Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
15.9 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου;

Οι προβλέψεις των ζωδίων !

ΚΡΙΟΣ: Φανείτε συνεργάσιμοι και αξιοποιήστε σωστά τις ευκαιρίες, ώστε να μην δώσετε την εντύπωση στους άλλους, πως προσπαθείτε να τους εκμεταλλευτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Η εύνοια που θα έχετε σήμερα, αγγίζει πολλούς από τους τομείς σας και ειδικότερα, επαγγελματικό οικονομικό και συναισθηματικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τιθασεύστε τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσή σας και ακούστε χρήσιμες συμβουλές που θα σας δώσουν δικοί σας άνθρωποι, για να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί η τόλμη και η αποφασιστικότητά σας να παίζει κύριο ρόλο στη θετική έκβαση των πραγμάτων, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε να δείχνετε σεβασμό στις αδυναμίες των άλλων.

ΛΕΩΝ: με δημιουργική διάθεση και ρεαλισμό θα μπορέσετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας, αλλά και πολλά να εξελιχθούν ικανοποιητικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αξιοποιήστε πληροφορίες, υποδείξεις και προτάσεις, μετριάζοντας την επιφυλακτικότητά σας, αφού τα θετικά θα είναι σίγουρα περισσότερα από τα αρνητικά.

ΖΥΓΟΣ: Για να πάρετε ικανοποίηση στις σχέσεις και στα οικονομικά σας, φροντίστε να γίνετε πιο προσιτοί και να δείξετε στους άλλους ότι νοιάζεστε για τις δικές τους ανάγκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι δυνατότητες που έχετε μεγάλες και οι δυσκολίες μικρές. Ξεκαθαρίστε συνεργασίες και σχέσεις και κάντε τώρα τις πιο σημαντικές σας ενέργειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βασιστείτε σε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, που μπορούν να σας ενισχύσουν ηθικά και πρακτικά και μην μπλεχτείτε σε κόντρες με άτομα κύρους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε πιο συντονισμένα για την πραγματοποίηση των στόχων σας και φανείτε περισσότερο προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν, φροντίζοντας παράλληλα να διαχωρίσετε τη θέση σας από συγγενικά πρόσωπα, ώστε αργότερα να μη βρεθείτε υπόλογοι απέναντί τους.

ΙΧΘΥΣ: Για να μπορέσει να αναπνεύσει μια επαγγελματική σας σχέση, πρέπει οπωσδήποτε να επαναπροσδιορίσετε τους όρους συνεργασίας, όπως και το τι ζητάει ή προσφέρει ο καθένας.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 12 Νοεμβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Τώρα είναι η στιγμή για να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 30 Οκτωβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Η ενδοσκόπηση θα σας κάνει να αντιληφθείτε που έχετε κάνει...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 2 Αυγούστου

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; ΚΡΙΟΣ: Η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 22 Μαΐου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Η ανάγκη σας για σταθερότητα αυξάνεται και υπάρχει κίνδυνος να...