικές γραμμές μεταξύ σας και μπορεί να διατηρηθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πείτε ευθέως και ειλικρινά αυτό που θέλετε χωρίς να έχετε ενδοιασμούς. Επιλύστε διάφορα ζητήματα για να μπει το καθετί στη θέση του και να διευθετηθούν καταστάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τολμήστε να εφαρμόσετε νέες και πρωτοποριακές ιδέες. Αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας μη χαλαρώνετε τις προσπάθειές σας.

ΛΕΩΝ: Απαλλαγείτε τάχιστα από καταστάσεις που σας έχουν φέρει σε τέλμα. Ασχοληθείτε με νέα θέματα και μην αναλάβετε άλλες ευθύνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να έχετε υπομονή και επιμονή για να σταθεροποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Προγραμματίστε κάθε σας κίνηση και μην αφήνετε τίποτα για την τελευταία στιγμή.

Διαβάστε επίσης:  Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου;

 

ΖΥΓΟΣ: Μην επιτρέψετε να γίνετε εύκολη λεία αυτών που ποντάρουν στον ευαίσθητο χαρακτήρα σας. Τα πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα θα βελτιωθούν αισθητά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με αγάπη και συνέπεια θα κερδίσετε τις καλύτερες εντυπώσεις. Βρείτε τρόπους για να χαλαρώσετε και να περάσετε ένα όμορφο βράδυ.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από συναισθηματικές ανασφάλειες και φοβίες. Δώστε χρόνο για να εκπληρωθούν οι επιθυμίες σας και να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχετε

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αιφνίδιες αλλαγές πρόκειται να σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Για να μην μαλώνετε με τους συνεργάτες σας εξομαλύνετε τις καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα αν ενεργείτε απερίσκεπτα. Τα διλήμματα που έχετε δε θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε κανένα επίπεδο.

ΙΧΘΥΣ: Μόνο η προνοητικότητα θα σας σώσει από ένα λάθος που πάτε να πράξετε. Ελπίδες που ξέρετε ότι θα σκοντάψουν στο κατεστημένο μην τις αναζωπυρώνετε.