Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
21.4 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 10 Μαΐου;

Που λέτε η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες, ο Ποσειδώνας επίσης, συνεπώς όλα τα βλέπουμε ροζ σήμερα! Ρομαντική και ονειροπαρμένη η διάθεσή μας, έχουμε όρεξη να δημιουργήσουμε κάτι το διαφορετικό!

Κριός
Ιδανική ημέρα για να κάνετε εκείνες τις συζητήσεις που τόσο πολύ θέλετε. Να τα βγάλετε από μέσα σας, μπας και ηρεμήσετε και εσείς λιγουλάκι. Βέβαια, με τη Σελήνη στους Ιχθύες και το Ποσειδώνα να μοιράζει ψευδαισθήσεις, μπορεί να φαντάζεστε διάφορα, να βρεθείτε εκτός τόπου και χρόνου και αντί να μπείτε στο κυρίως θέμα, να μιλάτε πάλι περί ανέμων και υδάτων!

Ταύρος
Μυστήρια η μέρα σας σήμερα, κρατήστε μικρό καλάθι, γιατί παίζει να ακούσετε πολλά και διάφορα και ούτε καν τα μισά να μην είναι αλήθεια. Η Σελήνη στους Ιχθύες, ωραιοποιεί τα λόγια, όμως προκαλεί ένα επικοινωνιακό χάος! Το ευχάριστο είναι πως η καλλιτεχνική σας φύση βρίσκεται στο πικ, συνεπώς, ασχοληθείτε με οτιδήποτε δημιουργικό. Εντυπωσιάστε, το έχετε!

Δίδυμος
Σήμερα ένα μαντάτο θα φτάσει στα αυτιά σας, για να σας ξεσηκώσει και να επαναφέρει την αισιοδοξία κυρίως στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Ακούστε με προσοχή, θα χρειαστεί να φιλτράρετε τις πληροφορίες, γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός! Αποφύγετε να δώσετε τις απαντήσεις σας, ή να εκφραστείτε χαρωπά, γιατί δε χρειάζεται οι άλλοι να ξέρουν το πού βρίσκεστε!

Καρκίνος
Μια καταπληκτική μέρα μόλις σας ξημέρωσε! Από τις πολύ τυχερές του μήνα, για αυτό φροντίστε να την αξιοποιήσετε καταλλήλως! Η Σελήνη στους Ιχθύες, σας κάνει ρομαντικούς, λαμπερούς και πολύ δημιουργικούς και κάπως έτσι ίσως να καταφέρετε και το ακατόρθωτο! Ντυθείτε ωραία, γιατί δε ξέρετε ποιον μπορεί να συναντήσετε εκεί έξω, φορέστε και μια μπλε χάντρα για το μάτι!

Λέων
Και ως συνήθως είστε άφραγκοι! Πώς το καταφέρνετε αυτό; Και ο μήνας έχει 10! Και ξαφνικά η ανάληψη από το ΑΤΜ όχι μόνο δε θα γίνει, αλλά θα εξοργιστείτε με τον εαυτό σας, με τον τρόπο που χειρίζεστε το χρήμα και πάει, αυτό ήταν, μουτράκια όλη μέρα! Καλά αποφύγετε τους τσακωμούς και τους παραλογισμούς, γιατί όταν τη Πρωτομαγιά τρώγατε αστακούς, ήταν ωραία!

Παρθένος
Σας βρίσκουν τα πείσματα και οι εγωισμοί πρωινιάτικο και ξαφνικά θέλετε να αντιμετωπίσετε διάφορες καταστάσεις εντελώς μόνοι και αυτό ίσως να σας οδηγήσει σε αντιπάθειες και εντάσεις! Προτιμήστε να συνεργαστείτε με τον κόσμο, να παίξετε σε ομαδικό κλίμα και ή θα ακούσετε όλοι μαζί τη κατσάδα, ή τα καλύτερα τα λόγια! Μερικές φορές χρειάζεται να κάνετε πίσω, για να φανεί το ποιος είναι ικανός και ποιος όχι!

Ζυγός
Και ενώ έχετε κανονίσει να πάτε στο γιατρό, ξαφνικά θα λοξοδρομήσετε και θα βρεθείτε αλλού για αλλού! Ο Ποσειδώνας βάζει το χεράκι του και σας παραπλανεί και ξαφνικά οι προτεραιότητες αλλάζουν! Βέβαια, μια έκπληξη σας περιμένει, μπορεί να λάβετε χρήματα από διάφορες πηγές! Αν σας οφείλουν, μη διστάσετε να τα ζητήσετε, γιατί το σύμπαν σας κάνει το χατίρι!

Σκορπιός
Μέρα πολύ όμορφη, ρομαντική και παράξενη! Καθώς πηγαίνετε στη δουλειά σας, οι βιτρίνες θα σας γοητεύσουν, θα χαζέψετε αρκετή ώρα, πάνε τα φράγκα, άδειασε η τσέπη! Και κάπως έτσι μέχρι να φτάσετε στο προορισμό σας, παίζει να ξεμείνετε και να μην έχετε ούτε για εισιτήριο! Οι επιθυμίες σας σε πρώτο πλάνο, έχετε ανάγκη να νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση! OMG!

Τοξότης
Μέσα στις γλύκες σας βρίσκω, η Σελήνη στους Ιχθύες, φταίει για αυτό! Ιδανική μέρα για να ρίξετε τους τόνους, να χαλαρώσετε λιγάκι και να βγείτε έξω βόλτα με τα φιλαράκια σας. Μπορεί ακόμα να σας στρεσάρουν οικογενειακά ζητήματα, όμως χρειάζεται να κάνετε μερικές συζητήσεις, έτσι να ακούσετε ιδέες και τσουπ ήρθαν και οι λύσεις! Μια μπαρότσαρκα, πάντα θεραπεύει!

Αιγόκερως
Μια πολύ όμορφη μέρα σας ξημέρωσε. Σας δίνουν την ευκαιρία να αποδείξετε το πόσο καλοί άνθρωποι είστε, το πόσο συναισθηματικοί και δοτικοί συγχρόνως, σε εκείνους που έχετε ιδιαίτερη εκτίμηση. Να γίνετε χαλί να σας πατήσουν, σπάνιο αυτό, αλλά όταν υπάρχει η προοπτική να κάνουν το ίδιο και για εσάς! Αμοιβαία τα συναισθήματα, αλλιώς δεν έχει γλυκό!

Υδροχόος
Χρυσά μου εξαφανίστε το χρήμα που έχετε, ξεχάστε το υπόλοιπο του τραπεζικού σας λογαριασμού, γιατί κάποιοι θέλουν να σας τα φάνε όλα! Προστατέψτε τη περιουσία σας, ότι και αν έχετε, γιατί μετά θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ! Ιδανική μέρα για να κάνετε διάφορες συζητήσεις, σας κατανοούν, αντιλαμβάνονται τις επιθυμίες σας, ζητήστε για να λάβετε! Έξω από τα δόντια!

Ιχθύς
Η Σελήνη στο ζώδιό σας! Ο Ποσειδώνας επίσης! Πρέπει να νιώθετε πολύ ωραία! Ανεβείτε λοιπόν πάνω στο συννεφάκι και κάντε βόλτες από εδώ και εκεί! Πολύ τυχερή η μέρα σας, μπορεί να φτάσουν τα μαντάτα όλα μαζί και να απογειωθείτε από χαρά! Κοπιάζετε, υποφέρετε, εκνευρίζεστε και μόλις είστε έτοιμοι να παραδώσετε πνεύμα, να σου και η έκπληξη! Φτιάξτε κατάσταση!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο με το Δία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με ενέργεια! Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο γεννά μία περίοδο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 12 Νοεμβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Τώρα είναι η στιγμή για να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 30 Οκτωβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Η ενδοσκόπηση θα σας κάνει να αντιληφθείτε που έχετε κάνει...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 2 Αυγούστου

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; ΚΡΙΟΣ: Η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 22 Μαΐου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Η ανάγκη σας για σταθερότητα αυξάνεται και υπάρχει κίνδυνος να...