Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.5 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 1 Απριλίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός
Καλό Μήνα! Η σημερινή ημέρα φίλε Κριέ, σε ωθεί να διεκδικήσεις και να πετύχεις στόχους και σκοπούς, με περίσσια ευκολία! Εύνοια επίσης θα έχεις σε επαφές και επικοινωνίες! Είσαι άλλωστε γεμάτος τύχη, χαρά, ενέργεια, εγρήγορση, κέφι και αισιοδοξία! Προσοχή χρειάζονται μόνο, οι μεγάλες προσδοκίες και ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σου σε πράξεις και αποφάσεις, λόγω αυθορμητισμού!

Ταύρος
Καλό Μήνα! Σήμερα, φίλε Ταύρε, καταφέρνεις και ανακαλύπτεις, ακόμα και με έμμεσους τρόπους, τι ακριβώς συμβαίνει κρυφά στο περιβάλλον σου και έτσι, μαθαίνεις ένα μυστικό που σε αφορά, σε ωφελεί και εξυπηρετεί απόλυτα τους σκοπούς σου! Ξέρεις πώς να υλοποιήσεις ιδέες και «θέλω» και επιπλέον, είσαι απόλυτα γοητευτικός, ερωτικός, μυστηριώδης, σοβαρός, αλλά και πιο υποψιασμένος!

Δίδυμοι
Καλό Μήνα! Αγαπητέ Δίδυμε, θα σου τραβήξουν σήμερα το ενδιαφέρον σου, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά και κάποιες συνεργασίες σου, που χρήζουν βελτίωσης! Ωστόσο, πες όχι σε αναποφασιστικότητα, αναβλητικότητα, αβεβαιότητα, ανησυχία και ανασφάλεια, γιατί θα επεκτείνεις ακόμα περισσότερο, τα προβλήματα που πιθανόν σε απασχολούν! Εγωισμός και ξεσπάσματα, επίσης θα σου βάλουν εμπόδια στα σχέδια σου, γι’αυτό καλό θα ήταν, να τα περιορίσεις άμεσα!

Καρκίνος
Καλό Μήνα! Αγαπητέ Καρκίνε, ώρα να κοιτάξεις και λίγο τον εαυτό σου! Επιτέλους ηρεμείς, επικεντρώνεσαι στην βελτίωσή της διάθεσης σου, καταφέρνεις και αποβάλλεις το άγχος, αλλά και την ανασφάλεια που είχες τελευταία και ανανεώνεσαι μέσα σου, αλλά αυτό φαίνεται και προς τα έξω! Δεν δίνεις αξία πια σε μικροπροβλήματα και δεν σε ενδιαφέρουν αναποδιές που δεν έχουν σοβαρές συνέπειες στην ζωή σου! Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν να επικεντρώνεσαι σε αυτές, χαλώντας την σημερινή ηρεμία και την διάθεση σου!

Λέων
Καλό Μήνα! Φίλε Λέοντα, σε περιμένει μία υπέροχη ημέρα! Σε χαρακτηρίζει ομορφιά, γοητεία, λάμψη, δημιουργικότητα και σιγουριά για τον εαυτό σου! Είσαι γενναιόδωρος, έχεις μεγάλη καρδιά και ιδιαίτερα κοινωνικός στις επαφές σου, γεγονός που θα σε κάνει δημοφιλή και περιζήτητο! Μπορείς να αναμένεις, μόνο θετικές εξελίξεις σήμερα!

Παρθένος
Καλό Μήνα! Φίλε Παρθένε, σήμερα οι οικογενειακές υποχρεώσεις και τα θέματα σπιτιού, σε πιέζουν, αλλά τελικά, ανταπεξέρχεσαι. Οι συγγενικές σχέσεις ενδυναμώνονται ουσιαστικά, ακόμα και μέσα από προβλήματα και νιώθεις υπέροχα με τους δικούς σου ανθρώπους! Θα επιλέξεις, να περάσεις με ηρεμία και χαλάρωση, μέσα στο σπίτι με τους αγαπημένους σου! Βάζεις τέλος στην νευρικότητα και την εσωτερική αναστάτωση και διαφυλάσσεσαι από τα εμπόδια και τις αναποδιές!

Ζυγός
Καλό Μήνα! Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα είναι η ημέρα που σίγουρα θα λάβεις ένα ευχάριστο νέο ή μία λύση που καιρό περίμενες! Μέσα από ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα θα πάρεις χαρά και πρόκειται σίγουρα για μία ημέρα γεμάτη τύχη, επικοινωνίες και επαφές! Κοινωνικές σχέσεις ή σχέσεις με γείτονες και με αδέρφια βελτιώνονται! Είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής, εύστροφος, κοινωνικός, ευγενικός και με αξιοζήλευτο λέγειν!

Σκορπιός
Καλό Μήνα! Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα να θυμάσαι, πως όλοι έχουν δικαίωμα στην διαφορετική γνώμη και εσύ δεν πρέπει να προσπαθείς να τους την επιβάλλεις, γιατί θα δημιουργήσεις προστριβές χωρίς ουσιαστικό λόγο! Εδώ και καιρό, αναζητάς την ασφάλεια, την ηρεμία και την σιγουριά στην ζωή σου και σήμερα το καταφέρνεις, ανακτώντας αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση!

Τοξότης
Καλό Μήνα! Φίλε Τοξότη, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για νέες ωφέλιμες γνωριμίες! Είσαι απόλυτα δυναμικός, παιχνιδιάρης, έξυπνος και πανέτοιμος να κατακτήσεις στόχους! Είσαι σίγουρα περιζήτητος και αυτό θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα, αφού θα καταφέρεις να εμπλουτίσεις την κοινωνική σου ζωή!

Αιγόκερως
Καλό Μήνα! Αγαπητέ Αιγόκερε, είναι σίγουρα ανάσα ανακούφισης η σημερινή μέρα! Πιθανόν να έχεις την επιθυμία να κλειστείς στον εαυτό σου σήμερα, να απαρνηθείς για λίγο την κοινωνική ζωή και την εξωστρέφεια και να επικεντρωθείς στον εαυτό σου, τις ψυχικές σου ανάγκες και τα συναισθήματα σου και έτσι, να ανανεωθείς ψυχολογικά! Επίσης, η διαίσθηση σου είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη και σε βοηθά να προωθήσεις ορθά τα σχέδια και τους σκοπούς σου!

Υδροχόος
Καλό Μήνα! Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα προσπάθησε, να μην παραμελείς οικογένεια και εργασία και για κοινωνικές δραστηριότητες! Γενικά, η σημερινή ημέρα, θα εντείνει την ανάγκη σου για κοινωνικότητα, δραστηριότητες με φίλους και ενδυνάμωση φιλικών και κοινωνικών σχέσεων! Ωστόσο, μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά και μην προκαλείς με την συμπεριφορά σου και την τάση σου για κόντρα!

Ιχθείς
Καλό Μήνα! Φίλε Ιχθύ, βάλε προτεραιότητα την καταξίωση σου και πραγματικά, ό,τι καταφέρεις σήμερα, θα σου προσφέρει αληθινή και ουσιαστική ικανοποίηση! Αν φροντίσεις επίσης, να περιορίσεις και τα νεύρα σου, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα, για να διορθώσεις και να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα! Επιτέλους μπαίνει ένα τέλος στην αβεβαιότητα και την ανασφάλεια και προσγειώνεσαι!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...