Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 14 Απριλίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα δεν σε ενθουσιάζουν οι περιπέτειες και οι εφήμερες ψυχαγωγίες και επικεντρώνεσαι κυρίως σε πρακτικά ζητήματα! Είναι η ιδανική περίοδος, για διακοπή κάποιας κακής συνήθειας, φροντίδα σπιτιού, οργάνωση χρόνου, έναρξη σωστής διατροφής, αλλά και άσκησης! Διεκπεραιώνεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η σημερινή ημέρα θα είναι σίγουρα όμορφη και χαρμόσυνη! Η τύχη θα είναι δίπλα σου, σε κάθε σημαντική δράση σου σήμερα! Βάζεις και πάλι σε προτεραιότητα την κοινωνική σου ζωή και την ψυχαγωγία σου, προβάλλεις και προσφέρεις τα συναισθήματα σου με γενναιοδωρία και οι άλλη σε λατρεύουν για αυτήν την καλοπροαίρετη συμπεριφορά σου!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, είσαι γλυκύτατος, ευαίσθητος και τρυφερός με τους γύρω σου, γεγονός που σε κάνει να κερδίζεις πόντους στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και στην κοινωνική σου ζωή! Οι άλλοι άνθρωποι, σου προσφέρουν απλόχερα την αγάπη, την αποδοχή και την αποδοχή τους! Επιπλέον, θα έρθουν λύσεις, για το σπίτι και την οικογένεια!

ζωδια-σημερα

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε σήμερα θα ξεχωρίσεις κοινωνικά, όπως επίσης και θα βελτιώσεις διαπροσωπικές συναναστροφές με γείτονες, αδέρφια και συγγενείς! Καταφέρνεις να γίνεις πολύ δημοφιλής, περιζήτητος και ιδιαίτερα αγαπητός, αφού μέσα από επαφές, πολλά άτομα θα σου εκφράσουν τα συναισθήματα τους και τις σκέψεις τους με ποικίλους τρόπους!

Λέων

Φίλε Λέοντα, σήμερα θα νιώσεις ξανά σίγουρος και ασφαλής με τα κεκτημένα σου και με τις αξίες σου! Ενδεχομένως ορισμένες στιγμές, να είσαι κάπως πεισματάρης και επίμονος με τους άλλους, θέλοντας να αποκτήσεις τον έλεγχο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ωστόσο, γενικά την σημερινή ημέρα, θα καταφέρεις να νιώσεις ήρεμος!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, θα έχεις σίγουρα μία τυχερή ημέρα, λόγω κάποιων καταστάσεων και γεγονότων που θα έρθουν, εξαιτίας της λάμψης σου και της φλογερής προσωπικότητας σου! Το νου σου μόνο στην τάση σου για εγωισμό, ξεσπάσματα χωρίς αιτία, υπερβολές και απαιτήσεις!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα καλό θα ήταν, να αποφύγεις τις κοινωνικές επαφές και συναναστροφές, αφού θα είσαι αρκετά ευάλωτος συναισθηματικά και ασταθής! Προτίμησε λοιπόν να αφιερώσεις χρόνο σε εσωτερική ενδοσκόπηση και να μην προχωρήσεις ακόμα σε δράση! Όπως και να’χει, θα δεχθείς σίγουρα ένα μήνυμα ή μία είδηση παρασκηνιακά, που θα ωφελήσει τους μελλοντικούς σκοπούς και τους στόχους σου!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα τα γεγονότα και οι συγκυρίες, θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου, στις φιλικές σου σχέσεις και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Βοηθάς αυτούς που αγαπάς και σου έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη οι άνθρωποι που σε έχουν επιλέξει για φίλο τους, γεγονός που τους κάνει να νιώθουν τυχεροί!

ζωδια-σημερα

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, φρόντισε σήμερα να είσαι επιφυλακτικός επικοινωνιακά και ρεαλιστής και όλα θα κυλήσουν θετικά! Πιθανόν να αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις την ψυχρή συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων με τους οποίους θα συναναστραφείς και γι’αυτό ίσως γίνεις λίγο παραπάνω απόμακρος και απότομος απέναντι τους!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, ετοιμάσου σήμερα για περιπέτεια, νέες εμπειρίες, κοινωνικότητα καλοπέραση και αρκετές χαρμόσυνες επαφές! Πρόκειται για μία ημέρα, που οφείλεις να περάσεις όσο πιο όμορφα μπορείς και να εκμεταλλευτείς την τύχη σου! Νέα, ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου φέρουν χαρά και αισιοδοξία!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα για κάποιο λόγο, προσπαθείς υπερβολικά και επίμονα, να έχεις το πάνω χέρι σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση και επαφή και να κινείς εσύ αποκλειστικά τα νήματα, προσπαθώντας να χειραγωγήσεις καταστάσεις και πρόσωπα! Περιόρισε αυτήν την συμπεριφορά σου, διότι αργά ή γρήγορα θα γυρίσει εναντίον σου!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, προσπάθησε σήμερα να μην κολλάς στην επιφάνεια, χάνοντας την πραγματική ουσία! Αν το θελήσεις, σήμερα μπορείς να γίνεις ιδιαίτερα ευχάριστος, φιλικός και γοητευτικός και έτσι, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, να βγεις νικητής! Η αλήθεια είναι πως τώρα, εξαρτάσαι συναισθηματικά απ’ την αποδοχή των άλλων και προσπαθείς να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου, αναδεικνύει μια ημέρα βαθιάς συναισθηματικής και πνευματικής αναζήτησης. Η Σελήνη...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί να μας έχει κολλήσει σαν τα τελευταία απομεινάρια της ψύχρας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής ελευθερίας και των βαθύτερων συναισθηματικών σου αναγκών. Η Αφροδίτη σε...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου,...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...