Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
21.3 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός

Καλό Μήνα! Φίλε Κριέ, το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, είναι μία τυχερή όψη για εσένα! Σου προσφέρει ουσιαστική εύνοια, σε ό,τι κι αν επιδιώξεις σήμερα! Ορισμένες καταστάσεις, μέσα από επαφές, συνομιλίες, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου δώσουν άπειρες ευκαιρίες, να πετύχεις υψηλούς στόχους και να είσαι πραγματικά, αλλά και προσγειωμένα αισιόδοξος!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, χαρακτηρίζονται από αρμονία και ηρεμία! Η σημερινή ημέρα, θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με τους ανθρώπους που αγαπάς! Γυρνάς την πλάτη, σε όλες τις αρνητικές καταστάσεις και εμπειρίες, βρίσκεις λύσεις, λες όχι στην μοναξιά και επιτέλους νιώθεις γαλήνια!

ζωδια-σημερα

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, μπορείς να αναμένεις ηρεμία και λύσεις στην καθημερινότητα σου σήμερα! Επιπλέον, ξεχωρίζεις για την ήρεμη και προσγειωμένη δυναμικότητα σου, όπως και για την αποτελεσματική πρακτικότητα σου! Θα καταφέρεις με ευκολία να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, αλλά και να πετύχεις αρκετούς από τους υψηλούς σου στόχους! Ιδανική ημέρα, να ασχοληθείς με το σώμα και την εμφάνιση σου!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, μία διασκεδαστική ημέρα είναι εδώ μόνο για εσένα! Οι σημερινές συγκυρίες, θα σου προσφέρουν ενθουσιασμό, κοινωνικότητα, χαρά και καλοπέραση! Θα διαπιστώσεις, πως το ενδιαφέρον των γύρω σου, είναι στραμμένο επάνω σου, αφού καταφέρνεις να γοητεύεις τους πάντες! Η τύχη είναι στα χέρια σου, σε κάθε σου κίνηση και δράση, γι’αυτό εκμεταλλεύσου την!

Λέων

Φίλε Λέοντα, συγκεντρώσου σήμερα στον εσωτερικό σου κόσμο και στο τι πραγματικά επιθυμείς από την ζωή σου! Την σημερινή ημέρα, θα πάρεις τις σωστές αποφάσεις και θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις, ώστε αργότερα να αποκτήσεις ξανά τον έλεγχο σε οικογενειακές σχέσεις και διαπροσωπικές συναναστροφές! Μάθε να ακούς και ακολουθείς τα βαθιά σου συναισθήματα και την φωνή της διαίσθησης σου και δεν θα χάσεις!

ζωδια-σημερα

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, ο τρόπος που επικοινωνείς σήμερα, είναι γοργός, ευφυής, αποτελεσματικός, οξυδερκής, ευχάριστος και αξιοθαύμαστος! Καταφέρνεις και διεκδικείς τους στόχους σου και τους πετυχαίνεις! Επιπλέον, τακτοποιείς διάφορες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, με ευκολία! Επίσης, θέματα που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις, εξόδους και ταξίδια, ευνοούνται στο έπακρο!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ σήμερα, δεν χρειάζεται να βιάζεσαι και να αγχώνεσαι! Γύρνα την πλάτη σε πιεστικές συμπεριφορές στις κοινωνικές συναναστροφές σου, όπως και στις πιο στενές διαπροσωπικές σου επαφές, που λειτουργούν τοξικά! Φρόντισε να είσαι ήρεμος και αποφασιστικός και δώσε χρόνο στις εξελίξεις και τα γεγονότα που θα έρθουν!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η Σελήνη σήμερα στο δικό σου Ζώδιο και σίγουρα αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για σένα! Έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και την δύναμη σου Αν μάλιστα, περιορίσεις την τάση σου για έπαρση και συναισθηματικά ξεσπάσματα, θα καταφέρεις, να γοητεύσεις τους πάντες με την λάμψη σου, μέσα από συναναστροφές και επαφές στις οποίες πραγματικά είσαι ο πρωταγωνιστής!

ζωδια-σημερα

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα είναι η ημέρα, που οφείλεις να κινηθείς παρασκηνιακά και με αργούς ρυθμούς, για να πετύχεις αυτό που θες! Κάνει την ενδοσκόπηση σου και να πάρε σωστές αποφάσεις, για τις επόμενες ημέρες, τις οποίες όμως πρέπει να τις υλοποιήσεις, στο άμεσο μέλλον! Ακολούθησε το ένστικτό σου κι αυτό θα σε βοηθήσει να καταλάβεις που ακριβώς βρίσκεσαι, όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα με την βοήθεια των φίλων σου, θα καταφέρνεις να ξεπεράσεις προβλήματα, αλλά και να εκπληρώσεις έναν μεγάλο σου στόχο! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, θα σε θαυμάζουν για την οξυδέρκεια σου και την ξεχωριστή γοητεία σου, σε κάθε διαπροσωπική συναναστροφή και επαφή! Τέλος, να αναμένεις πολλές θετικές αλλαγές και εκπλήξεις στην καθημερινότητα σου!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα θες κοντά σου μόνο αξιόλογους ανθρώπους που πραγματικά σε σέβονται, σε θαυμάζουν και σε αγαπούν! Συναναστρέφεσαι μόνο με άτομα που μπορείς να τους έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη! Επίσης, ένα οικογενειακό θέμα ή κλονισμένες συγγενικές σχέσεις, βρίσκουν λύσεις και εσύ ηρεμείς! Αποζητάς ηρεμία, ποιότητα και ουσία από την ζωή σου την σημερινή ημέρα!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, σήμερα εκμεταλλεύσου την τύχη σου και την αισιοδοξία σου! Πάρε πρωτοβουλίες, τόλμησε και σίγουρα δεν θα χάσεις! Σε χαρακτηρίζει τόλμη, ανάγκη για ελευθερία, κοινωνικότητα, θέληση για ψυχαγωγία και περιπέτεια! Ιδανική ημέρα μάλιστα, για ταξίδια, εξόδους, συναντήσεις και κάθε είδους μετακίνηση! Ό,τι κι αν θελήσεις, θα το έχεις!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...