Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021
18.4 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 29 Νοεμβρίου Οι Beatles κυκλοφορούν την επιτυχία τους «I Want to Hold Your Hand» (βίντεο)

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1963.... Οι Beatles κυκλοφορούν την επιτυχία τους «I Want to Hold Your Hand». Οι προπωλήσεις φθάνουν το 1.000.000. https://www.youtube.com/watch?v=jenWdylTtzs

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 11 Νοεμβρίου

Ανατροπές και χαμόγελα για πολλά ζώδια.

Κριός

Οι πρωινές ώρες είναι αρκετά πιο δύσβατες. Αν έχετε όμως ένα σημαντικό θέμα που χρειάζεται επίλυση και έχετε κολλήσει χωρίς να μπορείτε να σκεφτείτε κάτι, απευθυνθείτε είτε στους συνεργάτες είτε στους φίλους σας και είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι θα βρείτε την επιθυμητή λύση. Το να σπάτε το κεφάλι σας μόνοι δεν ενδείκνυται σε μια μέρα σαν τη σημερινή. Το απόγευμα που η Σελήνη συναντά τον Δία, βοηθά να κάνετε αισθητή την παρουσία σας στον επαγγελματικό σας κύκλο, να νιώσετε τη στήριξη ατόμων που είναι σύμμαχοι και υποστηρικτές σας και να έχετε θετικά αποτελέσματα στους κοινούς στόχους σας. Φυσικά πρέπει κι εσείς να στηρίξετε και να βοηθήσετε από την πλευρά σας τους άλλους.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα ξεκινά πιο απαιτητικά, καθώς Άρης και Κρόνος συγκρούονται σε ακριβείας όψη τετραγώνου τα ξημερώματα της Πέμπτης και στη συνέχεια η Σελήνη σχηματίζει το πρώτο τέταρτο της, κοντράροντας τον Ήλιο. Έτσι τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα η δουλειά ή οι όποιες υποχρεώσεις σας, απαιτούν τη μερίδα του λέοντος από την ενέργεια και την προσοχή σας. Πολύ πιο άνετο το απόγευμα με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Δία, αν θέλετε να δείτε τα μελλοντικά σας επαγγελματικά πλάνα. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη θετική συγκυρία και στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε μια συζήτηση με έναν προϊστάμενο ή κάποιο άτομο που έχει λόγο για τη δουλειά σας, προκειμένου να του εξηγήσετε τον τρόπο που σκέφτεστε και να παρουσιάσετε ένα σχέδιο δράσης.

Δίδυμοι

Το πρωί ξεκινά λίγο πιο άτονα με την ακριβείας όψη Άρη-Κρόνου και πιθανώς να αντιμετωπίζετε με «βαριά» καρδιά την απόφαση να πάτε στη δουλειά ή να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας. Στην πορεία ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες διαφορές στις απόψεις με τους συνεργάτες σας, αλλά αν βλέπετε ότι η συζήτηση πάει για ναυάγιο καλύτερα μην επιμείνετε. Το απόγευμα, καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο συναντά τον Δία σε σύνοδο, σας βοηθά να σημειώσετε πρόοδο τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και σπουδών. Μάλιστα επειδή το υπόλοιπο της εβδομάδας είναι αρκετά ομιχλώδες, θα σας πρότεινα να αξιοποιήσετε τις απογευματινές ώρες αν έχετε κάποια σημαντική συνάντηση ή τηλεφώνημα που πρέπει να κάνετε, είτε σε σχέση με τα επαγγελματικά, τα θέματα σπουδών, είτε ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο.

Καρκίνος

Οι σημερινές όψεις της Σελήνης τόσο με τον Ήλιο όσο και με τον Δία είναι βοηθητικές αν αποφασίσετε να κάνετε μια κουβέντα, αφήνοντας όμως τους συναισθηματισμούς πίσω σας, είτε με τον σύντροφο είτε με τους συνεργάτες σας. Ενδεχομένως να συζητάτε θέματα που αφορούν στα οικονομικά ή στα οικονομικά μιας συνεργασίας. Κι εδώ αγαπητοί μου Καρκίνοι σαφώς δεν χωρά τίποτε άλλο πέρα από λογική και υπολογισμούς. Είναι πολύ σημαντικό να δείτε αν συμφωνείτε με την άλλη πλευρά στον τρόπο σκέψης, αλλά και διαχείρισης. Το να έχετε δεύτερες σκέψεις και να μην τις εκφράζετε δεν βοηθά, ούτε προστατεύει εσάς τους ίδιους αρχικά. Όλα στο φως λοιπόν, ακόμη κι αν συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε, τουλάχιστον έτσι θα ξέρετε. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να ξεκινήσετε την όποια κουβέντα καλύτερα τις απογευματινές ώρες.

Λέων

Σήμερα μπορεί να έχετε μια εκ βαθέων συζήτηση με κάποιο άτομο το οποίο σας ενδιαφέρει προσωπικά, είτε ακόμη με κάποιον συνέταιρο ή συνεργάτη. Αν μη τι άλλο μπορεί να ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα σε ό,τι αφορά τις προσδοκίες τόσο τις δικές σας όσο και της άλλης πλευράς. Μπορεί απλώς να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε σε κάποια πράγματα, αλλά να βρείτε κοινό τόπο σε άλλα. Τις απογευματινές ώρες η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία στον τομέα σχέσεων, συνεργασιών και γάμου, αν μη τι άλλο μπορεί να φέρει μια θετική είδηση για μια συμμαχία προσωπική ή επαγγελματική. Πιθανώς μάλιστα να προκύψει και μια πρόταση συνεργασίας. Το βράδυ της Πέμπτης είναι πιο εξωστρεφές και κοινωνικό και σας δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους φίλους σας κάνοντας κάποια ευχάριστη δραστηριότητα.

Παρθένος

Μέχρι το μεσημέρι, καθώς η Σελήνη στο σύντομο ταξίδι της στον Υδροχόο και μέσα στον τομέα της υγείας, φυσικής κατάστασης και εργασίας σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στον Σκορπιό, μπορεί να σας φταίνε διάφορα πράγματα μικρά μεν, αλλά ενοχλητικά στη δουλειά, με τους συνεργάτες ή τους πελάτες σας και θα έχετε την τάση να τα πάρετε πιο προσωπικά. Στην πορεία όμως και συγκεκριμένα το απόγευμα η Σελήνη συναντά τον Δία σε σύνοδο και φτιάχνει αρκετά τη διάθεση σας. Η Πέμπτη προσφέρεται για να βάλετε ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητα σας, στη διατροφή σας, να κάνετε ίσως ένα τσεκάπ ή ακόμη να έχετε μια παραγωγική μέρα στη δουλειά. Κάποιοι μπορεί να λάβετε και μια καλή είδηση σε σχέση με τη δουλειά σας ή μια θετική κριτική από ανωτέρους. Επίσης, μπορεί να προκύψει και μια πρόταση για μια έξτρα δουλειά. Όπως και να έχει, εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα που είναι πιο ξεκάθαρη από πλευράς όψεων, διότι από αύριο μέχρι την Κυριακή μπορεί τα πράγματα να είναι πιο μπερδεμένα.

Ζυγός

Η Πέμπτη ξεκινά με κάπως πιο ανήσυχη διάθεση, αλλά στην πορεία της μπορεί να μεταβληθεί σε μια εξαιρετικά δημιουργική μέρα, ειδικά αν αφοσιωθείτε στους ημερήσιους στόχους σας χωρίς να παρεκκλίνετε και να επηρεάζεστε από άλλα άτομα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία τις απογευματινές ώρες μπορεί να φέρει και μια ευχάριστη είδηση σε θέματα που σχετίζονται με ένα παιδί, μια εγκυμοσύνη, ένα δημιουργικό ή καλλιτεχνικό σας σχέδιο ή μια επιχειρηματική κίνηση που ίσως θέλετε να κάνετε. Είναι ένα απόγευμα βέβαια που ακριβώς επειδή υπάρχει έμφαση στην επικοινωνία, πιθανώς να σας ταράξουν στα τηλεφωνήματα, σε μέιλς, συζητήσεις, επαφές και την κάθε μορφής επικοινωνίας, συνεργάτες και φίλοι, αλλά η ατμόσφαιρα σε γενικές γραμμές θα είναι ευχάριστη.

Σκορπιός

Η μέρα ξεκινά με αρκετή πίεση, τόσο εξαιτίας του τετραγώνου Άρη-Κρόνου όσο και εξαιτίας του τετραγώνου Σελήνης-Ήλιου, τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα. Μέχρι το απόγευμα μην αφήσετε κανέναν να σας χαλάσει την καλή διάθεση και αποφύγετε οποιαδήποτε κατάσταση μπορεί να σας ενοχλήσει και να διαταράξει την ψυχική σας ηρεμία. Αν βλέπετε ότι δεν συμφωνείτε με τους άλλους σήμερα και δεν βγάζετε άκρη, καλύτερα να μην πιέσετε τα πράγματα. Μολονότι η Σελήνη είναι σε ένα ζώδιο κόντρα προς το δικό σας, τον Υδροχόο, η σύνοδός της με τον Δία το απόγευμα της Πέμπτης, την κάνει ιδανική για να συζητήσετε προσωπικά σας θέματα, να ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένεια ή και να έχετε μια ευχάριστη είδηση που αφορά την οικογένεια σας ή τον χώρο του σπιτιού. Ίσως βρείτε άκρη με ένα ακίνητο που θέλετε να εκμεταλλευτείτε, να ενοικιάσετε, κλπ.

Τοξότης

Το πρωί ξεκινά με αρκετή κόπωση ενδεχομένως, καθώς ο Άρης κοντράρει με τον Κρόνο. Στην πορεία η μέρα φτιάχνει κάπως, ενώ το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Δία είναι αρκετά βοηθητική. Είναι μια μέρα με έμφαση στην επικοινωνία για σας τους Τοξότες σε θέματα σπουδών, αλλά και σε θέματα δουλειάς, με έμφαση όμως στα καινούρια πράγματα που πιθανώς μπορείτε να μάθετε. Το απόγευμα ίσως νιώσετε κάποια στοιχεία τύχης και ευνοϊκών συγκυριών. Αν ασχολείστε με τα ΜΜΕ, το διαδίκτυο, τον χώρο της κοινωνικής δικτύωσης, της διαφήμισης, της εκπαίδευσης, των δημοσίων σχέσεων, μπορεί να έχετε κάποια θετική είδηση που θα σας φτιάξει τη διάθεση. Ακόμη, το απόγευμα είναι βοηθητικό για συζητήσεις, συσκέψεις και για να ξεκαθαρίσετε σε άλλους τους στόχους και τις προσδοκίες σας.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα ωθεί την προσοχή σας σε οικονομικά ζητήματα, αλλά και σε πρακτικά θέματα εργασίας. Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα που σας ταλάνιζε σε αυτούς τους δυο τομείς της δουλειάς ή των οικονομικών, σήμερα, ειδικά τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη συναντά τον Δία σε σύνοδο, μπορεί να έρθει μια λύση από κει που δεν την περιμένατε. Πιθανώς ακόμη και μια οικονομική πρόταση εξαιρετικά δελεαστική. Προσέξτε τις λεπτομέρειες, φυσικά δεν χρειάζονται βιασύνες, καθώς ακόμη είμαστε κάτω από την επιρροή του Άρη με τον Κρόνο. Ακόμη, το απόγευμα προσφέρεται για να δείτε τυχόν νομικά ζητήματα ή θέματα που αφορούν σε σπουδές.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιο σας, αλλά οι πρωινές ώρες είναι κάπως πιο απαιτητικές σε σχέση με τις απογευματινές. Το πρωί γίνεται ακριβείας η όψη τετραγώνου του Άρη με τον Κρόνο και μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση. Το τετράγωνο με τον Ήλιο στη συνέχεια παραπέμπει σε διαφωνίες με συνεργάτες ή μπορεί σε μια περίπτωση άλλο να σας λέει η καρδιά σας να κάνετε κι άλλο η λογική σας. Πολύ θετικότερο είναι το απόγευμα που η Σελήνη συναντά τον Δία σε σύνοδο. Εκμεταλλευτείτε αυτή την επιρροή αν έχετε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις ή κινήσεις σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Εστιάστε στον εαυτό σας, βάλτε σθεναρά όρια και αφοσιωθείτε στους δικούς σας στόχους χωρίς παρεκκλίσεις. Βέβαια, πολλές φορές η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία δημιουργεί μια νοητική ανησυχία και ένα ανικανοποίητο, αλλά δείτε το σαν κίνητρο για να ανακαλύψετε κάτι που σας ταιριάζει περισσότερο επαγγελματικά ή όποιο άλλο στόχο έχετε.

Ιχθύς

Η σημερινή μέρα είναι από αυτές που μπορείτε να αξιοποιήσετε, προκειμένου να έχετε θετικά αποτελέσματα σε θέματα δουλειάς ή ακόμη και σε θέματα που αφορούν στην προσωπική σας ζωή. Όμως είναι από τις μέρες που πρέπει να αφιερώσετε και αρκετό χρόνο στον εαυτό σας να ξεκουραστείτε, να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να μην πιεστείτε καθόλου. Φτιάξτε έτσι το πρόγραμμα σας ώστε να αφήσετε και ελεύθερο χρόνο, είτε για να σας περιποιηθείτε είτε για να περάσετε λίγο περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφο σας. Καλή μέρα για να ψάξετε θέματα υγείας, θεραπείες, τρόπους αποσυμφόρησης από το άγχος ή να βάλετε σε μια τάξη τη διατροφή σας. Ακόμη, μπορεί να έχετε και μια ευχάριστη είδηση σε επαγγελματικό επίπεδο το απόγευμα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα μυστικά των ζωδίων: Αυτά είναι τα πράγματα που δεν αποκαλύπτει το κάθε ζώδιο...

Όλοι οι άνθρωποι έχουν τα μυστικά τους, τα απόκρυφά τους.. αυτά που ούτε στον ίδιο τους τον εαυτό δεν θέλουν να παραδεχτούν. Κριός Ποτέ δεν θα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα γυρνάς την πλάτη σε περιπέτειες και εφήμερες διασκεδάσεις και επικεντρώνεσαι κυρίως σε πρακτικά θέματα! Είναι η ιδανική περίοδος, για...

Αυτή είναι η Μαριάννα. Το πιο όμορφο κορίτσι που είδα σήμερα στο Instagram

Μόλις 21 ετών η Μαριάννα Μάντεση είναι ένα πολύ ξεχωριστό κορίτσι. Ξεκίνησε το modeling πριν απο 4 χρόνια. Και απο τότε όλα τα μεγάλα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Πώς θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποιο λάθος όταν μας ζητάει κάτι η καρδιά μας; ΤΑΥΡΟΣ Έχει φτάσει η στιγμή όπου όλες σας οι προσπάθειες...

Αυτή είναι η Αναστασία . Το πιο όμορφο κορίτσι που είδα σήμερα στο Instagram

Πρόκειται για μια κούκλα. Με μια εικόνα που μόνο υγεία σου βγάζει. Ένα κορίτσι πολύ δραστήριο μιας και ώς ηλεκτρολόγος μηχανικός συνεργάζεται με μεγάλη...

Όργια σε πρωϊνή εκπομπή – Χρησιμοποιημένο προφυλακτικό κόλλησε σε φόρεμα παρουσιάστριας

Κι όμως συνέβη. Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για πολλές εκπομπές. Βλέπετε τα νούμερα έχουν μοιραστεί και οι πρωϊνές εκπομπές έχουν τεράστια πίεση. Και...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Σήμερα φίλε Κριέ, οι συγκυρίες και τα γεγονότα που έρχονται, θα σου φέρουν ενθουσιασμό, ψυχαγωγία, ελπίδα, χαρά και καλοπέραση! Το ενδιαφέρον του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα μυστικά των ζωδίων: Αυτά είναι τα πράγματα που δεν αποκαλύπτει το κάθε ζώδιο για τον εαυτό του

Όλοι οι άνθρωποι έχουν τα μυστικά τους, τα απόκρυφά τους.. αυτά που ούτε στον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα γυρνάς την πλάτη σε περιπέτειες και εφήμερες διασκεδάσεις και...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Πώς θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποιο λάθος όταν μας ζητάει κάτι η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Σήμερα φίλε Κριέ, οι συγκυρίες και τα γεγονότα που έρχονται, θα σου...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή